HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenete

2019.08.27. 08:11 :: lowoa

2012. augusztus 27. Szentségimádáson Jézus: „Drága kislányom! Figyeld a jeleket! Egyik katasztrófa a másikat éri. A tisztítás már elkezdődött. Ítélet alatt áll ez a világ. De a bűnös emberiség csak nem tér meg. Jaj a megátalkodottaknak, mert örökre elvesznek.  

Gyermekeim! Aki mindvégig állhatatos, az üdvözül. Legyetek éberek! Várjatok Engem szüntelen készenlétben, mert akkor jövök el értetek, amikor nem várjátok. Az élet rövid. Hamar elmúlik. A jutalom vagy a büntetés örökké tart. Rajtatok múlik minden. Ha nem álltok szóba a sátánnal, elnyeritek az örök boldogságot. De ha szövetkeztek vele, vagy hagyjátok magatokat rászedni, örökre az ő martalékai lesztek.  

Gyermekeim! Itt a földön kezdődik el a mennyország és a pokol is. Az örökkévalóságban csak kiteljesedik, és vég nélkül folytatódik. Ezt mondtam: ha szeretetben éltek, a mennyország köztetek van. Most ezt mondom: ha gyűlöletben éltek, már itt a földön a pokol van köztetek. Amíg testben éltek, kipróbálhatjátok mindkettőt. A gyűlöletet és a szeretetet is. Most, amíg még itt vagytok, változtathattok. Még megtérhettek, és életszentségre juthattok. De ezért küzdeni kell. Sokat kell imádkozni, és gyakran kell járulni a szentségekhez. (Szentgyónás, Szentáldozás.) Az életetekben az Isten szeretetét kell az első helyre tenni. Isten olyan boldogságot és kegyelmet ad minden megtérő bűnösnek, ami messze túlszárnyalja a világ élvezeteit. A lélek sokkal magasabb rendű, mint a test. Ezért a lélek békéje és boldogsága sokkal nagyobb, mint a test összes élvezete. Ha nem így lenne, nem lenne egyetlen szent sem, mert másutt keresnék a boldogságot. A szentek mind mosolygós szemű, kedves emberek. Sugárzik belőlük a szeretet. A bűnösök inkább hasonlítanak a vadállatokhoz, mint az emberekhez.  

Gyermekeim! Az ember attól ember, hogy hisz Istenben, és teljesíti az Ő  parancsait. Van hite, és vannak vágyai. A lelkébe bele van írva a halhatatlanság utáni vágy. Ezt Maga az Atyaisten írta bele, amikor megteremtette. A bűnösök, akik ellene mondanak ennek a vágynak, itt a földön akarják kielégíteni minden vágyukat a féktelen élvezetekben, az uralkodásban és a pénzhajhászásban. Istenben nem hisznek, és persze a sátánban sem. De az ördög elég ravasz és aljas ahhoz, hogy félrevezesse őket. Épp az a célja, hogy az emberek ne higgyék, hogy ő létezik, és ne higgyenek a túlvilágban. Annál könnyebben félrevezeti őket. Ha az emberek hinnének a pokol létezésében, rettegve félnének odakerülni, és mindnyájan Istenhez térnének. De így, hogy azt hiszik, hogy haláluk után nincs élet, feloszlik a test, nincs számonkérés, így minden gaztettet elkövetnek. Öntörvényűek, becstelenek, gonoszak, fajtalanok. Megrontják az ártatlanokat. Minderre a sátán veszi rá őket, akinek a létezésében nem hisznek. Pedig ha csak az egyik Evangéliumot elolvasnák a négyből, és hinnének benne, nagy bölcsességre tennének szert, ami által megmentenék a lelküket. Az ördög mindent elkövet, hogy elvegye az idejüket, hogy ne olvassák a Szentírást, ne imádkozzanak, templomba ne járjanak, és ne higgyenek. Mindez egyedül az ő érdeke, hogy a kárhozatba taszítsa a lelkeket.  

Gyermekeim! Már annyit tanítottalak benneteket. Ha megfogadnátok, már szenteknek kellene lennetek. Igyekezzetek tettekre váltani tanításomat, mert ha nem siettek, túl késő lesz. Ellenfelem már eltervezte, hogy megsemmisíti a világot, és akiket csak tud, a pokol tüzére taszítja. Rajtatok múlik, hogy sikerül-e a terve. Az engesztelők tartják fenn ezt a világot. Az ő imáikra, és mindenek fölött a bemutatott Szentmisékre tartja fenn Atyám még ezt a világot. Ha ez megszűnik, akkor lesz vége a világnak. Íme láthatjátok, mekkora a felelősségetek. Élet, vagy halál. Örök élet, vagy örök halál. Ezért vegyétek nagyon komolyan figyelmeztetéseimet és tanításomat, mert a tét nagy, és minden rajtatok múlik. Ha még többen, és még többet imádkoznátok, és engesztelnétek, elsősorban szent papokért, akkor enyhülnének, sőt el is maradhatnának a csapások. De sajnos sokkal, de sokkal több a bűnös, mint az engesztelő, és a bűn hívja le a büntetést a világra.  

Gyermekeim! Véremen megváltott kicsinyeim! Vegyétek nagyon-nagyon komolyan szavaimat, és váltsátok tettekre azokat! Vegyétek nagy kitüntetésnek és kegyelemnek, hogy kiválasztott prófétáimon keresztül szólok hozzátok! Ne utasítsátok el a próféciákat pusztán azért, mert féltek tőlük! Inkább szívleljétek meg tanításomat! Éljetek életszentségben, szüntelen imádkozzatok, és akkor enyhülhetnek a beígért büntetések. Erre áldalak meg benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr136214788

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása