HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenete

2020.07.01. 08:20 :: lowoa

2010. július 1. Szentségimádáson Jézus: „Drága kislányom! Az idő rövid. Úgy élj, mintha csak ma lenne életed utolsó napja a földön. Élj halálra készen! Akkor nem ér váratlanul.
 
Most az okos szüzekről beszélek neked. Az ő lámpásuk meg volt töltve olajjal. Készen álltak, hogy bemenjenek a Vőlegénnyel a menyegzőre. Ti is álljatok készen életetek minden pillanatában. Tudjátok hogyan? Úgy, hogy minden élethelyzetben döntsetek úgy, ahogy Én és Édesanyám döntenénk a ti helyetekben. Úgy, ahogy a mi kettőnk példáján látjátok. Édesanyám az angyal köszöntésére így válaszolt: Legyen nekem a te igéd szerint. Én a Getszemáné kertben így imádkoztam: „Atyám, ha lehetséges, vedd el Tőlem ezt a kelyhet, de ne az Én akaratom teljesedjék, hanem a Tiéd.” (Lk. 22, 42) Mindkettőnk részéről teljes engedelmesség volt az Atyának. Részemről a teljes önmegtagadás. Titeket is erre hívtalak meg: Aki utánam akar jönni, tagadja meg magát, vegye fel naponta keresztjét, úgy kövessen Engem. Tehát kedves gyermekeim, ti ne azt kövessétek, amit a világ kínál. Ne az élvezeteket hajhásszátok, hanem az áldozatos, önzetlen, tiszta szeretetet gyakoroljátok. Minden emberben Engem lássatok, Engem szolgáljatok. Aztán, ha eljön a végórátok, már előre örüljetek, mert ti is ezt fogjátok hallani: Jól van, derék és hű szolgám. Jöjj be Urad örömébe! Gyermekeim! A mennyország azoknak készült, akik Istent szeretik. Kik szeretik Őt? Azok, akik megtartják törvényeit. Mi az Ő törvénye? A szeretet. Éljetek tehát mindenkivel, jótevővel, ellenséggel egyaránt szeretetben, mert erről ismernek fel benneteket, hogy Hozzám tartoztok.”

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr266214991

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása