HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenetei

2020.05.29. 06:40 :: lowoa

 

2016. május 29. Szentségimádáson az Úr Jézus: „Drága gyermekeim! Úr napja van. Az Én drága Szent Testem és Vérem ünnepe. Adjatok hálát ezért az ünnepért, és azért, hogy köztetek maradtam a legméltóságosabb Oltáriszentségben. Nem tudjátok felfogni, mekkora kegyelem a Szentáldozás, ha tiszta lélekkel fogadtok Engem a szívetekbe. Nyissátok meg szíveteket, adjátok át az életeteket Nekem teljesen, és akkor kegyelmeim özönét árasztom belétek. Elválaszthatatlanul eggyé váltok Velem, Megváltó Istenetekkel. Olyan ez, mint amikor a vízcsepp elmerül az óceánban.Kicsinyeim! Éljetek úgy, hogy Szent Pállal együtt el tudjátok mondani: „Élek, de már nem én, hanem Krisztus él énbennem.” (Gal 2, 20)

 

Gyermekeim! Hagyjátok magatokat átalakítani Nekem! Én elveszem bűneiteket, bűnös szokásaitokat, és fokról fokra szentekké formállak benneteket. Ne ragaszkodjatok itt a földön semmihez és senkihez, egyedül törvényeim megtartásához! Ha megélitek a szeretetet, és sok jót cselekedtek, ezek lesznek kincseitek a mennyben. Minden más itt marad. Imádjátok és szeressétek Istent mindenekfölött, a felebarátot pedig úgy, ahogy Én erre nektek példát adtam.

 

Gyermekeim! Amikor majd beléptek a mennybe, annak fogtok a legjobban örülni, hogy tettekre váltottátok üzeneteimet, ami a Szentírással megegyezik.

 

Kicsinyeim! Ne vesztegessétek az időt! Éljetek szüntelen készenlétben! Magatokról megfeledkezve éljetek másokért! Töltekezzetek Belőlem! Járuljatok gyakran a Szentségekhez, és szüntelen imádkozzatok! Minden jó cselekedet ima. Ha Rólam beszéltek, és másokat tanítotok, az is ima. Én beszélek, Én cselekszem általatok. Az élet a földön rövid. Minden percről számot fogtok adni ítélőszékem előtt. Az időt arra kaptátok, hogy megszentelődjetek, és másokat is Hozzám vezessetek. Az állapotbeli kötelesség teljesítése a legnagyobb Előttem. Gyermekeiteket neveljétek bölcs szeretetben! Adjátok tovább nekik a Belém vetett hitet! Tanítsátok őket a Szent Evangélium szellemében! Ezzel a legnagyobb kincset adjátok át nekik, amely örökké az övéké marad. Ne gyűjtögessetek! Hagyjatok elég időt az imára, a Velem való szeretetteljes társalgásra! Teremtsetek magatokban csendet, hogy meghalljátok szavam, hogy vezesselek benneteket, és megadjam nektek a tisztánlátás kegyelmét! Ha így tesztek, elkerülitek a sátán csapdáit, és a földről egyenesen a mennybe jöttök.

 

Kicsinyeim! Egy csodálatos ország vár rátok a mennyben, amelyet Atyám azoknak készített, akik szeretik Őt. Szeressétek Istent mindenekfölött, felebarátaitokat pedig úgy, mint magatokat! Vállaljátok Istenért az önmegtagadást, és az áldozatokat! Isten ügye, a lelkek megmentése legyen mindig a legfontosabb számotokra! Csak utána jöjjön minden más!

 

Gyermekeim! Az idő rövid. Beteljesülnek a próféciák. Éljetek szüntelen készenlétben, akkor nincs mitől félnetek. Erre áldalak meg benneteket, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr558886746

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása