HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

Az Úr Jézus üzenetei Mária Magdolna által

2019.11.12. 10:00 :: lowoa

Engesztelés Európa országaiért

 

2015. 11. 12. Csütörtök

Jézus: „Drága gyermekeim, egy különleges ajándékban részesítelek titeket. Most kiemelem sebzett szívemet, amelyet körülölel a szeretetem tüze. Szívem azért sebzett, mert mély fájdalommal látom Európa állapotát. Azt kívánom tőletek, hogy jöjjetek Elém, és lélekben helyezzétek kezeteket az Én Szentséges Szívemre. Gondoljátok át, hogy Európa nemzetei közül melyik országot választjátok ki és vállaljátok magatokra, hogy engeszteljetek és közbenjárjatok ezen országok népéért. Megkaptátok tőlem a közbenjárás ajándékát, hogy másoknak kegyelmeket esdhessetek ki az Én nevemben. Bizony mondom nektek, hogy Európa országainak szüksége van közbenjárókra, hiszen az imádkozó emberek enyhítik és csillapítják Atyám Szent Haragját.”

Jézus azt kéri az engesztelőktől, hogy válasszanak Európa országaiból egy nemzetet, amelyért külön engesztelnek. Ezen a napon este hárman imádkoztunk, és egyikünk Horvátországot választotta, melyre az Úr a következőt mondta: „Gyermekem, Én most kiemelek szívemből egy lángoló tüzet és a kezedbe helyezem. Jöjj Velem, mert elröpítelek lélekben Horvátország fölé. Ebben az országban nagy zűrzavar látható, és közben hallani az emberek szenvedését. Ugyanakkor fájdalommal hallgatom az emberek istenkáromlásait. Sokan elfordultak Tőlem, de Én kérésedre megsegítem a horvát népet. A kezedben lévő lángot ráfújom Horvátországra, és ez a tűz reményt fog adni a bajba jutottaknak, másrészt tisztulásban lesz részük.”

Egy másik lelki testvér Németországot választotta, és Jézus azt mondta: „A szívemből újabb lángot emelek ki, kezedbe helyezem és elröpítelek Németország fölé. Ó, mennyi sírást és jajgatást hallok e nemzetben! Lásd, hogy milyen sötét hullám halad át ezen az országon, amely el akarja űzni a világosságot. Szeretetem tüzét most kérésedre kiárasztom a német népre. Ez a tűz az Én világosságom, amely felveszi a harcot a sötétséggel szemben. Olyan ez a világosság és a sötétség, mint két kard, amely egymás ellen párbajozik. Édesanyám szívében hordozza Németországot, hiszen XVI. Benedek pápátok is innen származik. Ez áldást és kegyelmet jelent az emberek számára. Nemsokára igazságosságom győzni fog a gonoszsággal szemben. Nem engedem, hogy a sötétség végleg learathassa győzelmét a német nép között.” (Később az Úr elmondta, hogy a sötétség alatt nemcsak a bűnt kell értelmezni, hanem a terrorizmust is.)

A harmadik lelki testvér Olaszországot választotta, és különösen Rómáért imádkozott, amely az Egyház és a pápaság székhelye. Jézus az előzőekhez hasonlóan elvitt Róma fölé, és láttam, hogy az iszlám harcol a keresztények ellen. Mindez a Szent Péter Bazilika előtt zajlott. Ez a harc véres üldöztetésre fordult. A klérusnak menekülni kellett Rómából, mert a város tűzben égett. Láttam olyan papokat, akik életüket feláldozták, hogy másokat megmentsenek. Az iszlám népei tönkretették a keresztény templomokat és mindent megsemmisítettek, ami ellene mond nézeteiknek. Jézus: „Az Egyház már több mint 2000 éve üldöztetve van, mégis fennmaradt és ez így is lesz a világ végéig. Szentlelkem munkálkodik az Egyházban, és Őt senki el nem pusztíthatja. A sátán sem tud erőt venni e kősziklán, amely örök alapon van. Mindazok mellé, akik követnek Engem a keskeny úton, angyalokat helyeztem, akik segítenek a jelek felismerésében és üzeneteim értelmezésében. Ezek az angyalok őrködnek fölöttetek, mert ezt a feladatot bíztam rájuk.”

http://engesztelok.hu/egi-kegyelmek-zapora/1024-engeszteles-europa-orszagaiert

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr298243788

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása