HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenete

2019.10.19. 05:01 :: lowoa

2012. október 19. Szentségimádáson Jézus:

 

„Drága gyermekeim! Az idő közel. Minden nappal közelebb juttok ahhoz a naphoz, amikor kiárad rátok a Szentlélek. Megmutatja cselekedeteiteket, szavaitokat, egész életeteket, az Ő fényében, és akkor az Isten szemével fogjátok látni magatokat. Látni fogjátok azt a helyet, amelyet életmódotokkal kiérdemeltetek. Ez egy fajta ítélet lesz a legtöbb ember számára. Még a szentek is találni fognak magukban javítani valót.
Hát még azok, akik hátat fordítanak Nekem, és Nélkülem élték egész életüket. Ők meglátják undorító, bűzlő hulla lelküket, a sok bűnt, amit elkövettek, és bűneik végeláthatatlan negatív következményeit, amelyeket maguknak és embertársaiknak okoztak. Meglátják a pokol tüzét, és benne az ördögöket, akik szünet nélkül kínozzák áldozataikat az egész örökkévalóságon át. Akkor azt sem fogják tudni, hogy mit tegyenek kétségbeesésükben. Sokan bele halnak a sokkba, amelyet saját bűneik okoztak nekik. Sokan irgalomért fognak kiáltani Hozzám, és Én megadom nekik a megtérés kegyelmét.
De lesz egy megátalkodott réteg, akik továbbra is kitartanak bűnös életük mellett. Ezeket a sátán erősíti, és elhiteti velük, hogy ez csak egy mese. Nincs pokol, nincs számonkérés. Mindez csak a képzelet világa. Ők továbbra is folytatni fogják bűnös életüket, és ők lesznek a ti üldözőitek. Mindenféle hazugságot fognak rátok, és az életetekre törnek. Vigyázzatok! Őrizkedjetek a bűnös emberek társaságától! Ne legyetek őszinték, közlékenyek velük! Határolódjatok el tőlük! Ti csak lelki testvéreitekhez tartozzatok! Velük alkossatok egy nagy családot! Elsősorban őket segítsétek, és tőlük fogadjatok el segítséget! Éljetek mindenkivel szeretetben! Éljetek szüntelen készenlétben!
Az idő hamar lejár. Ítélet jön most erre a világra. Megítélem a bűnösöket, és kiirtom őket a föld színéről. Nem tűröm tovább fennhéjázó, dölyfös magaviseletüket, és a szegények kizsákmányolását. Ha nem térnek meg, örökre elvesznek. Nem hagyok Magamból gúnyt űzni. Egy ideig tűrök, azután megfizetek. Nem vagyok személyválogató. Én a szívek és a vesék vizsgálója vagyok. Előttem nincs titok. Én még a gondolataitokat is látom. Mindenről számon kérlek benneteket. Én vagyok a Bíró. Atyám átadott Nekem mindent. Mindazokon könyörülök, akik megbánják bűneiket. Előttem nincs olyan nagy bűn, amit meg ne bocsátanék, ha megbánják azt. Irgalmam felülmúlja a világ összes bűnét. De ha valaki megátalkodott, és azt hiszi, hogy elbújhat Előlem, annak keményen megfizetek, tettei szerint. Vagy azt hiszitek, hogy hagyok Magamból gúnyt űzni?
Téved az, aki azt hiszi, hogy bármit megtehet, mert Én úgyis megbocsátok, anélkül, hogy megbánná bűneit. Az igaz, hogy irgalmas vagyok, és végtelenül szeretem az emberiséget. Ezért szálltam le Atyám öléből, és váltottam meg sokakat a keresztfán. Sokakat, akik megtértek, bűnbánatot tartottak. De nem mindenkit, mert akik elutasították kegyelmemet, azokat nem tudom megváltani, mert tiszteletben tartom szabad akaratukat. Sajnos, ma papjaim keveset beszélnek a pokolról, az örök kárhozatról, pedig ez is benne van az Evangéliumban. Ezt mondom nektek: éljetek szüntelen készenlétben, mert nem tudjátok sem a napot, sem az órát! A halál hirtelen jön, és utána a számadás következik.
Én az igazságot hirdetem nektek. Térjetek meg, mert csak a megtérő bűnös üdvözülhet. Erre áldalak meg benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

 

2012. október 19. Szentségimádáson a Szentlélek imája:

 

„Hőn imádott drága jó Jézusom! A szívem tele van vággyal, hogy színről színre lásson Téged! Te elrejtőztél a kenyér és a bor színeiben. Ha hiszünk benne, megtapasztaljuk áldott jelenlétedet. Jaj azoknak, akik nem hiszik, és bűnben veszik! Örökre elvesznek. Jézusom! Te kiszolgáltattad Magadat nekünk. A mi lelkiismeretünkre bíztad Magad. Aki szentségtörően, bűnben fogad Téged, a Feltámadottat a szívébe, ott újra megostoroz, gúnyt űz Belőled, keresztre feszít Téged, mert az ő szívében a sátán az úr. Ha meg nem bánja bűnét, az egész örökkévalóságon ugyanazt kapja vissza, amit Veled művelt. Nagy kegyelem a Szentáldozás. Mindenki csak tiszta lélekkel járuljon hozzá, és nagyon nagy szeretettel! Aki nem így közeledik, nagyon megsérti az Urat, Aki meghalt a mi bűneinkért, és keserves kínszenvedései által váltott meg minket.

Emberek! A legnagyobb kegyelem Jézust tiszta lelkünkbe fogadni! Térjetek meg! Gyónjátok meg bűneiteket, és akkor ti is befogadhatjátok Őt, a második Isteni Személyt, a királyok Királyát, az urak Urát, a Megváltót, a Mennyei Atya Fiát, a legnagyobbat, Akit a világba küldött, hogy aki hisz Benne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen.

Emberek! El ne mulasszátok ezt a nagy kegyelmet! Éljetek a szentségekkel, mint pótolhatatlan lehetőséggel! Tegyétek Istent az első helyre az életetekben! Ő legyen a legfontosabb, mert Ő általa nyertek örök életet!

Emberek! Ne szeressétek a bűnt! Az csak a kárhozatra visz. Szeressétek az Istent, Aki örök boldogságot ad már itt a földön, és utána az örök életben.

Emberek! Nyissátok meg értelmeteket! Ne akarjatok Jézus nélkül élni! Őnélküle semmit sem tehettek, csak elszáradt kórók, venyigék lesztek, amiket tűzre vetnek.

Emberek! Halljátok meg szavam: térjetek meg! Tartsatok bűnbánatot! Siessetek a gyóntatószékbe! Hagyjátok, hogy Krisztus drága Vére megtisztítsa bűnös lelketeket! Tegyétek meg mihamarabb! Addig, amíg még nem késő! Mert ha lezárul szemetek, nem lesz rá lehetőség soha többé!”

 

Az Úr Jézus: „Imádkozz a szegény bűnösökért, akik ma is elárulnak Engem. Így imádkozz: Hőn imádott drága jó Jézusom! Te a Véredet ontottad a mi bűneinkért! Kérlek, add meg a megtérés kegyelmét minden bűnösnek a földön, hogy megbánva bűneiket, jóvátegyék azokat. Téged teljes szívükből szeressenek, és soha többé ne vétkezzenek! Ezt add meg nekünk, drága Megváltónk, a Te Szent Édesanyád hétfájdalmas Szeplőtelen Szíve és könnyei által kérünk a Te kínszenvedésed és kereszthalálod örök érdemeiért. Ámen.

 

Mindazok, akik mély hittel, és Belém vetett bizalommal mondják el ezt az imát, sok kegyelmet esdenek le a szegény bűnösök számára, akik közül sokan meg fognak térni.”

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr666214605

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása