HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenete

2020.07.30. 06:58 :: lowoa

2012. július 30. Szentségimádáson az Úr Jézus felszólított, hogy nyissam ki az Újszövetségi Szentírást! Ide nyílt ki: 1 Pt. 4, 7. 17. “Közel van mindennek a vége. Legyetek hát okosak és éberek, és imádkozzatok! Mert itt van az ideje, hogy elkezdődjék az ítélet az Isten háza népén. De ha mirajtunk kezdődik, mi lesz a sorsuk azoknak, akik nem hisznek az Isten evangéliumában?”

Jézus: “Gyermekeim! Ítélet zajlik most a világ, és Isten háza népe felett. Az ítélet ez: megrostálok mindenkit kivétel nélkül. Kettéválasztom őket: Istennel, vagy Isten ellen. Nem tűröm meg többé a képmutatókat. Ők a hazudozók, akik a hazugság atyját, a sátánt szolgálják. Ezért nem jöhetnek be országomba. Ők a pelyva, akiket az aratók tűzbe vetnek. Ez az örök tűz, a pokol, ahol sírás és fogcsikorgatás lesz. Az igazak pedig, akik életpéldájukkal és szavaikkal sokaknak tanították Isten Igéjét, örökké ragyogni fognak Atyjuk országában, miként a csillagok. Azért engedem meg az Egyház üldözését, hogy napvilágra kerüljenek az igazak és a hamisak. Csak az igazak fognak megmaradni mindhalálig hűségesen Mellettem. A hamisak elfutnak, mert ők csak béresek. Csak érdekből csatlakoztak az Egyházhoz. Hűséges, igaz vértanúim, az Egyház magvetése. Az ő példájuk láttán a gyengék megerősödnek, a hitetlenek megtérnek. Mert csak az igazi hűség és szeretet képes az életét adni Értem. A jó példa vonz, sok igaz tanút terem. Ó, ha tudnátok, mily sok kegyelmet kapnak a vértanúk! Nélkülem nem tudnának kitartani mindhalálig. Az ő igenjüket az Én mindenhatóságommal egyesítem, így tudják beteljesíteni igenjüket, amelyet megvallásomkor tettek. Én Magam viszem bennük végbe dicsőséges örök tervemet, amikor a vérük kiontása után, Atyám dicsőséges trónja elé vezetem őket, ahol Atyám gyönyörködik bennük, mint jó illatú rózsákban örökkön örökké. Ők járnak a legszorosabban az Én nyomomban. Én is a Véremet ontottam értetek a keresztfán, Magamra véve a ti bűneiteket. Feltámadásom után felmentem a mennybe, ahol az örök dicsőség várt Rám Atyám jobbján. Így lássátok az üldözést és a vértanúságot! Kövessetek Engem minden körülmények között, és Én a fejetekre teszem az örök élet koszorúját. Erre áldalak meg benneteket, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.

Drága Gyermekeim! Akik Bennem élnek, állandó gyönyörűségek forrására találnak. Akik Engem imádnak, a legnagyobb boldogság részesei mindörökké. Akik Nekem szolgálnak, azok a legnagyobb méltóságot és tiszteletet élvezik egy egész örökkévalóságon át, amellyel Maga az Atya jutalmazza meg őket, mert az Ő üdvösségtervének a megvalósítói Énbennem, Énáltalam és Énvelem. A legnagyobb cselekedet a földön, az Istent szolgálni. Ez pedig nem más, mint tettekre váltani az Evangéliumot. Ez maga az életszentség. Mindenki ott, ahol van, és azzal a személlyel, akit elé viszek, és akik a környezetében élnek, gyakorolhatja a felebaráti szeretetet. A legnagyobb jó az, ha az üdvösségre vezeti a másik embert. Legyen az a saját gyermeke, unokája, házastársa, rokona, szülője, munkatársa, szomszédja, barátja, ismerőse. Mindenkit Hozzám kell vezetnie. Ezt bíztam rátok: tegyetek tanítványaimmá minden népet! Kereszteljétek meg őket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében! Ha valaki akadályoztatva van abban, hogy megkeresztelkedjen, ti magatok is megkeresztelhetitek. Adtok neki egy nevet. Fontos, hogy legyen ilyen nevű szent, mert ő lesz a megkeresztelendő védőszentje. Pl. így: Tamás, én megkeresztellek téged az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében, és szentelt vízzel keresztet rajzoltok a homlokára. Majd elmondjátok neki, hogy ez a szentség eltörölte az összes bűnét, és a Mennyei Atya gyermeke lett, amely a legnagyobb kegyelem mennyen és földön. Ezt azért mondom nektek, mert hamarosan kitör a keresztényüldözés. Nem lesznek papok. Zárva lesznek a templomok. Ti magatok fogjátok megkeresztelni a gyermekeket és a felnőtteket, akik megtérnek Hozzám.

Drága gyermekeim! Térjetek meg! Ezek az utolsó felszólításaim! Ne hallgassatok a sátánra, aki azt sugallja: ráértek még. Majd a halálotok óráján meggyóntok, megáldoztok, és felveszitek a betegek szent kenetét. Én szüntelen készenlétet kértem, mert nem tudjátok sem a napot, sem az órát. A halál hirtelen jön. Az egész életeteket arra kaptátok, hogy készenlétben várjátok a halál pillanatát. Ekkor dől el örök sorsotok. Az az ember, aki bölcs és előrelátó, minden nap imádkozik magáért, a jó halál kegyelméért. Mit jelent a jó halál? Készenlétet. Rendszeres gyónást, gyakori Szentáldozást. Isten törvényeinek a megtartását, vagyis az evangéliumi életszentséget. Amilyen az életetek, olyan a halálotok. Ha így éltek, a földről a mennybe jöttök. Ezért kértem tőletek: legyetek tökéletesek, mint mennyei Atyátok! Ha tudnátok, milyen mennyei boldogság így élni, mindnyájan ezt a tanítást követnétek! Isten a tartalom, a jó cél, az öröm, a boldogság, a remény, a bizalom, az örök javak forrása. Ne a mulandókért törjétek magatokat! Az úgysem a tiétek. Csak ideig-óráig örülhettek neki. Aztán lecsukjátok szemeteket, és mindent kiengedtek a kezetekből. Előttem pedig üres kézzel álltok meg, mert elfecséreltétek az időt a mulandókra, ahelyett, hogy a maradandókkal foglalkoztatok volna. Aki Engem szolgál, az nem lát hiányt semmiben, mert Én Magam gondoskodom róla. Az Evangéliumban ezt mondtam: keressétek a mennyek országát, és annak igazságát, a többi mind megadatik hozzá nektek. Nem az a fontos, hogy milyen autóval közlekedtek, hanem az, hogy a lelketekbe befogadjátok-e az Én tanításomat, és tettekre váltjátok-e? Ezt hozzátok magatokkal az ítéletre, amikor meghaltok. Ezek az örök kincsek. Nélkülük üres, céltalan és boldogtalan az életetek. Térjetek meg! Én boldoggá teszem az életeteket. Értelmet, célt adok elétek. Ha tettekre váltjátok tanításomat, soha nem látott örök boldog életet adok nektek. Erre áldalak meg benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.

Drága gyermekeim! Az idő rövid. Készüljetek! Váltsátok tettekre tanításomat, mert nagyon hamar meg kell állnotok Szent Színem előtt. Akkor lepereg előttetek egész életetek. Minden gondolatotok, szavatok, cselekedetetek. Minden élethelyzet, amikor együttműködtetek kegyelmemmel, vagy elutasítottátok. Amikor eleget tettetek hívásomnak, vagy megvetettétek azt. A mulasztás nagy bűn. Szent Jakab apostol ezt
írja: “Aki tudna jót tenni, de nem tesz, bűnt követ el.” (Jak. 4,17) Ilyen mulasztás a vasárnapi Szentmiséről való távolmaradás, vagy a vasárnapi pihenés megszegése. A napi ima elhanyagolása, végül elhagyása. Az idő rossz beosztása. Mindenkinek arra van ideje, amire akarja. Semmit sem veszítetek, ha nem néztek TV-t. De ha nem imádkoztok, örökre elkárhoztok. Értsétek meg: minden itt marad, de a cselekedeteiteket magatokkal hozzátok. Most nagyon nehéz évek előtt álltok. Csak az maradhat közületek állva, aki szüntelen imádkozik, és amíg még lehetőség van rá, járul a Szentségekhez, gyón, áldozik. Ezek lesznek a sátán végső csapásai. Ezután az új kor következik. Amikor ellenfelem azt hiszi, hogy győzött, akkor fogom megsemmisíteni a hatalmát, és ezer évre megkötözöm a pokolban. Vigyázzatok! Nagyon ravasz és hamis. A jót színlelve szedi rá áldozatait, hogy
behódoljanak neki. Csak aki állhatatosan imádkozik, kéri a Szentlelket, ismeri a Szentírást, azt nem fogja tudni becsapni. Az Újszövetségi Szentírásban minden benne van. Ha azt elolvassátok, és a szerint éltek, nem tud elbuktatni benneteket. Semmi esetre se engedjétek magatokba ültetni a fenevad bélyegét, a chipet! Ha ezt megengeditek, akkor az egész életeteket átadjátok a sátánnak. Ne higgyétek el, hogy ez nektek előnyös! Majd különböző praktikákkal hozakodnak elő. Végül kényszeríteni fognak, hogy nem adhattok, nem vehettek, ha a fenevad bélyegét nem viselitek. Mondom nektek: bízzatok Bennem, Én Mindenható vagyok! Én ugyanaz az Isten vagyok tegnap, ma és mindörökké, Aki megszaporítottam az öt kenyeret és a két halat, amelyből ötezer férfi evett, plusz a nők és a gyermekek, és tizenkét kosár telt meg a maradékkal. Én gondoskodom rólatok, de a bizalmatokat kérem. Aki Bennem bízik, meg nem szégyenül.

Drága gyermekeim! Nagyon nehéz idők elé néztek. Ezeket nem azért mondom nektek, hogy megfélemlítselek benneteket, hanem azért, hogy egyre szorosabban egyesüljetek Velem, Megváltótokkal, Aki Magamra veszem a ti igátokat, és megkönnyítem terheteket. Ha kitartotok Mellettem, Én az örök haza boldogságába vezetlek benneteket. Ne felejtsétek el soha: a sátán mindig csak annyit tehet, amennyit az Isten megenged neki. A sátán az örök vesztes, ezért aki mellé szegődik, örökre elkárhozik. Isten az örök győztes, és aki átadja Neki az életét, és egyesülve van Vele, az már itt a földön örök győzelmet arat a sátán, és a világ fölött, mert a mennybe megy, az örök boldogságba. Gyermekeim, ha tudnátok, mi vár rátok a mennyben, mindent vállalnátok, csakhogy azt elnyerjétek. Higgyetek Nekem! Éljetek szeretetben, és már itt köztetek lesz a mennyország, amely halálotok után folytatódik örökkön örökké. Erre áldalak meg benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr196214891

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása