HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenete

2020.06.22. 10:42 :: lowoa

2016. június 22. Itthon a kegyelem órájában az Úr Jézus: „Drága gyermekeim! Szívemnek kedves választottjai, éljetek szüntelen készenlétben! Már mindent tudtul adtam nektek. Az idő rövid. Éljetek úgy, mintha már ma megtörténne mindaz a prófécia, amiről beszéltem nektek, mert hirtelen fog lesújtani mindazokra, akik felkészületlenül élnek és nem figyelnek üzeneteimre. Üzeneteim megadják a tisztánlátást, mert megtanítanak értelmezni az idők jeleit és azt, hogy a Szentírás melyik korra vonatkozik. Jóllehet, ami a Szentírásban áll, az többször ismétlődik, de mégis az idők jeleit látva tudjátok, hogy már közel van visszatérésem ideje a földre. A napot és az órát senki nem ismerheti, csak az Atya egyedül, de a jelek tanúsítják ezt. Ezért, gyermekeim, ti, akik a szeretet szövetségében éltek Velem, örüljetek és ujjongjatok, mert közel van megváltásotok. Akik viszont még mindig elcsatangoltak, és az elveszett juhok számát szaporítják, térjenek vissza Hozzám, figyeljenek üzeneteimre, figyelmeztetéseimre, amely által utánuk megyek, hogy megkeressem az egy elveszettet és hazavigyem Atyán házába.

Gyermekeim, én mindegyikőtöket kivétel nélkül meg akarlak menteni. Én tudom, miben áll a pokol. A legnagyobb szenvedés az Istentől való örök elszakítottság. Ettől akarlak megóvni benneteket. Ott mindenki magányos és szenvedése örökké tart. Míg a mennyben nincs szenvedés, mert az Isten letöröl szemetekről minden könnyet és örökké tartó boldog élettel ajándékoz meg.
 
Kicsinyeim, ne foglalkozzatok a világgal és a benne zajló eseményekkel, csak annyira, amennyi elengedhetetlenül szükséges az életetekben. Itt minden elmúlik. Szemeteket mindig az odafent valókra irányítsátok, és az örökkévalókkal foglalkozzatok! Akkor készenlétben lesztek, ha váratlanul rátok köszönt a halál. Merüljetek el irgalmas szeretetemben, tartsátok meg törvényeimet, akkor minden kegyelmet megadok, és minden elképzeléseteket felülmúlóan gondoskodom rólatok. A tenyeremen hordozlak titeket, mint parányi csecsemőket, akiket édesanyjuk táplál.
 
Gyermekeim, készüljetek, mert közel az óra, amikor meg kell állnotok ítélőszékem előtt, amikor minden gondolatotok, szavatok és cselekedetetek napvilágra kerül és ezeket hozzátok magatokkal, és ezek határozzák meg, hogy hová mentek a földről. Éljetek szeretetben, szeressétek Istent mindenekfölött, a felebarátot pedig úgy, ahogy Én szerettelek titeket! Akkor az örök boldogság vár rátok és nincs mitől félnetek. A világban levő csapások miatt ne rémüldözzetek! Ezeknek mind meg kell történnie. Ez az Isten végzése, ami benne van a Szentírásban, hogy megtisztítsam a földet, mert előre láttam a bűn elhatalmasodását. Ti biztonságban vagytok, mert akár éltek, akár haltok, az Enyéim vagytok. Megváltottalak titeket és Atyám Országába viszlek benneteket. Fogadjátok megerősítő áldásomat Szívem túlcsorduló szeretetével az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”
 
Szentírási megerősítések: Mk 6, 41: Kenyérszaporítás (az Úr gondoskodik) 50: „Jézus szólt hozzájuk” Kol 3, 16: „Krisztus tanítása” 4,5: Az időt jól használjátok fel 12: „hogy teljesen és tökéletesen megvalósítsátok Isten akaratát.”

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr938890552

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása