HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenete

2019.10.24. 05:41 :: lowoa

2017. október 24. Itthon az Úr Jézus: „Drága gyermekeim! Nagyon szomorú az Én lelkem. Már minden elő van készítve a harmadik világháborúhoz. Amiben most vagytok, az a vihar előtti csend. Minden elő van készítve, hogy megsemmisítsék a nemzeteket, kiirtsák a hitet és földdel egyenlővé tegyék a világot. Ez tulajdonképpen visszajövetelem előkészítése, mert meg kell tisztítanom a világot. Ezt a pusztítást nem Én akarom, hanem a rengeteg bűn, amit az emberek elkövettek, hívja le a büntetést. A jók a gonoszokkal együtt fognak szenvedni és meghalni, de végcéljuk merőben más. A gonoszok elkárhoznak, ők az örök büntetésre mennek. A jók viszont, rövid szenvedés után, az örök boldogságra jönnek be Országomba.

Drága kicsinyeim, kiválasztott gyermekeim! Készüljetek, mert egy soha nem látott, véres keresztényüldözés vár rátok. Minden elő van készítve. Imádkozzatok! Kérjétek a Szentlélek erejét és világosságát, hogy megerősítsen titeket, hogy mindhalálig kitartsatok Mellettem és megvalljatok Engem ez előtt a bűnös nemzedék előtt, mert csak az üdvözül, aki mindvégig kitart.

Drága gyermekeim! Ez a prófécia nem más, mint az Evangélium megismétlése, ahol előre megmondtam, hogy nemzet nemzet ellen támad és üldözni fognak titeket az Én nevemért. Ne csodálkozzatok ezen, és ne mondjátok, hogy félelmetesek üzeneteim, mert Én csak azt ismétlem, ami a Szentírásban benne van. A választottak kedvéért megrövidítem ezeket a súlyos, szenvedésekkel terhelt napokat.

Drága kicsinyeim! Ti, akiket kiválasztottalak, készüljetek föl a rejtekre, ahol biztonságot adok nektek és megóvlak benneteket a gonosz emberektől. Nemsokára csak a rejtekben lehet majd igazi Szentmisét bemutatni, amiért egyébként halálbüntetés fog járni. De Én ott akarok maradni köztetek, mindazok között, akik élő hittel és szeretettel vesztek körül Engem, és akik nem tudnak, és nem akarnak Nélkülem, a Legszentebb Eucharisztia nélkül élni, mert Én vagyok életetek alapja és forrása, ereje és boldogsága. Én vagyok számotokra a Minden, a Teremtő, a Megváltó, az Isten.

Drága gyermekeim! Éljetek halálra készen, és ha majd számotokra üt az óra, ne féljetek megvallani Engem, és az életeteket adni Értem, ha a körülmények úgy kívánják. Hamar lezárul ez a korszak. Most már a legvégét élitek. Egy csodálatos, új világ lép a helyébe: az ezer éves béke uralma, ami mindenben más lesz, mint ez a mostani világ. Akkor szeretet és béke csókolgatják egymást, és bűn nem lesz többé, mert meg lesz láncolva a sátán. Ezer évre a pokol fenekére taszítom. Már most imádkozzatok, hogy jöjjön el az Én Országom, mert a Miatyánkban erre az Országra gondoltam, amikor ezt tanítottam: „Jöjjön el a Te Országod, legyen meg a Te akaratod!” Ez az Ország hasonló lesz a paradicsomi állapothoz, amikor Isten az emberekkel lesz és letöröl szemükről minden könnyet. Ez maga a Mennyország előszobája lesz.

Drága gyermekeim! Örüljetek, hogy kiragadlak benneteket ebből a jelen siralomvölgyből, és átviszlek titeket (a kiválasztottakat), akik a szent gyökér lesznek, amely újra kisarjad és kihajt, az ezer éves béke uralmába. Már most készüljetek erre. Bűnbánattal járuljatok a szentségekhez, gyónjatok, áldozzatok, éljetek készenlétben, mint az okos szüzek, hogy amikor megjön a Vőlegény, bemehessetek Vele a menyegzőre. Lámpásotok legyen csordultig tele olajjal, amely a megszentelő kegyelem, az állandó ima és a szenvedések türelmes elfogadása. Vegyetek példát Rólam és Szent Édesanyámról. Kövessetek minket a keresztúton! Éljetek az önmegtagadás és a kereszthordozás szellemében! Fogadjatok el mindent úgy, ahogy kapjátok. Ne kérdezzétek, hogy miért és hogyan. Hagyatkozzatok Rám teljesen! Maradjatok mindig kisdedek az Én keblemen. A múltat helyezzétek az Én irgalmamba, a jövőt az Én gondviselő szeretetembe. Csupán a pillanatokban éljetek, állandó hálaadásban és dicsőítésben. Mindig mindenért adjatok hálát Nekem. Akkor nem fogtok csalódni, boldogok lesztek egész életetekben. Örömötök, boldogságotok Én magam leszek. Fogadjátok megerősítő áldásomat, melyet Szívem végtelen szeretetével adok rátok az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

 

Szentírási megerősítések: Márk 12,29: „Jézus válaszolt”

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr6813110194

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása