2017. 12. 01, Péntek

 

Láttam magam előtt az Üdvözítő keresztjét. Ezen a kereszten látni lehetett a szögek nyomait, a töviskorona töviseit és a Szent Vér nyomait. Igen meggyötört volt a kereszt. A napokban számos lelki fájdalomban részesültem szeretteimen keresztül. Miután megláttam az Úr golgotai keresztjét, letérdeltem előtte és könnyek között ajánlottam fel Istennek a szenvedésemet a lelkek megmentésére.

Váratlanul Jézus megjelent mellettem, jobb vállamra helyezte bal kezét és így szólt hozzám: „Szeretetem, amely irántad él oly nagy boldogságot fog adni számodra részben itt a Földön, majd teljességében a Mennyben, hogy az a világ összes fájdalmát és gyötrelmét felül fogja múlni. Mivel ez a boldogság mindent felül fog múlni, ezért a Földön átélt pillanatnyi szenvedésed semmi lesz ahhoz képest, amelyet jutalmul adni fogok neked Atyám országában. Csak légy kitartó és hűséges hozzám. Az idő múlásával meg fogod érteni, hogy a szenvedésnek van értelme és gyümölcse.”

Miközben Megváltóm beszélt hozzám, a másik oldalamon megjelent a Szűzanya, aki bal vállamra helyezte jobb kezét. Szeretett Fia után ő szólt hozzám e szavakkal: „Fiam minden ember üdvös javát akarja. Bár környezetedben egyeseknél azt látod, hogy feltűnő békében élnek, nem biztos, hogy ez garantálni fogja az üdvösségüket. Mert nincs olyan üdvözült lélek a Mennyben, aki mentes lett volna attól a szenvedéstől, amely hasonló volt a ti Megváltótok szenvedéséhez.”

http://egikegyelmekzapora.blogger.hu/2017/12/01/a-szenvedes-ertelme