HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenete

2019.09.01. 08:43 :: lowoa

2015. szeptember 1. itthon az Úr Jézus: „Drága gyermekeim! Éljetek szüntelen készenlétben! Hamarosan a véreteket fogják kiontani Értem. Jól jegyezzétek meg: aki megvall Engem az emberek előtt, azt Én is megvallom Atyám és szent angyalai előtt. De aki megtagad Engem az emberek előtt, azt Én is megtagadom Atyám és szent angyalai előtt. Tartsatok ki mindhalálig! Csak aki mindvégig kitart, az üdvözül. Nem különb a szolga Uránál. Ha Engem üldöztek, titeket is üldözni fognak. Örüljetek, és ujjongjatok, ha ártatlanul mindenféle rosszat fognak rátok Énmiattam! Nagy lesz jutalmatok a mennyben.

Gyermekeim! Már nem sokáig fogok beszélni hozzátok. Már élitek az üzeneteket, amelyek folyamatosan teljesülnek. Hamarosan meg fogtok állni ítélőszékem előtt. Erre készüljetek! Az idő rövid. Térjetek meg, és minél több lelket mentsetek meg az örök életre! Ne féljetek azoktól, akik megölik a testet, de semmi egyebet nem tudnak tenni. A bűntől féljetek, ami elválaszt Tőlem! Mondom nektek: egyetlen veréb sem esik le Atyátok tudta nélkül. Atyám gondoskodik rólatok. Sokkal többet értek ti, mint a verebek. Ha hűségesek maradtok Hozzám mindhalálig, halálotok pillanatában feljöttök Hozzám a mennybe, amit Atyám azoknak készített, akik Őt szeretik. Készüljetek, és készítsetek fel másokat is! Az idő közel. Hamar beteljesülnek szavaim. Megáldalak titeket Szívem túláradó szeretetével, megerősítő áldásommal, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

Szentírási megerősítés: 1 Péter 1, 24-25. „Minden test olyan, mint a fű, a dicsősége, mint a rét virága. Elhervad a fű, s lehull a virága, de az Úr szava örökre megmarad.” 1 Korintus 7, 29. „Az idő rövid.”

 

 

2015. szept. 1. Szentségimádáson Jézus: „Drága gyermekeim! Az Óra eljött. Készüljetek! Éljetek szüntelen készenlétben! Most még többet imádkozzatok! Még a legkisebb gyarlóságot se kövessétek el! Éljetek annak tudatában, hogy Előttem minden gondolatotok, szavatok és cselekedetetek nyitott könyv, és mindenről számot adtok ítélőszékem előtt.

Gyermekeim! Legyetek tökéletesek, mint Mennyei Atyátok! Senki se károsítsa meg a másikat! Úgy cselekedjetek, ahogy szeretnétek, ha veletek is tennének. Éljetek mindenkivel kölcsönös szeretetben! Aki visszautasít benneteket, azért imádkozzatok!

Gyermekeim! Gondoljatok arra, hogy ti mindnyájan egy Atya gyermekei, tehát testvérek vagytok. Atyátok végtelen szeretetéből létezhettek. Atyám nagyon bánkódik azért, ha vétkeztek a szeretet parancsa ellen. A gyűlölet, és minden ellenségeskedés a gonosz műve. Atyám arra teremtett benneteket, hogy szeressétek és imádjátok Őt, a teljes Szentháromságot, Akire szomjazik a lelketek. Istenben szeressétek egymást úgy, ahogy Én erre a keresztfán példát adtam nektek. Akkor boldogok lesztek, mert már itt a Földön a Mennyországban éltek. Odaát pedig elnyeritek az örök életet. Fogadjátok meg szavamat! Megáldalak titeket az örök boldogság elnyerésére, megerősítő áldásommal, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr656213940

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása