HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

Urunk Jézus Krisztus üzenete Anna Terézia által

2019.10.09. 04:23 :: lowoa

Ítélkezés, megszólás, rágalom

2015.10.09.        
Kedveseim, várakozzatok, készenlétben virrasszatok és imádkozzatok, mert az Úr igazságossága leszáll hozzátok és mindenki megmérettetik! Imádkozzatok, hogy ne találjon titeket könnyűnek az Úr, amikor hozzátok érkezik! Vigyázzatok nagyon szavaitokra, hogy mikor és mit mondotok, mert bizony Isten igazságossága nem fogja tűrni mások megítélését! Az Úr ítélete irgalmatlanul lesújt arra, aki nem irgalmas. Csak abban az esetben beszéljetek mások hibáiról és gyengeségeiről, ha az építő jelleggel bír és elsősorban az illető javát szolgálja. Vigyázzatok nagyon kimondott szavaitokra, mert azokkal sok kárt tehettek másokban és saját magatokban is. Ha azonban egy komoly döntés miatt kell véleményt alkotnotok, akkor nem hallgathatjátok el a negatív dolgokat sem, nehogy az ügy kimenetele káros legyen. Arra azonban vigyázzatok, hogy szívetekbe ne engedjétek be az ítélkezés lelkét.
2015. 10. 12.        
Kedveseim, nagyon nyissátok ki a szemeiteket, hogy felismerjétek az idők jeleit. Imádkozzatok és teljesen hagyatkozzatok az imádság erejére, hogy a magyar egyház feltámadjon és egészen Krisztus akaratát kövesse! Hinnetek kell, hogy minden imádságotok eléri a célját, ha kéritek az egyház vezetői számára a tisztánlátást, a megkülönböztetést, és hogy Jézus Krisztus igaz tanításától el ne térjenek. Továbbá azért is imádkozzatok, hogy legyenek papok, akik vezetni fogják a szétszéledt nyájat a legnagyobb üldözések idején is. Maradjatok teljes szeretet-egységben, ne legyen köztetek rivalizálás! Ne bírálgassátok egymást és ne engedjetek a rágalomhadjáratnak, amivel a gonosz sátáni erők közelítenek hozzátok. Mondjatok ellent neki és akkor elfut előletek. Öltsétek fel a hit fegyverzetét és legyetek kitartóak, buzgók és szeretetteljesek felebarátaitok iránt!
Anna Terézia

http://engesztelok.hu/lelkielet/1011-itelkezes-megszolas-ragalom

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr166213968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása