HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenete

2020.07.26. 06:36 :: lowoa

2013. július 26. Szentségimádáson Jézus: „Drága gyermekeim! Készüljetek! Az idő rövid. hamarosan meg kell állnotok Színem előtt. Az Antikrisztus ideje elérkezett. Hamarosan fellép, mint nagy békítő és csodatevő. De még előtte sok rossz dolgot fog előidézni. Nemzet, nemzet ellen támad. Háborúk lesznek itt is ott is. Amikor majd minden a legrosszabb lesz, akkor fog megmutatkozni, mint a bajok elhárítója. Sokan behódolnak neki. Őbenne fogják látni a messiást, de valójában nem az. Mindazok, akik megvetettek és elutasítottak Engem, hitelt adnak neki, és ezzel a saját vesztüket okozzák. Már két ezer évvel ezelőtt megmondtam: jönnek majd az Én nevemben, de ti ne higgyetek neki! Mint a cikázó villám, úgy jövök el újra. Minden szem látni fog Engem. Azok is, aki keresztülszúrtak. Olvassátok el a Szentírást, és abban higgyetek! Mindaz, aki mást hirdet nektek, csaló, és a kárhozatban akar taszítani benneteket. Ne higgyetek az álprófétáknak, akik az Én nevemben beszélnek! Csak annak higgyetek, aki az Evangéliumot és a Szentírást hirdeti nektek! Én ugyanaz vagyok tegnap, ma és mindörökké. Törvényeim változatlanok. Mindaz, aki megváltoztatja, csaló, és a sátán eszköze.
Gyermekeim! Isten az embert férfinak és nőnek teremtette. Azért, hogy a szeretet egységében kiegészítsék egymást. Ami a nőben megvan, az hiányzik a férfiból, és fordítva. A házasság szent dolog. Isten alkotta azért, hogy gyermekek szülessenek belőle. Amikor Atyám megteremtette a földet, ezt mondta: „Sokasodjatok! Hajtsátok uralmatok alá a földet!” Ne hagyjátok magatokat félrevezetni! Két férfi vagy két nő kapcsolata soha nem lehet házasság. Ez ferde hajlamú, beteg dolog, és súlyos bűn. Ha valaki a saját neme iránt érez vonzalmat, az beteg. Tagadja meg magát, és mondjon ellene a sátán kísértésének! Az ilyen ember éljen egyedül! Keressen Engem, és Én megadom neki a szükséges kegyelmet, hogy üdvözüljön.
Gyermekeim! Már sokszor megmondtam nektek, hogy ezt az életet arra kaptátok, hogy Atyám törvényét teljesítsétek, és elnyerjétek az örök életet. Aki itt akar berendezkedni, csalódik. Mindent itt kell hagynia, és lemarad az örök boldogságról. Úgy jár, mint a balga szüzek, akik kinn rekedtek a menyegzőről, mert nem volt olaj a lámpásukban. Az olaj a készenlét. Más szóval az Isten és a felebarát iránti szeretet gyakorlása. Aki elfoglalja magát azzal, hogy itt gyűjtögessen, elmulasztja a készenlétet, és lemarad mindarról, amit Atyám azoknak készített, akik szeretik Őt.
Gyermekeim! Én azt kértem: éljetek szüntelen készenlétben, mert nem tudhatjátok sem a napot, sem az órát. Ne süllyedjetek el a világ dolgaiban, mert minden elmúlik! Mindent itt hagytok, és azt sem tujátok, hogy mikor.
Drága gyermekeim! Fogadjátok meg szavaimat! Éljetek tisztán és szentül! Csak ez az egy a fontos. Ne ragaszkodjatok semmihez és senkihez! Engem állítsatok az első helyre az életetekben! Én örök vagyok, és Én a tietek maradok mindörökre. Engem szeressetek és imádjatok úgy, hogy megteszitek törvényeimet! Aki Engem szeret, annak kinyilatkoztatom Magam. Nincs annál nagyobb boldogság, mint amikor egy lélek megtapasztalja jelenlétemet, és felfogja kinyilatkoztatásomat. A világ összes kincse nem mérhető vele. Kérjétek el Tőlem ezt a kegyelmet! Ha teljesítitek a törvényt, és tiszta szívből szerettek Engem, nektek is kinyilatkoztatom Magam. Boldogok lesztek már itt a földön, mert Engem hordoztok a szívetekben. A mennyben pedig kiteljesedik, és még jobban elmélyül, és megtöbbszöröződik boldogságotok, amely örökké tart. Erre teremtett mindnyájatokat Atyám, Aki csodálatosan gyönyörű, pazar helyet készített számotokra a mennyben. Örüljetek ennek, és minden igyekezetetekkel akarjátok elnyerni az örök üdvösséget! Erre áldalak meg benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”
A Szentlélek így imádkozott bennem: „Jézusom, Királyom, örök Boldogságom! Még a Neved is felvidít, amikor kimondom. Te vagy szívem öröme. Ha Rád gondolok, elömlik bennem az Irántad érzett szeretet. A lelkem megtelik örömmel és békével. Hálát adok Neked, hogy meghívtál, és szolgálhatok Neked. Köszönöm, hogy Hozzád tartozom. Imádott Jézusom! Mikor mehetek már Szent Színed elé? Jobban szomjazom Szent Színed látására, mint szarvas a hűs forrás vizére! Jézusom, örömöm, örök boldogságom! Te vagy minden reményem, örök biztonságom. Nélküled halott lennék, de Te vagy örök életem. Ó mily jó, és gyönyörűséges a Te társaságod, és amikor kinyilatkoztatod Magad nekem! Én is úgy vagyok, mint Mária, aki a jobbik részt választotta. Nem is veszíti el soha. Csak ülök a lábadnál, és iszom szavaidat. Tanításod örök életté válik bennem. Szavaid az én drága kincsem. Kívánatosabbak számomra a színtiszta aranynál.
Ó Jézusom, Isteni Szerelmem! Köszönöm, hogy kiválasztottál Magadnak, lehajolsz, és beszélsz hozzám. Köszönöm, hogy rozsdás vízcsapod, kicsi ceruzád lehetek. Áldott légy érte Jézusom, hogy engem is felfogadtál szőlőmunkásaid közé! Köszönöm, hogy általam hirdeted az Evangéliumot, hogy engem is lélekhalásszá tettél. Minden vágyam az, hogy tökéletesen megfeleljek elvárásodnak! Lelkeket mentsek Neked, akik mindörökké szeretnek és dicsőítenek majd Téged. Egyedül ezt kérem Tőled a Te mind nagyobb dicsőségedre. Ámen.”

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr466214904

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása