HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenete

2019.09.03. 08:43 :: lowoa

2013. szeptember 3. Itthon a kegyelem órájában az Úr Jézus…

„Drága gyermekeim! Éljetek szüntelen készenlétben! Eljövök megítélni a világot. Nem tudjátok sem a napot, sem az órát. De már látszanak a jelek. Egyik nagy természeti katasztrófa a másikat éri. Ellenfelem, a sátán mindenfelé zűrzavart kelt. Már nem kellenek az igaz értékek: az életszentség, a szent tisztaság, a jó erkölcs, a becsület és a tisztesség. Ezeket felváltotta az érzéki vágyak kielégítése, az anyagi haszon hajhászása, és az uralkodás mások fölött. Már nem kell a béke, a nyugalom. Az országok háborúznak egymással, és a családokban sincs béke. Mindez azért van, mert sem Én, sem törvényeim nem kellenek. Ahonnan Engem kirekesztenek, oda azonnal beteszi lábát a sátán. Ahol ő van, ott van a hazugság, a szenvedés, a nyugtalanság, és a káosz. Ha nem tértek meg Hozzám, Üdvözítő Istenetekhez, elkárhoztok. Ne áltassátok magatokat azzal, hogy nincs pokol, és nincs számonkérés. Mindezek vannak, elolvashatjátok az Evangéliumban. Én a teljes igazságot hirdetem nektek. Éljetek szüntelen készenlétben, mert mondom nektek, számot adtok Nekem minden bűnötökről. A halál hirtelen jön. Utána már cselekedeteitek következményei miatt fogtok örökké szenvedni, vagy ha életszentségben éltek, az örök boldogság vár rátok. Térjetek meg Hozzám, még ma, amikor még nem késő. Megáldalak mindnyájatokat Szívem túlcsorduló szeretetével az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

2013. szeptember 3. Szentségimádáson Jézus…

Drága gyermekeim, készüljetek! Most egyre sötétebb korszak következik. Az Antikrisztus kora. A pokoli hordák uralma, amelyben a pokol összes ördöge ki lesz engedve a földre. Mindez azért lehetséges, mert rengeteg ember él bűnben, ezzel teret engedve a sátánnak. Mert csak annyi ördög jöhet ki a pokolból, amennyit az emberek magukra szabadítanak súlyos bűneikkel. Ha egy ember életszentségben él, nem vétkezik és imádkozik, az visszaparancsolja a kísértőt a pokolba, mert nem működik vele együtt. De ha valaki szóba áll a kísértővel, már ki is szabadította. A saját kárára és mások szerencsétlenségére, mert szóba állt vele, és bűnt követett el. Ilyen egyszerű. Ezért figyelmeztettelek benneteket oly sokszor: ne álljatok szóba a sátánnal, és ne kövessetek el bűnt! A bűn a legrosszabb, mert az embert megkötözi, és a rablánc végét maga a sátán fogja, aki a pokolra akarja taszítani. Ha ez az ember még nem teljesen elvetemült, belekapaszkodik irgalmamba, amely kihúzza a csapdából, és megmenekül. De ha rabjává vált a bűnnek, úgy hogy nem is akar kimászni belőle, akkor ellenfelem az örök kárhozatra taszítja. Én minden embernek megmutatom Magam, mielőtt végleg elválik lelke a testétől, és felajánlom neki az üdvösséget. Előtte azonban megmutatom neki egész életét, és azt, hogy cselekedetei alapján mit érdemel. Sokan választják az üdvösséget, és boldogan mennek a tisztítótűzbe, mert tudják, hogy onnan a mennybe jönnek. De vannak megátalkodottak, akik gyűlölnek Engem, ezért visszautasítják a nekik felkínált üdvösséget. Ők örökre a sátán foglyai lesznek a pokolban, ahol a kínok kínja vár rájuk. Ezért tanította a gyermekeknek Édesanyám Fatimában a fohászt: Ó Jézusom, bocsásd meg bűneinket, ments meg minket a pokol tüzétől, és vidd a mennybe a lelkeket, különösen azokat, akik legjobban rászorulnak irgalmadra. Ámen.”, amit a rózsafüzér tizedek után kért. Mondjátok gyakran ezt az imát a rózsafüzéren kívül is! Amikor bűnről hallotok, vagy gonosz emberrel találkoztok, vagy bármikor, amikor eszetekbe juttatom. Hatalmas ereje van. Megbénítja a sátánt, a bűnös feleszmél, és megkapja a megtéréséhez szükséges kegyelmet.

Drága gyermekeim! Az idő rövid. Készüljetek, mert nagyon sokaknak hamarosan meg kell állni Szent Színem előtt, hogy ki-ki elvegye jutalmát vagy büntetését a szerint, hogy jót vagy gonoszat cselekedett.

Gyermekeim, készüljetek! A halál itt kopogtat az ajtón. Éljetek halálra készen! Éljetek életszentségben, hogy ha bármikor kiszólítalak benneteket ebből a világból, a jobbomra tudjalak állítani. Higgyétek el, egyedül ez a fontos! Ne törjétek magatokat világi hívságok után! Minden itt marad. De a cselekedeteiteket magatokkal hozzátok. Legyetek irgalmasok, hogy nektek is irgalmazni tudjak! Éljetek szentül, bármilyen életállapotban vagytok! Erre Én példát adtam nektek. Vegyetek példát a szentekről! Ne mondjátok: „unalmas az ima, és a szenteket követni.” Ezt a sátán hazudja nektek. Szentjeim élete csupa gyönyörűség és boldogság, mert ők szüntelenül Velem, a szentek Szentjével társalognak az imában, és élvezik szeretetemet, amely a mennyország előszobája. A Szentmise és a Szentáldozás pedig maga a mennyország, mert Velem, az Istennel egyesülnek, eggyé válnak, Belém istenülnek. Én pedig eggyé válok velük, ami a legnagyobb ajándék, mert Magamat, a második Isteni Személyt adom nekik. Fogjátok fel végre, hogy nincs ennél hatalmasabb ajándék! Csak nyissátok meg a lelketeket kegyelmem befogadására, és akkor mindig csak egyet akartok: tiszta lélekkel egyesülni Velem, az Atya egyszülött Fiával, Megváltótokkal, Aki egy lettem közületek, amikor Szent Anyám méhében megtestesültem. Emberré lettem azért, hogy Magamra vehessem ártatlanul a ti bűneiteket, és meghaljak a ti üdvösségetekért. Ha mindezt felfogjátok, szemétnek tekintetek mindent, és mindig csak Rám szomjaztok. Eladtok mindent, hogy Engem, a legdrágább igazgyöngyöt megszerezzetek. Itt lakom köztetek a tabernákulumban. Csupán bűneitektől kell megszabadulnotok, és akkor akadálytalanul közeledhettek Hozzám. Tisztuljatok meg a Szentgyónás szentségében! Fogadjatok be Engem a Szentáldozásban hótiszta lelketekbe! Fel nem tudjátok fogni, mekkora kegyelem, mekkora kincs vagyok, Akit magatokkal vihettek földi zarándokutatokon, és a mennyben is a tiétek maradok örökre. Itt a földön elveszítetek mindent és mindenkit. Tárgyakat, személyeket. Egyedül Én vagyok a tiétek, de csak akkor, ha a szívetekbe fogadtok. Erre áldalak meg benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr136214762

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása