HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenete

2019.11.06. 09:49 :: lowoa

2012. november 6. Szentségimádáson Jézus:

„Drága kislányom! Készülj! Az idő rövid. Hamarosan beteljesülnek szavaim. A természeti csapások egyre sűrűsödnek. Megkérgesedett ennek a népnek a szíve. Nem akarnak felkelni bűneikből. Csak a mammont hajhásszák, mintha örökre itt élnének. Az önmegtagadás és a lemondás helyett a testi élvezeteket, a tisztaság helyett a paráznaságot keresik. A szívük tele van bűnnel. Engem megvetnek. Nem kell tanításom. Nem hisznek az örömhírben, az Evangéliumban. Csak a pillanatnak élnek. Amikor pedig figyelmeztetem őket a természeti csapások által, zúgolódnak, és Engem hibáztatnak. Pedig minden ember azt kapja, amit érdemel. Ha nem tér meg a világ, elpusztul. Alig marad ember a földön. Elveszem tőlük bálványaikat, a kényelmet és a gazdagságot. Visszamennek korban arra az időre, amikor gyalogoltak, jó esetben egy öszvér hátán utazhattak. Akkor érték lesz a gyermek és az ember, mert nem lesznek gépek, amik kiszolgálják őket. Mindent a két kezük munkájával kell megcsinálni. Ez a korszak már itt van a küszöbön. Beteljesül Szent Péter apostol levele: „Akkor az egek nagy robajjal elpusztulnak, az elemek megolvadnak a hőségben, s a föld és rajta minden alkotás tűzben ég el.” (2 Pt.3, 10.) Mára az emberiség eljutott arra a szintre, hogy kipusztítsa önmagát. Országok, földrészek tűnhetnek el. 

Gyermekeim! Imádkozzatok, hogy ez ne történjen meg! Én nagyon türelmes vagyok, de egyszer véget ér türelmem. Nem nézhetem, hogy tömegek kárhoznak el. Meg kell állítanom ezt a pokol felé rohanó tömeget. Ha a szép szó, a figyelmeztetés nem használ, ostoromhoz nyúlok, és megfenyítem a világot. Fenyítésemben figyelembe veszem az egyéni bűnöket. Az az ember, aki ismerte tanításomat, és ennek ellenére súlyosan vétett, nagyon sok verést kap. Akihez nem jutottak el szavaim, az Evangélium és az üzenetek, és így vétkezett, az csak kevés verést kap. Minden esetre nagyon fájdalmas lesz a büntetés.

Gyermekeim! Ezek az utolsó felszólításaim. Mindent tudtul adtam nektek. Akik olvassátok, imádkozzatok a bűnösök megtéréséért, és a világ békéjéért! A sátán csak annyit tehet, amennyit megengedek neki. Ti szabadítjátok ki az ördögöket a pokolból bűnös életetekkel. Imáitokra megkötözöm a gonoszt, és enyhülhetnek a csapások, sőt el is maradhatnak, de ehhez mindenkinek meg kell térni. Olyan mértékben fenyítem a világot, amilyen mértékben szükséges, hogy megfékezzem a bűnt, ami rengeteg embert visz a kárhozatra. Értsétek meg: Én a lelkek üdvéért haltam kínhalált. Nekem az a célom, hogy üdvözüljetek. Mindent az üdvösségetek érdekében adok. Ha egy orvos egy fájdalmas műtétet végez a betegen annak gyógyulása érdekében, senki sem hibáztatja. Amikor Isten a lelkek üdvössége miatt nyúl a fenyítés eszközéhez, mindenki Istent káromolja. Képmutatók! Ne Engem hibáztassatok, Aki a javatokat akarom! Szakítsatok a bűnnel! Változzatok meg! A büntetést saját bűneitekkel hívjátok le magatokra. Térjetek meg! Éljetek szeretetben! Tartsátok meg Atyám parancsait! Akkor nincs mitől félnetek. Boldogan élhettek itt a földön, és utána a mennyben mindörökké. Erre áldalak meg mindnyájatokat az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

 

Ima a Szentlélek által:

„Hőn imádott drága Szent Uram! Imádlak Téged minden jóságodért, szeretetedért, gondviselésedért. Hiszek Tebenned. Hiszem, hogy a javunkat akarod, hisz ezért haltál kínhalált. Annyira szerettél minket, hogy az életedet adtad, a Véredet ontottad értünk. Így imádkoztál: Atyám, legyenek egyek, mint ahogy Te és Én egyek vagyunk. Jézusom, most az egységért könyörgök Hozzád. Kérlek, add meg minden embernek az ehhez szükséges kegyelmet: a Beléd vetett hitet. Szavaid igazságának elfogadását: az Én Testem valóban étel, és Vérem valóban ital. Aki eszi az Én Testemet, és issza Véremet, annak örök élete van. Kérlek Uram, add kegyelmedet, hogy minden ember egy szívvel imádjon Téged a legméltóságosabb Oltáriszentségben! Tisztuljon meg mindenki a bűnbánat szentségében, és hótiszta lelkébe fogadjon Téged mindenki a szentáldozásban! Kérlek, támassz nekünk szent papokat, akik által átváltoztatod a kenyeret drága Szent Testeddé, és a bort drága Szent Véreddé! Kérlek, térj be mindnyájunk szívébe, és add, hogy egy szívvel, lélekkel imádjunk Téged a legméltóságosabb Oltáriszentségben! A Szentmise legyen a legnagyobb ünnepünk! A Legnagyobb ajándék Te légy, Aki leszállsz az oltárra azért, hogy nekünk add Magadat, és így Te légy védőpajzsunk minden kísértés ellen.

Jézusom, Királyom, örök Mennyországom! Nincs más vágyam, csak az, hogy a Szentírás szavai teljesüljenek: Legyen egy akol és egy pásztor. Uram, Te Mindenható vagy. Te mindent megtehetsz. Kérlek, tégy csodát! Áraszd ki ránk Szentlelkedet, hogy megvilágosítsa elménket! Kérlek, adj nekünk élő, erős Beléd vetett hitet! Nyisd meg lelkünket, hogy befogadjuk a hit nagy ajándékát! Kérlek, adj nekünk lángoló tűz szeretetet, amely kiégeti lelkünkből még a legkisebb tökéletlenséget is! Kérlek, formálj minket szentekké, hogy méltók legyünk kegyelmeid befogadására! Erre áldj meg minket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében! Ámen.”

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr926214537

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása