HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenete

2020.06.07. 04:26 :: lowoa

2011. június 7. Szentségimádáson Jézus: „Drága Gyermekeim! Térjetek meg! Ne várjátok meg a nagy figyelmeztetést, mert akkor már késő lesz. Sokan meg fognak halni félelmükben. Mindenki, aki halálos bűnben él, látni fogja a poklot, ahová földi élete után mennie kell, ha nem tart bűnbánatot.  Gyermekeim!  A pokol rettenetes kínszenvedés, ami örökké tartó iszonyatos állapot. Kérlek titeket, fogadjátok meg szavam! Tartsatok bűnbánatot! Keljetek fel bűneitekből, amíg még nem késő! A fatimai gyermekek meghaltak volna a félelemtől, amikor meglátták a poklot. Csak azért maradtak életben, mert velük volt a Szűzanya, Aki előzőleg megígérte nekik, hogy a mennybe viszi őket. Gyermekeim a poklot nem Isten teremtette. Ez a sátánnak és csatlósainak készült. Ők maguk választották maguknak engedetlenségükkel és gőgjükkel. Mindazok ide kerülnek, akik a földön követik őket. A sátán ma különösen sok lelket igyekszik megtéveszteni. Szektákat alapít, ahol a bukott angyalokkal kötnek szövetséget az emberek. Látszólag külső sikereket érhetnek el, még testi gyógyulások is lehetnek, de a lelkük nem boldog, sőt egyenesen halott.
Drága Gyermekeim! Én vagyok az egyedüli Üdvözítő, a Messiás, a Krisztus, Aki kereszthalálommal megváltottalak benneteket, az egész teremtett világot. De csak azok nyerhetik el a megváltást, akik követnek Engem. Őszinte bűnbánatot tartanak, elvégzik a szentgyónásukat, teljes önmegtagadásban élnek, elfogadják és hordozzák keresztjüket, amely az üdvösség elnyerésére segíti őket, és így követnek Engem a keresztúton. Fel a Golgotára, a keresztre. Mivel megkötözték magukban vágyaikat az önmegtagadás által, és ellene mondtak a világ csábításainak, már könnyen tudnak egyesülni Velem, a Megfeszítettel, Aki az életemet adtam értük, és az életüket kérem, hogy megmentsem őket az örök boldogságra. Miután így kiüresítették magukat, és egyesültek Velem, Én is megosztom velük dicsőségemet, és elhalmozom őket minden jóval Atyám országában.
Gyermekeim! Ne higgyetek a gonosznak, aki félrevezet, és bűnre csábít benneteket! Nekem higgyetek, Aki meghaltam értetek a keresztfán, hogy megnyissam nektek a mennyet. Én vagyok az út, az igazság és az élet. Most még várlak titeket templomaimban, a gyóntatószékekben. Papjaim által Én oldozlak fel titeket bűneitek alól. Most még terített asztalra várlak titeket minden Szentmisében. Szent Testemet adom ételül, amely az örök élet Kenyere, és drága Szent Véremmel itatlak benneteket, amely lemossa bűneiteket, és az üdvösség itala. Ne fordítsatok Nekem hátat, és ne vessetek meg Engem, örök életetek Szerzőjét! Ne hagyjátok, hogy ellenfelem elszakítson benneteket Tőlem, legnagyobb Jótevőtöktől! Szakítsatok Rám időt! Tisztítsátok meg, és tápláljátok a lelketeket, amely örökké él, de nem mindegy, hogy hol: a mennyben, vagy a pokolban. Mert minden ember számára ez a két végállomás létezik. Könyörögve kérlek benneteket, teljesítsétek kérésemet! Váltsátok valóra figyelmeztetésemet! A kegyelmi idő hamar lejár. Irgalmasságomat hamarosan igazságosságom váltja fel. Jaj azoknak, akiket készületlenül ér haragom nagy napja. Úgy járnak, mint a balga szüzek, akiknek nem volt olaj a lámpájukban, ezért kinn rekedtek a menyegzőről.

Gyermekeim! Amikor megfogantatok, értelmet és szabad akaratot kaptatok. Én ezt messzemenőkig tiszteletben tartom. Senkire sem erőltetem rá Magam. A döntés a ti kezetekben van: örök boldogság, vagy örök kárhozat. Nekem mindnyájatokkal külön-külön csodálatos tervem van. Ez pedig az életszentség, és az örök boldogság. De ha ti a rosszat, a szenvedést választjátok, viselnetek kell a következményeket, méghozzá örökre. Én szeretettel figyelmeztetlek benneteket. A pokol is, a mennyország is a ti szívetekben kezdődik el itt a földön. Ti döntitek el, hogy kit akartok szolgálni a földön, és hova akartok menni. Amikor kiszáll a lelketek porsátor testetekből, megálltok Színem előtt. Lepereg előttetek egész életetek. Ennek alapján lesztek megítélve. Minden bűnért szenvedni kell. Még a megbánt, meggyónt bűnökért is vezekelni kell, vagy itt a földön, vagy a tisztítótűzben. Ez a tisztulás. Aki pedig egész életében bűnben marad, és nem tart bűnbánatot, az elkárhozik. Ez a pokol, amiről az Evangéliumban ezt mondtam: „Ott lesz sírás, és fogcsikorgatás. A féreg el nem pusztul, és a tűz ki nem alszik.” Gyermekeim! A pokol egy rettenetes vég nélküli kínszenvedés. Ne akarjatok oda kerülni! Tartsatok bűnbánatot! Éljetek szüntelen készenlétben, mert a halál hirtelen jön. Közel van a nagy figyelmeztetés, amikor mindenkit megrostálok. Készüljetek! Én előre figyelmeztettelek benneteket! A haladék lejár. Az idő közel. Éljetek életszentségben! Akkor boldogok lesztek már itt a földön, és a mennyben is mindörökké. Erre áldalak meg mindnyájatokat az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr736215063

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása