HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenete

2019.08.24. 07:52 :: lowoa

2014. augusztus 24. Szentségimádáson Jézus…

 

„Drága gyermekeim! Az óra közel. Készüljetek! Elképzelni sem tudjátok mindazt, ami vár rátok. Csak egy biztos, a halál. Erre készüljetek! Kérjétek magatokra a jó halál kegyelmét, mert ez életetek legfontosabb eseménye. Itt dől el sorsotok: örök boldogság, vagy örök kárhozat. Válasszátok az életet! Mindaz, aki megtartja törvényeimet, bemegy az örök életre. Készüljetek, mert mondom nektek, már nagyon közel vannak azok a napok, amelyeken beteljesülnek a próféciák. Ellenfelem már mindent előkészített. Nagyon hirtelen jön a tragédia. Ezért mondom: készüljetek! Imádkozzatok minden nap a békéért! Ezzel enyhíthetitek a csapásokat. Minden nap mondjátok el az irgalmasság rózsafüzérét a világ békéjéért, lehetőleg a kegyelem órájában, du. 3-4 óra között.

 

Kicsinyeim! Fel nem tudjátok fogni, mekkora harc folyik a lelketekért. Ördögök légiói vesznek körül benneteket, hogy elbuktassanak, és a pokolba taszítsanak. Ezért kértem: szüntelen imádkozzatok, mert ezt a fajtát csak imával és böjttel, vagyis önmegtagadással lehet kiűzni. Tartsátok meg parancsaimat! Éljetek életszentségben! Ne álljatok szóba a sátánnal! Akkor tehetetlen lesz veletek. Maradjatok mindig szorosan Mellettem! Vessétek magatokat erős, mindenható karjaimba, különösen a megpróbáltatás óráiban! Bízzatok Bennem rendületlenül! Erősen higgyétek: aki Bennem bízik, meg nem szégyenül. Karjaimban mindig, minden körülmények között biztonságban vagytok, mint piciny csecsemő szerető édesanyja ölében. Ne féljetek a haláltól! Az csak egy küszöb, ami által beléptek az örök életbe. Halál nem létezik. Csupán átmentek az örök fénybe, Atyám tündöklő, csodálatosan gyönyörű országába, az örök életbe, az örök boldogságba. Újra mondom: ne féljetek a haláltól! Az csak egy átszenderülés Isten Szent Színe látásának örökkévaló boldogságába. Egyedül a bűntől féljetek, ami elválaszt Tőlem, örök életetek Szerzőjétől. Itt a földön akár éltek, akár haltok, mindig biztonságban vagytok, ha kitartotok Mellettem, úgy, hogy megteszitek parancsaimat. Ez az evangéliumi életszentség. De ha hűtlenül elhagytok Engem, és a bűnt választjátok, akkor alapos okotok van a félelemre, mert az örök kárhozat felé meneteltek, és hirtelen a pokol szakadékába zuhantok. Értsétek meg: ettől semmiféle hatalom, sem pénz meg nem menthet. Egyedül az Én értetek kiontott drága Szent Vérem a váltságdíj, ami lemossa bűneiteket, feltéve, ha Irántam való szeretetből őszintén megbántátok azokat. Ezért ne arra pazaroljátok az időtöket és az energiátokat, hogy itt a földön gyűjtögessetek! Ez mind fölösleges. Minden itt marad, és ti üres kézzel fogtok megállni ítélőszékem előtt. Éljetek az Evangélium tanítása szerint, akkor királyi gazdagon jelentek meg Előttem, és kincseiteket, amelyek a ti jó cselekedeteitek, és az általatok megmentett lelkek, akiknek hirdettétek Isten országát, mind magatokkal hozzátok Atyám országába, Aki nagy jutalomban részesít benneteket, mert Ő megtiszteli azokat, akik Nekem szolgálnak. Ó, ha csak egyetlen pillanatra láthatnátok azt a dicsőséget, ami a mennyben vár rátok, amelyet Atyám öröktől fogva nektek készített, szemétnek tartanátok itt a földön mindent, és szüntelenül Isten nagyobb dicsőségére munkálkodnátok a lelkek megmentéséért.

 

Gyermekeim, készüljetek! Az óra itt van. Éljetek úgy, mint az okos szüzek, akik bementek a Vőlegénnyel a menyegzőre. Mondom nektek: akik készen állnak, hamarosan meglátják Isten dicsőségét. Váltsátok tettekre szavaimat, mert az óra itt van! Megáldalak benneteket Szívem túlcsorduló szeretetével, megerősítő áldásommal, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr66641007

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása