HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenete

2019.11.23. 10:25 :: lowoa

2017. november 23-án, csütörtökön itthon az Úr Jézus: „Ezt üzenem X-nek: Drága kislányom! Az idő rövid. Készülj! Most fogsz megállni Szent Színem előtt. Lélekben készülj! Úgy készítsd a lelkedet, mint azt a termet, ahová a királyok Királyát akarod fogadni. Minden apró porszemet törölj le! Csinálj ragyogó tisztaságot! Ékesítsd fel ezt a termet friss illatos szép, üde virágokkal! Tegyél az asztalra finom ételeket, süteményeket és gyümölcsöket! Mindezt nagy szeretettel tedd! Olyan szeretettel, amilyennel a te Királyod meghozta érted a keresztfán az Áldozatot.

A terem a te lelked, amelyet bemutatsz a hatalmas Isten ítélőszéke előtt, amikor megjelensz Előtte számadásra halálod pillanatában. Ne hagyja el az ajkadat szeretetlen szó! A lelked lángoló szeretettől izzon hőn imádott Megváltód iránt!

Mondj Neki gyakran szerelmes, édes szavakat! Így szólítsd Őt: Hőn imádott Királyom! Megváltó Jézusom! Várva várom, hogy megjelenjek Isteni Színed előtt! Minden vágyam az, hogy Téged színről színre lássalak, vég nélkül imádjalak, és örökké hálát adjak Neked! Azért, mert meghaltál értem a kereszten, hogy kifizesd helyettem a váltságdíjat, és megments a pokol tüzétől. Hálát adok Neked mindenért. A keresztekért, amelyek által elvezettél engem az üdvösségre, és Veled egyesülve élhettem ebben a siralomvölgyben. Hálát adok Neked minden jóért és rosszért egyaránt, mert Te mindent a javamra fordítottál. Végül megköszönöm Neked, hogy az én számomra is helyet készítettél Atyád Házában, és azt akartad, hogy ott legyek, ahol Te, és lássam dicsőségedet. Így imádkozz drága kislányom! Ezekkel a szavakkal adj hálát Nekem és Én beteljesítem minden vágyadat, letörlök szemedről minden könnyet. Örökre boldoggá teszlek. Olyan boldoggá, amit a legmerészebb álmaidban sem tudnál elképzelni. Várd kitörő örömmel azt a nagy napot, amikor irgalmas, szeretettől lángoló Szívemre ölellek! Akkor lélekben egyesülsz Velem úgy, ahogy ez földi ember számára lehetetlen. Ez a legboldogabb állapot a Mennyben, amit emberi szavakkal nem lehet kifejezni. Ezt kapod Tőlem hűséged és buzgó szolgálatod jutalmául. Menj végig az úton! Tarts ki mindhalálig! Ha pedig eljön az óra, vallj meg bátran Engem az emberek előtt. Soha ne félj! Nem te, hanem a Szentlélek fog beszélni általad. Ő adja az erőt és a bátorságot, mint egykor apostolaimnak. Megáldalak téged Szívem végtelen szeretetével, megerősítő áldásommal, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

 

Szentírási megerősítés: 1 Tessz. 5, 19-20: „Ne oltsátok ki a Lelket, s a prófétai beszédet ne vessétek meg. Vizsgáljatok felül mindent, a jót tartsátok meg.”

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr9413378949

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása