HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

Urunk Jézus Krisztus üzenete Anna Terézia által

2020.06.05. 04:25 :: lowoa

Pünkösd


Kedveseim, úgy készüljetek Pünkösdre, hogy szívetek teljesen nyitva álljon minden kegyelem befogadására. Újra mondom, ne az érzésekre figyeljetek, mert azon keresztül könnyen megkísérthet a gonosz lélek. Ti stabilan álljatok a kegyelmek zápora előtt és engedjétek, hogy szabadon áradjon rátok és szeretteitekre, és mindazokra, akiket elhoztok a szívetekben. Hogy miért lesz fontos e pünkösdi kiáradásra nyitottnak lenni? Mert az itt kapott kegyelmek fognak felkészíteni a rátok váró megpróbáltatásokra. De ezt ne úgy éljétek meg, mint amitől rettegnetek kell, hanem ellenkezőleg. Legyetek nagyon boldogok, mert különleges erő fog betölteni benneteket ahhoz, hogy felálljatok, és Isten akaratában maradjatok. A Szentlélek ereje áradjon rátok, hogy megértsétek, mily nemes feladatot kaptatok a Szentháromságtól.

2014. 06. 05.

Kedveseim, engedjétek, hogy a Szentlélek egészen mélyen hatoljon szívetekbe. Ne engedjétek, hogy a gonosz lélek megtréfáljon benneteket. vizsgáljátok meg a sorrendet, és semmi se előzze meg a legfontosabbat, ami mindenek előtt kell, hogy álljon életetekben. Vigyázzatok, mert a legnagyobb jó látszatával környékeznek titeket, ha nem vagytok résen. Mivel a Szentlélek hatalmas erővel fog eltölteni benneteket, ezért próbál mindenhol legyöngíteni. Akarjatok megmaradni a kegyelemben, és ne engedjetek a kísértésnek, még akkor sem, ha azzal hatalmas jócselekedetet hajtotok végre. Meg kell találnotok a helyes egyensúlyt és kérnetek kell a józan belátás lelkét. Ő munkálkodjon bennetek és köztetek. Ha szüntelenül imádkoztok, felismeritek azt, amit tennetek kell. Mindig maradjatok Krisztus békéjében.

2014. 06. 06.

Kedveseim, a pünkösdi kegyelem kiáradása erősítse meg mindnyájatok szívét, hogy soha el ne tévedjetek az igazság ösvényéről. Mint egy falat kenyér, annyira fontos, hogy megkapjátok ezeket a kegyelmeket. Őrködjetek továbbra is lelketek felett, hogy amit megtehettek el ne mulasszátok. Legyetek hálásak mindenért, még azokért az ajándékokért is, melyeket testvéreitek kapnak, hiszen azokat nem a maguk javára fogja fordítani a Szentlélek, hanem a tiétekre. Hiszen senki sem önmaga számára kapja azokat. Használjátok nagy erővel mindazokat a kegyelmeket, melyek változást fognak bennetek előidézni. Nagyon komolyan meg kell térnetek, hogy el ne tévesszétek Isten szent akaratát. A minden kegyelem Istene teljesítse be rajtatok mindazt, amit megkezdett bennetek.

2014. 06. 07.

Kedveseim, áradjon rátok a minden kegyelem Istene által a Szentlélek. Aki hatalmas kiáradással betölti lelketeket, ha engeditek, hogy ez megtörténjen. Éljétek át, amennyire csak tudjátok. Az időre nektek van szükségetek, hogy az ünnepre készülve egyre jobban átéljétek és beengedjétek a kegyelmeket, amelyek nemcsak ilyenkor áradnak. A Szentháromság nem szűnik meg bőkezűen osztani ajándékait, csak vajon képesek-e az emberek bármikor befogadni? Ezért kellenek az ünnepek, hogy arra rákészüljetek és megnyíljatok. Boldog az a lélek, aki állandóan készenlétben áll, hogy elfogadja azt, amit Isten neki akkor és most át akar adni. Örüljetek és örvendjen a szívetek, mert hatalmas az Isten irgalma, mert nem azt nézi, hogy ki áll előtte, hanem azt, aki befogadja Őt.

2014. 06. 08. Anna Terézia

http://engesztelok.hu/lelkielet/843-punkosd

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr846463077

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása