HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

Az Úr Jézus üzenetei Mária Magdolna által

2019.09.29. 11:35 :: lowoa

Szent Mihály, Szent Gábriel, Szent Rafael arkangyal ünnepe

 

2016. 09. 29, Csütörtök

A Szűzanya a három főangyallal együtt letérdelt a Szentháromság előtt, és mögöttük a mennyei seregek térdeltek. Jézus, aki az Atya jobbján van, felállt és így szólt: „Gyermekeim, a mai ünnep a győzelem emlékezetéről szól. Ám, ha beletekintek a Földön zajló eseményekbe, akkor fájdalom járja át Szentséges Szívemet. Az Egyház újra a nagy keresztényüldöztetés időszakát éli meg úgy, mint a kezdetekkor. A világban gyűlölet, széthúzás és zűrzavar zajlik nemcsak az államokban, hanem az egyházban is. Én vagyok az ég és a föld pásztora, akinek hatalma van az élők és holtak fölött. Az Írások beteljesednek, mert mindennek meg kell történnie, ami meg van írva.” A Szűzanyára tekintve így szólt: „Édesanyám, te mindent megteszel azért, hogy megmentsd az egyház pásztorait és az emberek lelkét. Hamarosan véget érnek a prófétai intelmek és figyelmeztetések. Az emberiség átlépte az idők végezetének küszöbét.”

Ekkor a magyarokhoz fordult és azt mondta: „Nélkülözhetetlen a világ és az egyház bűneiért való engesztelés. Én, mint engesztelő áldozat kiengeszteltem Atyámat, akit az emberiség a bűnök sokaságával mélyen megsértett. Akik Engem követnek, törekedjenek arra, hogy a kiengesztelődés lelkületében éljenek, és gyakorolják a teljes megbocsátás erényét. Híveim körében hiányos a megbocsátás élő gyakorlása. Sokan kéritek irgalmamat, de megfeledkeztek arról, hogy ti magatok is irgalmasak legyetek egymáshoz! Tudom, hogy sok sebet hordoztok, hiszen testem tagjait alkotjátok. A szentek megtanulták a sebeket felajánlani és elviselni minden panasz nélkül. Ha igazán kedvesek akartok lenni Atyám szemében, akkor ne panaszkodjatok mások előtt a családotokról és környezetetekről. A panaszkodással csorbul a felajánlott szenvedésetek értéke, másrészt pedig nem fogtok az embereknél igazi meghallgatásra és megértésre lelni (itt azokról van szó, akik nem élik meg mélyen vallásukat). Előbb bízzatok Istenben, mint az emberben. Azok, akik Istenben bíznak, és egyedül neki panaszkodnak, bizony meg fogják kapni a segítséget keresztjük hordozásához. Én a ti Üdvözítőtök senkinek nem panaszkodtam, még Édesanyámnak sem. Nem is volt rá szükségem, mert Édesanyám lelke egy volt velem, és nem kellettek szavak hozzá, csak egyedül a szív. Így minden embert arra hívok, hogy teljesen hagyatkozzon rám és adja át Nekem a terhét.”

Jézus odament Szent Mihály arkangyalhoz és azt mondta neki: „Gyermekem, nemrég azzal a piros palásttal takartad be Magyarországot, amelyet a barlangban hagytál (San Angelo, Szent Mihály barlang). Vezesd Édesanyám országát a győzelem felé. Mindenekfelett oltalmazd és védelmezd mindazokat, akik hozzád fohászkodnak és elfogadják segítségedet. Ez az ország megújulást fog hozni Európa és a világ számára. Minél többen kapaszkodnak Istenbe, annál nagyobb védelem száll a magyar népre. Az Európai Unió hatalma semmi előttem. Atyám szeretete és igazsága örökké fennmarad, még a hazugság atyja sem törölheti el az igazságot, amelynek ő maga is tudatában van. Legyen bármekkora az ellenség serege és fegyvere, végül az Én szavam fog győzni. Véssék a magyarok emlékezetükbe a Szentírás szavait, mert emberi szavakkal nem győzhetik le az őskígyót és seregét. Az utolsó idők harca szellemi harc, ahol az igazak és a gonoszok megmérettetnek. Nemsokára ítéletem alá esnek azok az emberek, akik törvényeikkel felül akarják múlni az Én törvényeimet. Az emberek fel fognak lázadni ellenük, mert rádöbbennek, hogy ők valójában nem a demokráciát képviselik, hanem egy önkényes diktatúrát, ahol mit sem ér a nép szava. Szent Mihály, készítsd fel angyalaimat a nagy küzdelemre, mert az elkövetkezendő időszak megpróbáltatás lesz a magyarok számára, és olyan helyzetekkel fognak szembenézni, ahol a hitnek meghatározó szerepe lesz.”

Mária Magdolna

http://engesztelok.hu/egi-kegyelmek-zapora/1143-szent-mihaly-szent-gabriel-szent-rafael-arkangyal-unnepe

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr3911770773

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása