HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenete

2019.08.09. 06:59 :: lowoa

2011. augusztus 9. Szentségimádáson Jézus: „Édes Kislányom! Országomban Én, a mindenség Királya, az uralkodók Ura leszek a te imádott boldogságod, örömöd mindened és Istened mindörökké. Az idő hamar lejár. Látod, itt minden elmúlik. Sokszor pillanatok alatt jönnek a nagy változások. A ti életetek is ilyen. Egy pillanat, és nincs többé. A test feloszlik, elenyészik. Porrá lesz. De halhatatlan lelketek, az énetek, a tudatotok mindörökké élni fog. Ezért kedves gyermekeim, a lelketeket öltöztessétek, gondozzátok elsősorban, és csak utána a testeteket. Mert a lélek az, ami éltet, a test nem használ semmit. A test csupán megvalósítja azt, amit a lélek elhatározott. Ezért drága kicsinyeim ne a test szerint, hanem a lélek szerint éljetek! Fogadjatok be Engem a lelketekbe, hogy Én legyek annak az Ura, és Én irányítsam tetteiteket! Akkor boldogok lesztek mindörökké. Őrködjetek mindenkor lelketek tisztasága fölött! A szívetekbe ne engedjetek be tisztátalan bűnös gondolatokat, mert megfertőzitek a lelketeket! A gondolataitok legyenek mindig patyolat tiszták! Csak a szent, üdvös és erényes gondolatokat engedjétek be az elmétekbe és a szívetekbe! Akkor megélitek az evangéliumi életszentséget, és teljesítitek parancsomat: „Szentek legyetek, mert Én Szent vagyok!” Az életszentség titka pedig ez: megkönyörülni a rászorulón, segíteni a bajba jutottakon, és irgalmasnak lenni a szerencsétlenekhez. Ma nagyon sok ember nélkülözi a lelki táplálékot, és nincs, aki tanítaná őket. Gyermekeim! Osszátok ki a rászorulóknak az öt kenyeret és a két halat! Én megtöbbszörözöm azokat. Minél többet adtok, annál többet kaptok Tőlem, mert Én Mindenható vagyok. A Tőlem kapott talentumok pedig ezek: szeretet, figyelmesség, jóra való készség, segítségnyújtás. Ezek az öt árpakenyér és a két hal lelki értelemben. Ha megosztjátok másokkal, nemcsak azokat gazdagítjátok, akiknek adjátok, hanem ti magatok még inkább gazdagodtok.

 

Kicsinyeim! Az életetek rövid, és nem tudhatjátok, mikor ér véget. Használjatok ki minden alkalmat! Tegyétek a jót mindenkivel, különösen hittestvéreitekkel! Amit másnak adtok, mind magatokkal viszitek a számadásra. Amit megtartotok, mindet elveszítitek. Értitek? Ne legyetek fösvények, hanem adakozzatok! Karoljátok fel azokat, akiket elétek hozok! Különösen hittestvéreiteket, hogy jócselekedeteitek láttán dicsőítsék miattatok az Istent. Erre áldalak meg titeket kicsi gyermekeim az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr426214859

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása