HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenete

2019.08.19. 07:38 :: lowoa

2016. augusztus 19. Itthon az Úr Jézus…

 

Ezt üzenem X családnak: Drága gyermekeim! Ez a szenvedés, jóllehet, nagyon nagy és fájdalmas, a lelkek megmentésére szolgál. Azért engedem meg, mert rengeteg lélek hull a pokolba. Én a keresztfán megváltottam a világot, de a ti közreműködésetek nélkül nem tudlak üdvözíteni benneteket. Ezért kérem a Hozzám hűséges lelkeket, hogy ajánlják föl szenvedéseiket és áldozataikat az Én kínszenvedéseim és kereszthalálom örök érdemeivel egyesítve égi Édesanyátok hétfájdalmas Szeplőtelen Szíve és könnyei által, a lelkekért. Így a ti szenvedéseitekre és áldozataitokra úgy Tekint Atyám, mintha Én szenvedném el általatok. Mivel tiszteletben tartom szabad akaratotokat, ezért kérem a bűnös lelkekért a ti közbenjárásotokat. Így rengeteg lélek menekül meg a pokol tüzétől, akik mindörökké hálát adnak majd nagy szeretetemért és irgalmamért. Titeket pedig túlcsorduló mértékben foglak részesíteni dicsőségemben, a mennyben, mert a földön teljesítettétek szent akaratomat, és elfogadtátok a szenvedéseket is a lelkek megmentéséért. Így társaim lesztek Megváltásom hatalmas művében. Mindenkit be akarok vonni a lélekmentés csodálatos misztériumába, hogy odaát megjutalmazzalak érte. Így lássátok szenvedéseiteket és áldozataitokat! Adjatok Nekem hálát mindenért! Jóért és rosszért egyaránt, mert minden mögött Én állok. Én minden rosszból jót hozok ki. Megáldalak benneteket megerősítő áldásommal, Szívem minden emberi értelmet meghaladó, végtelen szeretetével, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”
Szentírási megerősítés: Márk 8, 34: (Jézus)… így szólt hozzájuk: „Ha valaki követni akar, tagadja meg magát, vegye fel keresztjét és kövessen.”

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr811661366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása