HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenete

2019.10.18. 04:55 :: lowoa

2017. október 18. Itthon az Úr Jézus…

 

„Drága gyermekeim! Most fognak beteljesülni a próféciák. Nincs több haladék. 100 évet kapott a Föld Édesanyám megjelenése után, hogy teljesítse az üzeneteket, hogy térjenek meg, tartsanak bűnbánatot és engeszteljenek a bűnösökért, mert nagyon sokan mennek a pokolba, mert nincs, aki imádkozzon értük. Letagadják a poklot, az igazságosságot, a büntetést. Nem beszélnek a fatimai titkokról, amit Édesanyám mondott. Papjaimnak hatalmas a felelősségük.

 

Gyermekeim! A világ sorsa sokkal rosszabbra fordult, mint korábban bármikor volt. A bűnök az égbe csapnak. Süketek és vakok felhívásaimra. Csak a mának élnek, az élvezeteket hajhásszák, és úgy fürdenek a bűnben, mint disznók a pocsolyában. Undorodom ettől a nemzedéktől. Most egy harmadik világháború küszöbén álltok, amelyet azért engedek meg, hogy még mentsem a lelkeket, akiket lehet, és kiirtsam a bűnt a Föld színéről. A rengeteg természeti katasztrófa mind büntetésem jele. Minden mögött Én állok, de Engem letagadnak azért, hogy törvényeimet ne kelljen megtartani. Igen, gyermekeim: ütött az óra. Már hosszú hónapok óta ide nyittatom ki a Szentírást: „Itt az óra, az Emberfiát a bűnösök kezére adják”. Itt az óra, amikor megítélem a Földet. Rengeteg lesz a halott, sokkal több, mint az első két világháborúban együttvéve. Megítélem a világot, és nem tűröm, hogy továbbra is gúnyt űzzenek Belőlem. Az Isten Én vagyok. Eltaposom a bálványisteneket és a kisisteneket, akik azt hiszik, hogy uralkodhatnak népemen.

 

Gyermekeim, készüljetek! Soha nem látott szenvedés zúdul erre a világra. Beteljesül Szent Péter apostol szava:„az egek lángba borulnak és felbomlanak, az elemek a tűz hevétől megolvadnak.” (2 Péter 3, 12.) Elpusztítom javaikat, amelyeket bálványoztak, megsemmisítem élvezeti cikkeiket, amelyek miatt halomra gyilkolták magzataikat. Ugyanolyan hullahegyeket csinálok a Föld lakóiból, mint amekkora hullahegyeket gyártottak a klinikákon, az abortuszban megölt kisgyermekek testéből. Véget ér irgalmasságom ideje, és beköszönt igazságosságom haragja. A pokol összes ördöge ki van engedve. Ezt mind a bűnösök szabadították ki, amikor nekik szolgáltak. De ti, kicsi gyermekeim, akik megtartjátok hűségesen törvényeimet, az Enyéim vagytok. Ne aggódjatok! Mindvégig veletek vagyok, és megvédelek titeket mindazoktól a borzalmaktól és szenvedésektől, amelyeket a bűnösöknek szántam, mert a vétkeikért járó poharat nekik kell kiinni és nem az ártatlanoknak. Nektek, kicsinyeim, azt mondom: Szent Véremre kérlek, amelyet kiontottam a Keresztfán minden bűnösért, imádkozzatok ezekért a sátán által megtévesztett nyomorult bűnösökért, hogy befogadják kegyelmemet, megtérjenek és üdvözüljenek. Mert jaj azoknak, akiket bűnben talál a halál. A halál most nagyon hirtelen fog jönni. Sok ember megy majd a pokolba. Tiszteletben tartom szabad akaratukat, ezért döntéseik következményét kell viselniük örökre.

 

Kicsinyeim! A küszöbön van egy hatalmas keresztényüldözés. Már minden elő van készítve, meg van szervezve, csak a jelre várnak, hogy elkezdjék az öldöklést. Igaz Egyházam rejtekbe szorul. Zárkózzatok be házaitokba és úgy imádkozzatok! Amit a rejtekben a lelketekben kértek, Atyám meghallgatja és megadja, ami az üdvösségetekre válik. Nektek is azt mondom, amit apostolaimnak: „Ne féljetek azoktól, akik a testet megölik.” A lelketeken nincs hatalmuk. Lelketek az Én tulajdonom, amelyet Véremen váltottam meg és vértanú-halálotok pillanatában Magammal viszlek benneteket abba a dicsőségbe, ahol Én vagyok, ahol helyet készítettem nektek. Valljatok meg Engem mindhalálig, még olyan áron is, ha mások életét is kockára tennétek ezzel, mert nem a földi élet számít, hanem csak az örök élet. Nem az számít, hogy itt hány évig él valaki, hanem az, hogy innen hova megy az örökkévalóságba.

 

Fogadjátok Szívből jövő áldásomat, melyet Szívem végtelen szeretetével adok rátok, és megerősítelek titeket vele, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

 

Szentírási megerősítések: Mt 26, 45: „(Jézus) visszament tanítványaihoz, s így szólt: „Aludjatok csak és pihenjetek! Elérkezett az óra. Az Emberfiát a bűnösök kezére adják.”

 

Jn 17, 1-5: „Jézus az égre emelte tekintetét, és így imádkozott: „Atyám, elérkezett az óra. Dicsőítsd meg Fiadat, hogy Fiad is megdicsőítsen téged. Hatalmat adtál neki minden ember fölött, hogy akiket neki adtál, azoknak örök életet adjon. Az az örök élet, hogy ismerjenek téged, az egyedüli igaz Istent, és akit küldtél, Jézus Krisztust. Én megdicsőítettelek a földön: a feladatot, amelynek az elvégzését rám bíztad, elvégeztem. Most te is dicsőíts meg, Atyám, magadnál: részesíts abban a dicsőségben, amelyben részem volt nálad, mielőtt a világ lett.”

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr513038508

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása