HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

Az Úr Jézus üzenetei Mária Magdolna által

2019.11.10. 09:53 :: lowoa

2010. november 10. szerda
 
Ma az iskolában az órán többször láttam Jézust: mellettem ült, vagy állt és egyszer a kezét rátette a vállamra. Hittanóra elején velünk együtt imádkozott, a végén megáldott minket. Jézus: Drága gyermekem, azért látsz engem többször is napközben, mert meg akarlak tanítani arra, hogy napjaidat mindig velem együtt töltsd el. Vonj be Engem hétköznapjaidba, mert ezáltal még nagyobb szeretetre gyullad irántam a te kis szíved! Emlékszel? Te magad kérted, hogy növeljem szeretetedet irántam, ezért, gyermekem lehetőséged nyílik, hogy mélyen szeretni tudj Engem.
 
Ma újból velem együtt sétált az Úrjézus a templomba.
 
Szentmise előtt
 
Az Úrjézus többször megmutatta, hogy mellettem ül és imádkozik. Újból bocsánatot kértem tőle és kértem, hogy jöjjön oda hozzám és öleljen át. Látomásban az Úrjézus kilépett a tabernákulumból és odajött hozzám. Láttam magam térden állva, ahogy bocsánatot kérek az Úrtól, és ő átölelt engem és megvigasztalt. Jézus: Drága gyermekem, én mindig átölellek irgalmammal, amikor bocsánatot kérsz tőlem.
 
Látomásban nem csak az Úrjézus ült mellettem, hanem a Szűzanya is. Nagy szeretettel néztek egymásra és egymás kezét fogták. Az evangéliumot az Úrjézus olvasta fel. Látomásban az ott állt az oltár asztalánál és angyalok segítettek neki. Miatyánk alatt az Úrjézus imádkozott velünk kitárt karokkal és vele együtt imádkoztak az angyalok is. Jézus: Drága gyermekem, megmutattam neked, hogy az angyalok is részt vesznek a szentmisében.
 
Szentáldozás
 
Látomásban ismét az Úrjézus áldoztatott és megmutatta, hogy amikor áldozom, mindig rám mosolyog. Jézus: Drága gyermekem, minden hűséges gyermekemnek boldogan adom Szent Testemet.
 
 
 
Szűzanya: 10. Mások tulajdonát ne kívánd!
 
Drága gyermekeim, ez a parancsolat szorosan összefügg a hetedik parancsolattal. Milyen tulajdonokat nem szabad kívánni mástól? Ilyen például az autó, a ház, a pénz, a család és sorolhatnám még tovább, mert rengeteg van belőle. Aki más tulajdonát kívánja, az elveszi önmagától a lehetőséget, hogy jól és becsületesen élhessen. Ez a parancsolat hasonlít az irigységhez. Ez a bűn azt jelenti, hogy mindig olyat kívánsz, mely másnak megvan, de neked nincsen. Aki e parancsolat ellen vét, súlyos bűnt követ el. Tanuljátok meg önmagatokat fegyelmezni, mert, ha nem, ez a bűn Lucifer útjára vezet, mert a gonosz is egyre többet és többet akart, a végén nagyobb akart lenni Istennél is. Gyermekeim, éljetek becsületesen! Ne azzal törődjetek, amitek nincs, hanem legyetek hálásak azért, amitek van, mert az Úr gondoskodik rólatok és szeret benneteket! Bár sokszor panaszkodtok, hogy miért történnek meg veletek ezek a csapások, higgyétek el, ezek a szenvedések mind lelketek üdvére szolgálnak. A Mennyei Atya mindenkit a Mennyországba akar fogadni, de ha ti szabad akaratotokból elutasítjátok, nem fogadjátok el az Istent, ő édesapai szeretetével megért benneteket és nem erőlteti magát rátok. Most pedig édesanyai áldásommal megáldalak az Isten iránti szeretet és szent törvényei szerinti élet lelkületével az Atya, a Fiú, és a Szentlélek nevében. Amen.
 

http://engeszteles.bocsajozsef.hu/egi-kegyelmek-zapora/20101110

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr876214523

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása