HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenete

2020.05.26. 06:33 :: lowoa

2015. május 26. Itthon a Szűzanya…

Drága gyermekeim! Betakarlak titeket Istenanyai Palástommal, amely megvéd titeket az ördög minden cselszövésétől. Palástom a szent angyalok védőserege. Szent Fiam a keresztségben megjelölt titeket drága Szent Vérével. Az Ő Vére oltalom az ördög minden cselszövése ellen. Az Ő kiontott Vére a ti üdvösségetek. Szent Fiam valóságos Isten és valóságos ember. Az Ő édesapja a Szentlélek, akitől fogantatott; emberségét pedig Tőlem vette. Nagy kegyelem, hogy a Mennyei Atya nektek ajándékozta Őt, az Ő Egyszülött Fiát, és Ő vállalta, hogy fölveszi az emberi testet, azért, hogy merjetek Hozzá közeledni, hogy láthassátok Őt, és kínszenvedésével és kereszthalálával megszerezze nektek az üdvösséget. Szerető Édesanyátok vagyok, aki új teremtmény, mert szeplőtelenül fogantattam, mint Isten kiválasztottja, a Szentlélek Mátkája, a Fiú Édesanyja, hogy világra hozzam az Atya Egyszülöttjét, Aki emberré akart lenni. Ő ott hagyta Atyja dicsőségét, hogy egy legyen közületek. Én állandóan közbenjárok értetek Szent Fiamnál, Aki soha nem tud Nekem nemet mondani. A mi kettőnk akarata egy, és a mi szándékunk ugyanaz. Éppen ezért, drága kicsinyeim, amit Rám bíztok, hogy esdjem le számotokra, már vegyétek úgy, hogy már meg is kaptátok, hogyha az, az üdvösségetekre szolgál.

 

Ezt üzenem X-nek: Drága Kisfiam! Vedd nagy kitüntetésnek, hogy pap leszel, hogy megkaptad ezt a nagy kiválasztottságot és meghívást. Törekedj az életszentségre, mert szentté kell lenned! Ha nem lennél szent, hiába születtél. Papi hivatásod nem érné el célját, és csak még súlyosabb ítéletet vonnál magadra. Az életszentséged elérésére mindig hívjál Engem segítségül, hogy Én álljak melletted, beburkoljalak Istenanyai Palástomba és belehelyezzelek Szent Fiam Irgalmas Szívébe. Kérd meg őrangyalaidat és védőszentjeidet, hogy szüntelenül védelmezzenek téged és vezessenek Jézus útján, melyet öröktől fogva eltervezett felőled. Az életszentségre való törekvés egy állandó harc, amelynek csak akkor lesz vége, amikor megérkeztél a Mennybe. Ha gyarlóságodban elestél, azonnal állj föl, mint a katona a csatatéren, mert ha fekve maradsz, megölnek. A felállás ezt jelenti: bűnbánat, Szentgyónás. Sok fegyvert kaptál Szent Fiamtól, ezeket használd; ezek a szentségek. Egész életedben naponta táplálkozz Szent Fiam drága Szent Testével és Vérével! Állapotbeli kötelességed legyen a legfontosabb, ennek mindig tegyél eleget!

Soha se félj, mert Szent Fiam egyetlen csepp Vére meg tud oltalmazni az elbukástól, és az örök haláltól! A sátán csak annyit tehet, amennyit Jézus megenged neki. Az ördög az örök vesztes, aki a pokolra kerül; az ember pedig, ha kitart Isten törvénye mellett, üdvözül.

Kisfiam, nagyon szeretlek téged! Istenanyai Szeplőtelen Szívembe helyeztelek, a védelmem alatt állsz. A sátán nem tud ártani neked. Ezt a védelmet csak te, szabad akaratodból tudnád megszüntetni. Szeresd és imádd Szent Fiamat, a teljes Szentháromságot teljes szívedből, és akkor a gonosznak soha semmi hatalma nem lesz fölötted, és kitartasz mindhalálig.

Úgy élj, hogy Szent Fiam példaképként állít Egyháza élére, mint felszentelt papját, akiben Őt akarják látni; a szentet, a felszenteltet, akin Jézus megváltói Vére piroslik. Légy mindig nagyon alázatos, de ugyanakkor legyél tudatában annak, hogy te nem lehetsz egy a nyájból, mert téged, mint pásztort a nyáj élére helyezett az Isten. Ez azt jelenti, hogyha kell, az életedet is oda kell adnod a juhokért. Nagy a felelősséged. Éppen ezért minden élethelyzetben helyezd magad Jézus helyébe, hogy Ő ott, és akkor, mit tenne a te helyedben. Kérd ki az Ő véleményét, tanácsát. Szentlelkével mindig vezetni fog téged. Ne ijedj meg a feladattól! Jézus mindig fogja a kezedet, mindig veled van, soha nem hagy el, és Vele mindig mindenre képes leszel. Ő csak annyit kíván tőletek, amihez megadja a képességet és a kegyelmet.

Naponta többször mondd el:

„Jézusom, bízom Benned! Te gondoskodj, Te cselekedj! Te formálj olyanná, akiben kedved telik! Tégy engem Neked szentelt áldozattá, hogy amiképpen Te, én is végigmenjek a Keresztúton, és a Golgotán át Veled együtt fölmenjek a Mennybe!”

Kisfiam! A fehér vértanúság pálmáját fogod elnyerni az Örök Atya Országában, ha megfogadod tanításomat, és ebben kitartasz mindhalálig.

Imádkozom értetek, és megáldalak titeket különleges Istenanyai áldásommal, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.”

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr786214020

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása