HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenete

2019.11.17. 10:10 :: lowoa

2013. november 17. Szentségimádáson Jézus…

 

 

„Drága gyermekeim! Az idő rövid. Jól használjátok fel! Olvassátok el üzeneteimet, és váltsátok tettekre! Ha megteszitek, akkor olyanok lesztek, mint az okos ember, „aki sziklára építette a házát. Szakadt a zápor, ömlött az ár, süvített a szél, és nekizúdult a háznak, de nem dőlt össze, mert szikla volt az alapja.” (Máté 7, 24-25.) A szikla Én vagyok. Aki megtartja törvényeimet, élni fog. Törvényem egyszerű. Egyetlen szó csupán: szeretet. De az első az Istenszeretet. Mindenekfölött a Szentháromságot szeressétek, mert Ő méltó rá a legjobban. Csak utána szeressétek a felebarátot, és csak legutoljára magatokat. Ha így tesztek, szentek lesztek. De ha felcserélitek a sorrendet, bálványimádók lesztek, és elkárhoztok. Nem mindegy a sorrend. Csak aki Atyám törvényét teljesíti, az üdvözül.

Kicsinyeim! A bálványimádás halálos bűn. Mindazt, amit, vagy akit Isten elé helyeztek, bálvány. Az életetekben az első helyen az Istennek kell állni! Ez azt jelenti, hogy az Ő törvényei szerint kell élni az Evangélium szellemében, és csak Istennek kell engedelmeskedni. Ha valaki bűnre csábít, fordulj el tőle! Mert mindaz, ami ellenkezik a tíz paranccsal és a főparanccsal, bűn. A bűnösök pedig nem örökölhetik Isten országát. Igyekezzetek szentül élni, mert ezt mondtam: Szentek legyetek, mert Én Szent vagyok! Csak a szentek örökölhetik Isten országát. Azok a szentek, akik megteszik Atyám törvényét, vagyis tökéletesek a szeretetben. Nézzetek Rám! Vegyetek példát Rólam! Egész földi életemben engedelmeskedtem Atyámnak, mert mindenekfölött szerettem Őt. Rengeteg jót tettem az emberekkel. Tanítottam őket, meghirdettem nekik az örömhírt, az Evangéliumot, hogy van feltámadás és örök élet, amit Atyámtól hallottam. Betegeket gyógyítottam, halottakat támasztottam fel, ördögöket űztem ki az emberekből. Végül hatalomféltésből kivégeztek. A legszörnyűbb kínhalállal haltam meg, és még előtte rengeteget szenvedtem. Mindezt az emberiség iránti szeretetből tettem azért, hogy ártatlan Isten-Emberi Vérem kiengesztelje Atyám jogos haragját azért az óceánnyi bűnért, amelyeket a világ végéig elkövetnek ellene az emberek. Ha tudnátok, milyen undorító a bűn, és milyen ocsmány, gonosz a sátán, soha nem vétkeznétek. A kígyó ravasz. Becsap benneteket. Szépnek és jónak tünteti fel a rosszat, a bűnt, és ti elhiszitek. Rossznak és unalmasnak a szentséget, és ti bedőltök neki. Olvassátok üzeneteimet, és lehull a hályog a szemetekről! Ne higgyetek azoknak, akik azt mondják, hogy ezek az üzenetek a sátántól vannak! Ez ugyanolyan vád, mint amikor azt mondták Rám, hogy az ördögök fejedelmének a segítségével űzöm ki az ördögöket. Vigyázzatok, mert aki a Szentlelket káromolja, azt örök vétek terheli, ez pedig a kárhozat. A Szentlelket káromolni annyit jelent, mint a megismert igazság ellen tusakodni. Ha Én az imára és a megtérésre buzdítalak benneteket, akkor ezt Isten mondja nektek. Jegyezzétek meg: ellenfelem mindig a bűnre akarja rávenni gyermekeimet. Ő soha nem fog ilyen üzeneteket adni nektek, ami az üdvösségre vezet. Ő mindnyájatokat a kárhozatba akar taszítani. Kérjétek magatokra a Szentlélek megvilágosító kegyelmét, hogy adjon nektek tisztánlátást, és akkor meg tudjátok különböztetni a jót a rossztól, és a Szentlélek bölcsessége elvezet benneteket az örök életre. Megáldalak benneteket megszentelő, megerősítő áldásommal az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

 

Ima a Szentlélek által:

„Imádott Jézusom! Te ott függsz a kereszten. Szent Véred ömlik. Végigfolyik drága Szent megkorbácsolt csupa Seb Testeden. Ó Jézus! Mivé tett Téged a szeretet! Kérlek, add, hogy én is úgy tudjak szeretni, hogy teljesen megfeledkezzek magamról, és én is áldozattá legyek Érted! Mindenekelőtt Téged akarlak szeretni, egyedül Téged, Aki Áldozattá tetted Magadat értem. Téged akarlak szeretni, Aki fenékig kiürítetted értem a szenvedés kelyhét. Ó Jézus! Mekkora nagy a Te szereteted! Nagyobb, mint az egész teremtett világ, mert mindenre kiárad. Emberi elme felfogni képtelen. De Te mégis elrejtőztél a parányi ostyában, hogy a szívünkbe tudjunk fogadni Téged. Ó végtelen Szeretet! Köszönöm ezt Neked. Köszönöm, hogy eggyé válsz velem, a porszemmel, és én, a semmi, elválaszthatatlanul örökre a Tiéd lehetek. Jézusom! Annyira szeretlek, hogy ha nem fogadhatnálak a szívembe, belehalnék a vágyba, hogy Veled, az Istennel egyesüljek. Köszönöm, hogy itt maradtál köztünk a legméltóságosabb Oltáriszentségben, és én naponta a szívembe fogadhatlak Téged. Köszönöm ezt a kimondhatatlan gazdagságot. Téged, Magát az Istent birtokollak. Te felülmúlod az egész világot, és a legnagyobbat, Magadat adod nekünk. Ó kimondhatatlan kincs, öröm, gyönyörűség és kedvesség a Te áldott Szent jelenléted mindazok lelkében, akik tiszta szívvel járulnak Hozzád. Egyetlen örömöm, édes boldogságom! Minden vágyam az, hogy színről színre lássalak Téged! Kérlek, jöjj el értem! Vegyél Magadhoz! Jutalmazd meg a Te kis szolgálóleányodat a Te örök társaságoddal! Engedd, hogy a Szívedben lakjak örökkön örökké! Töltsd be vágyamat, amelyet Te helyeztél belém! Sietnék Hozzád, de az időt és az alkalmat egyedül Te tudod elhozni. Ezért teljesen Rád hagyatkozom. Legyen nekem a Te akaratod szerint! Ámen.”

Az Úr Jézus: „Imádkozz papjaimért, hogy befogadják a tisztánlátást! Fogadják el üzeneteimet, szerintük éljenek, és hirdessék népemnek!

Imádkozz a szerzetesekért, hogy keresztem alatt állva, hűségesen kitartsanak hivatásukban, és csak Engem, az élő Istent, Megváltójukat fogadjanak el Királyuknak, és soha ne hódoljanak a bálványok előtt!

Imádkozz a családokért, hogy mindenkor szeretetben és békességben éljenek egymással. A szülők bölcsen neveljék gyermekeiket, és az életszentségre segítsék őket életpéldájukkal és tanításukkal.

Imádkozz X-ért, mert hamarosan Magamhoz fogom szólítani, hogy készenlétben találja őt a halál.

Imádkozz Y-ért, hogy legyen türelmesebb, és elviselje mindazt a keresztet, amit azért engedek meg, hogy lelkeket mentsek általa.

Imádkozzatok ellenségeitekért, hogy ne gyűlöljenek benneteket, hanem az Én szeretetem sugározzon át rajtuk keresztül.”

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr546214496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása