HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenete

2019.08.31. 08:30 :: lowoa

2010. augusztus 31. Szentségimádáson a Szentlélek így imádkozott bennem:

„Drága imádott Jézusom! Köszönöm, hogy jóságos, irgalmas Megváltónk vagy. Köszönöm, hogy figyelmeztetsz, intesz a jóra. Köszönöm, hogy szeretsz. Úgy szerettél, hogy a Véredet ontottad értünk. Köszönöm, hogy türelmes vagy, és sokáig vársz a megtérésünkre. Köszönöm, hogy adtál papokat, akik tanítanak minket, és kiszolgáltatják nekünk szentségeidet. Köszönöm, hogy adtad az Egyházat, ami elkísér bennünket a bölcsõtõl a sírig. Köszönöm, hogy adsz testvéreket, akik önzetlen, tiszta szeretettel szeretnek bennünket Tebenned, és köszönöm, hogy viszontszerethetjük õket. Köszönöm, hogy arra tanítottál, és arra adtál példát, hogy szeressük az Istent, Aki a mi jóságos mennyei Édesatyánk, Téged, Aki a mi végtelenül szeretõ Megváltó Jézusunk vagy, és a Szentlelket, Aki a mi vezetõnk, tanítónk és vigaszunk a mennyországba vezetõ úton.
Köszönöm, hogy beszélsz hozzám a legméltóságosabb Oltáriszentségbõl, hogy tanítasz, figyelmeztetsz és vezetsz. Köszönöm, hogy velünk maradtál a legméltóságosabb Oltáriszentségben, és a szívünkbe térsz. Te vagy a szívünk Királya, öröme, békéje, örök üdvössége. Köszönöm, hogy szeretsz minket, és úgy szerettél, hogy az életedet adtad értünk, és ezt kéred tõ lünk is, hogy úgy szeressük egymást, ahogyan Te szerettél minket. Imádott édes jó Jézusom! Kérlek, vezess továbbra is bennünket! Taníts, figyelmeztess, és járd velünk a rögös keresztutat, amelyre minden Téged követõt meghívtál. Kérlek, segíts, hogy Rólad vegyünk példát, amikor önmegtagadást kell gyakorolnunk! Te légy a mi fényünk, örök napunk, Aki megvilágosítja elménket, és megérteti velünk, hogy a szenvedésnek értelme van! Egyrészt saját bûneink levezekelésére, másrészt mások lelkének megmentésére. Te adtál erre is példát. Ártatlanul szenvedtél, és kínhalált haltál értünk a keresztfán. A mi bûneinket hordoztad azért, hogy megments minket az örök kárhozattól. Kérlek Jézusom, adj nekünk a végsõkig való állhatatosságot, hûséget Tehozzád, hogy mindhalálig kitartsunk az Irántad való szeretetben! Szeressünk Téged akkor is, ha ártatlanul és igazságtalanul szenvedünk Miattad! Ilyenkor nézzünk fel Rád a keresztre, és Belõled merítsünk erõt! Ó, imádott Urunk, és Mesterünk, add meg nekünk a kegyelmet, hogy mindannyian maradéktalanul teljesítsük ránk vonatkozó örök szent tervedet! Erre áldj meg minket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében, hogy mindent a Te nagyobb dicsõségedre tegyünk! Ámen.”

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr186214773

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása