HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenete

2019.11.01. 09:43 :: lowoa

2016. november 1. Szentségimádáson az Úr Jézus…

„Drága gyermekeim! Hamarosan elvesznek Engem tőletek. Nem lesz Oltáriszentség. Csupán kenyér és bor lesz az oltáron, mint jelkép, ami szimbolikusan utal az utolsó vacsorára. Ez lesz a nagy „egység”, a közös úrvacsora, amit majd együtt fogyasztanak el a protestánsok és a katolikusok. Nem lesz többé Szentmise, mert átváltoztatás nélkül nem lehet Szentmiséről beszélni. Helyette ökumenikus tévtanítások, úgy nevezett Isten tiszteletek lesznek. Ti ne menjetek soha oda! Kérjétek Tőlem a lelki áldozást! Én veletek maradok mindig. A rejtekben igaz, hogy ritkán, de lesz igazi Szentmise, amit igaz és hű papjaim fognak bemutatni. Oda menjetek! De ne beszéljetek róla senkinek, mert ez bálványimádásnak minősül az eretnekek szemében, amit halállal fognak büntetni. De ti ne féljetek tőlük! Inkább legyetek Értem vértanúkká, mint hogy megtagadnátok Engem, és elkárhoznátok.

Drága kicsinyeim! Nagyon kemény idők előtt álltok. Az igaz keresztények vérét úgy fogják ontani, mint a vizet. De ne féljetek! Mindnyájatoknak megadom a kegyelmet, hogy kitartsatok mindhalálig. Hatalmas, lángoló szeretetet adok a szívetekbe Irántam, és óriási vágyat arra, hogy az életeteket adjátok Értem. Értsétek meg: nincs halál. Vértanúságotok csupán egy kapu lesz, amelyen át bejöttök az örök fénybe, az örök teljes életre, amelyre a földön készültetek és vágyakoztatok. Egy csodálatos beteljesülés, örök megpihenés lesz számotokra mennybe érkezésetek.

Kicsinyeim! Legyetek éberek! Figyeljétek a jeleket! Éljetek szüntelen készenlétben! Nem tudjátok sem a napot, sem az órát. Hirtelen fog lecsapni rátok. A szívetek lángoljon az Irántam való szeretettől! Készüljetek, hogy ha bármikor jön, igent tudjatok mondani a vértanúságra Értem. Ezt csak úgy tudjátok megtenni, ha Én vagyok a ti egyetlen kincsetek, reményetek, örök boldogságotok. Ha nem helyeztek Elém senkit és semmit, akkor szabad lesz a szívetek. Én leszek benne a ti Megváltó Királyotok, Akihez teljes erőtökből kívánkoztok. Így készüljetek drága kicsinyeim az elkövetkező időkre, amely most van beteljesülőben. Megáldalak benneteket Szívem túláradó szeretetével, megerősítő áldásommal, az Atya, a fiú és a Szentlélek nevében.”

Ima a Szentlélek által: „Ó Legszentebb Szentháromság, felfoghatatlan egység, Mindenhatóság és örök dicsőség! Magasztallak és imádlak Téged teljes szívemből, teljes lelkemből, teljes elmémből és minden erőmből, Atya, Fiú és Szentlélek.

Kérlek, áradj ki erre a bűnös világra, halmozd el kegyelmeddel, mert Nélküled elveszünk mind egy szálig.

Szentlélek jöjj! Áraszd ránk örök szereteted fényét! Gyújts világosságot lelkünkben és elménkben, hogy felismerjük Szent akaratodat! Meg tudjuk különböztetni a jót a rossztól.

Szentlélek! Áraszd ránk fényedet! Te dönts bennünk minden élethelyzetben! Te sugallj nekünk jó tanácsokat! Őrizz meg a sátán csapdáitól! Vezess minket a szűk ösvényen, amely az örök életre visz.

Szentlélek! Kérlek, ne engedd, hogy elvesszünk! Kérlek, Te alakítsd a körülményeket! Ragadj ki minket a bűnből, adj tisztánlátást, és késztess minket, hogy mindig a jót válasszuk, a bűntől undorodjunk, és elkerüljünk minden bűnre vezető alkalmat!

Szentlélek jöjj! Vezess, támogass, mutass, irányt! Töltsd be szívünket, lelkünket Isten félelmével és szeretetével!

Szentlélek! A lábad elé borulunk. Te indíts bennünket igaz bűnbánatra! Add, hogy felismerjük bűneinket, és soha többé el ne kövessük azokat!

Szentlélek! Te gyóntass meg és oldozz fel bennünket bűneink súlya alól!

Szentlélek, jöjj! Újítsd meg az egész világot! Ragyogd be azt szent szereteteddel és végtelen bölcsességeddel!

Szentlélek, bízunk Benned. Kérünk Téged, Szentlélek, jöjj! Ámen.”

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr7612016487

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása