HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenete

2019.11.04. 09:46 :: lowoa

2014. november 4. Szentségimádáson Jézus: „Drága gyermekeim! Igyekezzetek megvalósítani üzeneteimet, mert a türelmi idő nemsokára lejár. Ünnepélyesen közlöm veletek, hogy dicsőséges visszatérésem a földre már a küszöbön van. Jóllehet, a napot és az órát egyedül csak Mennyei Atyám tudja, de Én a szüntelen készenlétet kértem tőletek, mert nem tudhatjátok sem a napot, sem az órát. Épp ezért drága gyermekeim, figyelmeztetlek benneteket, hogy viselkedjetek úgy, mint az okos szüzek, akiknek nem hiányzott az olaj a lámpásukból. A Vőlegény már közeledik a felhőkön ragyogó dicsőségében. Amikor eljön, akik készen állnak fogadására, bemennek Vele a menyegzőre. Akik nem, azok kinn rekednek. Ott lesz bőven sírás és fogcsikorgatás.

 

Drága gyermekek! Kérlek titeket, térjetek meg még ma, mert lehet, hogy a holnapot már nem éritek meg. Ha lezárul életetek, nincs többé lehetőségetek, hogy megváltozzatok.

 

Gyermekeim! Fogadjátok meg szavaimat! Ne sántikáljatok kétfelé! Sokan mondják Nekem: Uram, Uram. De csak aki Atyám törvényeit teljesíti, az üdvözül.

 

Kicsinyeim! Az életetek itt a földön nagyon rövid. Kizárólag arra kaptátok, hogy amíg úton vagytok, meneteljetek Atyám országa felé, és elnyerjétek az örök életet. Az örök élet ez: megismerni Istent, és Őt szeretni, ami annyit jelent, hogy teljesítitek parancsait. Parancsai nem nehezek. Egyetlen szó csupán: szeretet. Ehhez nem kell tudomány. Még írni, olvasni sem kell. Atyám törvénye a lelketekbe, a szívetekbe van írva. Ha valaki az őserdő mélyén született, soha nem hallott Istenről, de jó indulattal van embertársai iránt, az is üdvözül. De aki beleszületett a katolikus vallásba, attól többet kérnek számon. Mindenki a kapott talentumokról ad számot. Aki sokat kapott, attól többet követelnek. Aki ismeri Ura akaratát, és nem áll készen rá, hogy megtegye, az sok verést kap. Aki nem ismeri, és úgy tesz rosszat, az kevesebbet.

 

Gyermekeim! Aki vétkezik, magának árt vele a legtöbbet. Saját magát fosztja meg az örök boldogságtól, ha meg nem bánja.

 

Kicsinyeim! Már mindent tudtul adtam nektek. Most teljesülnek a próféciák, amelyek benne vannak a Szentírásban, és amelyeket megismételtünk a jelenésekben, Én és Édesanyám. Most vagytok a végidőben. Most fog lezárulni ez a korszak, hogy felváltsa az új, az ezer éves béke uralma, amikor megkötözöm a sátánt, hogy ne uralkodjon többé az embereken. Ha csak egy pillanatra bepillanthatnátok az új korba, vágyva vágynátok, hogy abban éljetek. De Én azt mondom nektek: ha ellene mondotok ellenfelem kísértéseinek, akkor már itt a földön a menny előszobájában élhettek, mert magatokban hordozzátok az örök életet. Tegyétek meg mindazt, amit mondtam nektek, és üdvözülni fogtok. Erre áldalak meg benneteket, megerősítő áldásommal, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr756875915

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása