HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenete

2020.07.19. 06:11 :: lowoa

2017. július 19. Itthon a kegyelem órájában az Úr Jézus: Szentírási megerősítések: Mt 26, 1: „Jézus így szólt” 2: „Tudjátok, hogy két nap múlva itt a húsvét. Az Emberfiát kereszthalálra adják.”

 

„Drága gyermekeim! Nem rémiszteni és ijesztgetni akarlak benneteket, csupán elmélyíteni akarom bennetek üzeneteimet, azért ismétlem annyiszor, amit már többször elmondtam nektek. Mint ahogy Engem kereszthalálra adtak, úgy titeket is meg fognak ölni Énmiattam, mert nem különb a szolga Uránál, sem a tanítvány Mesterénél. Ha Engem megöltek, titeket is megölnek. Ha Engem üldöztek, titeket is üldözni fognak. Értsétek meg, gyermekeim, ez velejárója követésemnek.

 

Kicsi gyermekeim, készüljetek! Hamarosan rejtekbe kényszerültök. Minden napotokat úgy éljétek meg, mintha ez lenne az utolsó, és már meg kellene állnotok ítélőszékem előtt. Ez jelenti a szüntelen készenlétet.

 

Legyetek feddhetetlenek! Életpéldátok egyezzen meg a szentek életével! Vegyétek magatokra az Én igámat, mert az Én igám édes és az Én terhem könnyű.

 

Drága gyermekeim! Bízzatok Bennem! Én legyek az egyedüli támaszotok, példaképetek, reményetek, örök boldogságotok! Én, Aki kereszthalálommal bizonyítottam irántatok való végtelen szeretetemet, Aki meghaltam értetek, hogy nektek örök életetek legyen. Ti, akik nap, mint nap eszitek Testemet és isszátok Véremet, új erőre kaptok, hogy fölényesen legyőzzétek a sátánt, aki az örök vesztes. Utasítsatok vissza miden kísértést, és élvezetet, amit a világ fejedelme, a sátán kínál fel! Csak akkor győzedelmeskedtek felettük, ha mindig megvetitek ezeket, és ha minden gondban, szomorúságban, bajban, tápláljátok magatokban a derűt, a reményt és a bizalmat. Akkor rátok is vonatkozik a nyolc boldogság: boldogok vagytok minden körülmény között, mert örömötök, reményeteket forrása a Mindenható, élő, egyetlen igaz Isten.

 

Teljes bizalommal hagyatkozzatok Rám életetek minden helyzetében, minden pillanatában! Az idő rövid. A próféciák hamar beteljesülnek. Bízzatok mindabban, amit mondtam! Éljétek meg üzeneteimet, és akkor boldogok lesztek! Én bennetek élek, és ti Énbennem. Örökre, elválaszthatatlanul. Belőlem kapjátok az életet, mint a szőlővessző a Szőlőtőből, és Én pedig belőletek fakasztom gyümölcseimet, hogy ízletesek, élvezhetőek és hasznosak legyenek testvéreitek számára, amely az örök életre vezeti őket. Fogadjátok szeretettől lángoló Szívem, áldását az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

 

Szentírási megerősítések: Ef 5, 16-17: „Használjátok fel az időt, mert rossz napok járnak… értsétek meg az Úr akaratát.” Mk 14, 42: „Itt az óra, az Emberfiát a bűnösök kezére adják.” 49: „Az Írásnak be kell teljesednie.”

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr9512794984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása