HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenete

2019.09.12. 08:58 :: lowoa

2015. szeptember 12. A kegyelem órájában itthon az Úr Jézus: „Drága gyermekeim! Elérkezett az óra, amikor keresztre feszítik Egyházamat. A világon még soha nem volt ekkora üldözés, ami most van kibontakozóban. A terv már készen áll, végrehajtói készenlétben várják a parancsot, amikor lemészárolják gyermekeimet. Ők azt hiszik, hogy ezzel Istennek tesznek szolgálatot. Nagy sötétség uralkodik az elméjükben. Ők a sátán rettenetes kísértései alatt állnak.

Gyermekeim! Ne féljetek azoktól, akik megölik a testet és semmi egyebet nem tudnak tenni! Egyedül a bűntől féljetek, ami elválasztana titeket Tőlem. Soha ne álljatok szóba a sátánnal!

Tartsatok ki Mellettem mindhalálig! Hamarosan megrostálom a népeket, hogy lássam, ki a hűséges és igaz, és ki a képmutató. Hűségeseim, akik kitartanak Mellettem mindhalálig, elnyerik az örök élet koronáját, de a képmutatók, akik megmaradnak megátalkodottságukban, soha nem láthatják meg Arcomat.

Gyermekeim! Óvakodjatok minden bűntől, a kísértést már csírájában utasítsátok vissza! Szüntelenül imádkozzatok, gyakran mondjátok el a Szent Mihály arkangyal imát! Munkátokban, pihenésetekben, az ima legyen a ti védelmetek! Amikor hittel kértek Engem, mellettetek állok, vakító fényem beborítja lelketeket és a sátán menekül előletek. Beborítalak titeket értetek kiontott drága Szent Véremmel, hogy Mennyei Atyám csak Szent Véremen keresztül lásson benneteket. Ilyenkor megenyhül jogos haragja, betelik az Irántam való végtelen szeretettel, és Rám való tekintettel nagy irgalmat tanúsít irántatok. Az Én Vérem a ti üdvösségetek. Azért ontottam ki értetek, hogy megmentselek benneteket az örök haláltól.

Gyermekeim! Már itt az óra, amikor nektek is osztoznotok kell sorsomban. Nem különb a szolga uránál, ha Engem üldöznek, titeket is üldözni fognak. Ha Engem keresztre feszítettek, titeket is meg fognak ölni Énértem. Örüljetek és ujjongjatok, amikor mindez bekövetkezik, mert nagy lesz jutalmatok a Mennyben! Mennyei Atyám úgy fog üdvözölni benneteket, és oly nagy szeretettel ölel át benneteket, mintha Engem fogadna, mert ti a legnagyobb szeretetet tanúsítjátok Irántam. Nagyobb szeretete senkinek sincs, mint aki életét adja Istenért, vagy barátaiért.

Kicsinyeim! Éljetek halálra készen! Mondom nektek, mindezek be fognak következni. Hirtelen jönnek az események, az előkészületeket már láthatjátok. Ellenfelem nagyon aljas, kétszínű és hazug. Kihasználja jóhiszeműségeteket és a kétszínűség leple alatt eláraszt benneteket hazug törvénytelen emberekkel, akik a sátán cinkosai, és akik a törvényt lábbal tiporják.

Kicsinyeim! Óvakodjatok! Tartsatok távol magatoktól minden ilyen embert! Fogadjátok megerősítő áldásomat Szívem túláradó szeretetével az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.

 

A haldoklók imája:

 

Uram, itt állok a halál és az örök élet kapujában! Vágyva vágyom karjaidba vetni magamat, de testem még nem engedi el lelkemet. Uram, kérlek, vágd el életem fonalát! Szabadítsd ki porsátor testemből Hozzád vágyódó lelkemet, mert örökké a Tiéd akarok lenni! Jézus, Te az élet és a halál Ura, Te a második isteni Személy, érettem megízlelted a halált, annak minden borzalmával, félelmével, kínjával és keserűségével együtt. Kérlek, erősíts meg engem, zárj be jó erősen az Te irgalmas, szeretettől lángoló Szívedbe, hogy el tudjak szakadni ettől a világtól, a hozzám közel álló szeretett személyektől és minden tárgytól, még a saját testemtől is, hogy soha senkit ne helyezzek Te eléd. Erősíts meg engem, kérlek, hogy Veled együtt ki tudjam mondani: Atyám, ne úgy legyen, ahogy én akarom, hanem ahogy Te! Add nekem a Te végtelen szeretetedet, hogy irántad való szeretetből elfogadjam a halált, mint testvért, aki kiszabadít porsátor testem börtönéből, hogy lelkem Hozzád szálljon, és örökre egyesülve legyen Veled! Hőn imádott drága jó Jézusom, köszönöm, hogy Te ezt a kegyelmet mindazoknak megadod, akik erre vágyakoznak, vagy kérik Tőled. Hittel hiszem, hogy szavaid, amelyeket az Evangéliumban hozzánk intéztél, igazak és ámenek: Atyám házában sok lakóhely van, elmegyek, hogy helyet készítsek nektek, aztán visszajövök és magammal viszlek benneteket, hogy ti is ott legyetek, ahol Én, és lássátok dicsőségemet. Uram, kérlek, add meg nekem ezt a kegyelmet, hogy én már itt a Földön, ebben a siralomvölgyben a Te dicsőségedet szemléljem lelkemben, hogy apostolaiddal együtt a Tábor hegyen legyek Veled, a Feltámadottal, az Örök Élő Istennel. Kérlek, szakíts el engem mindattól, ami idehúz, és vonzzál Magadhoz, hogy mindig csak Rád gondoljak, csak Hozzád vágyakozzak, hogy csak és egyedül a Tiéd legyek. Így készíts fel engem a halálra, a testemtől és az emberektől való elválásra és a Veled való, végső, örök egyesülésre. Ámen.”


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr916214015

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása