HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenete

2020.06.02. 07:16 :: lowoa

2015. június 2. Szentségimádáson Jézus: „Drága gyermekeim! Szívem szeretettől lángol, amikor rátok gondolok. Elepedek a vágytól, hogy mindnyájan Velem legyetek az örök hajlékban, és lássátok dicsőségemet!

 

Gyermekeim! Szem nem látta, fül nem hallotta, emberi szív fel nem foghatja, amit Atyám azoknak készített, akik Őt szeretik. A legmerészebb álmaitokban sem tudnátok elképzelni azt a gyönyörűséget és boldogságot, amelyet Atyám öröktől fogva az Őt szeretőknek készített.

 

Kicsinyeim! Higgyetek Nekem! Egyedül csak Istenben van boldogság. Isten nélkül az életetek csak hiú ábránd, szemfényvesztés, csalás. Mindent itt hagytok. Az életetek a földön egy folyamatos elvesztés. Elveszítitek fiatalságotokat, erőtöket, egészségeteket, szüleiteket, barátaitokat, hitvestársatokat, gyermekeitek felnőnek, és elhagynak benneteket, élik a saját életüket. De Én mindig veletek vagyok, a világ végezetéig. Engem bármikor megszólíthattok, meglátogathattok a templomban, éjjel–nappal rátok várok a tabernákulum csöndes magányában. Szomjazom rátok, hogy felkeressetek a gyóntató székben, ahol papom keze által Én oldozlak fel benneteket. Szomjazom rá, hogy hótiszta lelketekbe betérjek feltámadott, drága Szent Testemmel és Véremmel, a legméltóságosabb Oltáriszentségben. Szomjazom rátok, hogy értetek átszegzett kezemet megfogva Velem járjátok a keresztutat, a szűk ösvényt, amely az örök dicsőségbe vezet.

 

Gyermekeim! Ne féljetek a szenvedésektől és a megaláztatásoktól, mert amilyen mértékben osztoztok Velem ezekben, olyan fokban részesültök dicsőségemben és boldogságomban.

 

Gyermekeim! A szenvedésekből és az áldozatokból Nekem is bőven kijutott. Ez hozzá tartozik az életetekhez, amióta Éva hitt a sátánnak, és evett a tiltott fa gyümölcséből. Ti is akkor szenvedtek, ha ellenfelemmel szóba álltok, és bedőltök hazugságainak. De ha ártatlanul szenvedtek, Én olyan lelki békét és boldogságot adok, ami felülemel minden szenvedésen. Én mindig megadom a kivezető utat minden kísértésből. Ha nem álltok szóba a sátánnal, nem estek bele a csapdájába. Nem tud áldozatul ejteni benneteket.

 

Kicsinyeim! Értelmet és szabad akaratot kaptatok, és a leghathatósabb fegyvereket, a szentségeket. Ha rendszeresen járultok hozzá, ellenfelem tehetetlen lesz veletek szemben. Ha hittel imádkoztok, és a szívetek tele van Isten iránti szeretettel, a sátán azonnal elmenekül tőletek, mert nem bírja elviselni szeretetetek lángoló tüzét, és az Én jelenlétemet, mert Én mindenütt jelen vagyok, ahol hívnak Engem. Ha csak ennyit mondotok hittel: Jézusom, Szűzanyám, legyetek velem! Rátok akarom bízni az életemet! Átadom Nektek minden gondjával, örömével együtt. Ha csak ennyit mondotok gondolatban, akkor ellenfelem már elmenekül, mert ahol Én, és Édesanyám ott vagyunk, ő nem bírja elviselni a mi jelenlétünket.

 

Kicsinyeim! Ti, akik olvassátok üzeneteimet, és tettekre váltjátok, örök biztonságban vagytok. Hagyatkozzatok Rám teljesen! Simuljatok szerető Szívemre, mint piciny csecsemő édesanyja keblére! Bízzatok Bennem! A múlttal ne foglalkozzatok! A jövő ne aggasszon! Éljetek csupán a jelen pillanatban, és akkor nem tud kísérteni a sátán. Ne foglalkozzatok a sérelmekkel! Bocsássatok meg szívből egymásnak! Akkor nektek is megbocsát Atyám, imáitok meghallgatásra találnak, nagy béke, szeretet és derű tölti be a lelketeket.

 

Kicsinyeim! Ez már maga a mennyország a földön. Erre mondtam: a menny köztetek van, ha szeretetben éltek egymással.

 

Kicsinyeim! Fogadjátok meg szavaimat! Éljétek meg a szeretetet minden pillanatban, akkor elnyeritek az örök boldogságot. Erre áldalak meg benneteket, Szívem túláradó szeretetével, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.

 

Ezt üzenem X-nek: Drága Gyermekem! Szívem nagyon szeret téged. Ha rád tekintek, örülök annak, hogy megteremtettelek, mert véghezviszed rád vonatkozó örök szent tervemet. Igennel válaszoltál hívásomra, az életszentségre, ami mindennél nagyobb.

 

Gyermekem! Akiket nagyon szeretek, azokkal megosztom keresztemet. Apostolaim mind vértanúságukkal dicsőítettek meg Engem. János már keresztem tövében elszenvedte a vértanúságot, mert annyira gyötrődött azért, mert Engem, kínhalált szenvedni látott, hogy százszor szívesebben vértanúhalált halt volna, minthogy Engem ilyen körülmények között lásson. Édesanyám hasonlóképpen szenvedett. Ezért bíztam Jánosra szeretett Anyámat: Íme, a te Anyád, és ezért bíztam őt Édesanyámra: Íme, a Te fiad. Azt akarom, hogy ti is úgy szeressetek Engem, mint János és legszeretőbb Anyám. Kérjétek meg őket, esdjék le számotokra ezt a nagy kegyelmet. Ha úgy szerettek Engem, mint ők, akkor könnyű lesz a kereszt, mert soha nem magatokra tekintetek, hanem Rám, Aki a ti üdvösségetekért haltam kínhalált. Gyermekem, tőled is ezt a szeretetet kérem. Ha keresztet kapsz, soha ne lázadj! Ne saját sajgó sebeidre tekints, hanem nézz fel Rám, a keresztre! Adj hálát keresztedért, és ajánld föl azt az Én kínszenvedésem és kereszthalálom örök érdemeivel a lelkek megmentéséért! Soha ne félj! Mindig megadom az erőt, hogy tudd hordozni keresztedet, és ha elesnél, mindig fel tudj állni, és folytasd a keresztutat életed végéig. Megáldalak téged megerősítő áldásommal, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr616214012

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása