HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

AZ ÚR JÉZUS KRISZTUSNAK Mária Julianna által adott üzenete

2019.12.02. 06:18 :: lowoa

2014. december 2. Szentségimádáson Jézus…

Drága kicsi gyermekeim! Készüljetek! Hamarosan elérkezik az óra, amikor tömegesen meg kell állnotok ítélőszékem előtt. Ne gondoljátok azt, hogy megússzátok, mert nincs számonkérés. Mondom nektek: van. Erről szól az Evangélium és a Szentírás több helye is. Ezért mondom nektek: éljetek halálra készen! Nincs itt maradandó hazátok. Ez csak átmenet, felkészülés az örökkévalóságra. Úgy éljetek, hogy elnyerjétek az örök boldogságot! Szem nem látta, fül nem hallotta, emberi szív fel nem foghatja, amit Atyám azoknak készített, akik szeretik Őt. Imádjátok a legszentebb Szentháromságot, és éljetek egymással szeretetben! Úgy szeressétek egymást, ahogyan Én szerettelek benneteket! Akkor nyugodtak lehettek örök sorsotokat illetően. Keressétek a mennyek országát, és annak igazságát, a többi mind megadatik hozzá nektek! Az ég és a föld elmúlnak, de az Én Igéim soha el nem múlnak. Minden szavam igaz valóság, és minden próféciám beteljesül. Ne higgyetek azoknak, akik azt mondják: Isten irgalmas, mindenki bemegy a mennybe. Ez csak féligazság. Az igaz, hogy Én irgalmas vagyok, de csak annak tudok megbocsátani, aki megbánja bűneit. Aki megátalkodott, és kitart gonoszságában, az nem örökölheti a mennyet. Oda csak azok jöhetnek, akik megtartják Atyám törvényeit. Igyekezzetek megtalálni a szűk ösvényt, ami az örök életre vezet! Ismerjétek meg az Evangéliumot, és váltsátok tettekre! Ne lépjetek rá a széles útra! Ne keressétek az élvezeteket, amit a világ kínál, mert ez a kárhozatba visz! Ellenfelem háromféle bűnnel taszítja pokolra gyermekeimet. 1. a paráznaság, a test bűnei. Éljetek tisztán, önmegtartóztatásban! Erre is értettem, amit az Evangéliumban mondtam: aki utánam akar jönni, tagadja meg magát, vegye fel minden nap keresztjét, úgy kövessen Engem! 2. a mammonimádás. Ne gyűjtsetek a földön kincseket, ahol a rozsda megemészti, a moly szétrágja, a tolvaj ellopja. Gyűjtsetek kincseket a mennybe! Osszátok szét a fölöslegeteket, hogy egyenlőség legyen! Ahol a kincsed, ott van a szíved. 3. a hatalom. Ne uralkodjatok egymáson! Legyetek alázatosak, és engedelmeskedjetek! Legyetek lélekben kisdedek, mert ilyeneké a mennyek országa! Azért rendeltem lelki vezetőt, hogy neki engedelmeskedjetek, aki Isten törvényei szerint vezet benneteket. Akik bűnre akarnak kényszeríteni, azoknak mondjatok ellent! 

Gyermekeim! Oly sok mindenre tanítottalak benneteket, hogy ha megtennétek, már szentek lennétek. Váltsátok tettekre tanításomat, és akkor tisztítótűz nélkül jöttök a mennybe! Nagyon szeretlek benneteket. A javatokat akarom. Ti se akarjátok a rosszat magatoknak! Legyetek szentek, mert csak akkor üdvözültök! A tisztítótűz azoknak készült, akik nem éltek szentül a földön, de bűnbánatot tartottak. Ők itt tesznek eleget igazságosságomnak. Itt nagyon sokat kell szenvedni. Ha szentül éltek a földön, elkerülitek a tisztítótüzet, és egyenesen a mennybe jöttök. Imádkozzatok a bűnösökért, hogy imáitokra megkapják Tőlem a bűnbánat kegyelmét, és bejussanak a tisztítótűzbe! A ti imáitok nélkül elkárhozhatnak. 

Gyermekeim, készüljetek! Az idő rövid. Éljetek halálra készen! Szívleljétek meg tanításomat, és váltsátok tettekre! Ne okozzatok fájdalmat Nekem, és felebarátaitoknak! Éljetek mindenkivel szeretetben! A derűt soha ne engedjétek ki a lelketekből! Gyónjatok gyakran, legalább havonta egyszer! Ha tudtok, naponta vegyetek rész a Szentmisén, és áldozzatok! A szentségek a ti erőforrásaitok a sátán ellen. Éljetek velük! Kérezkedjetek be az Én irgalmas Szívembe! Itt biztonságban vagytok. Naponta kérjétek, hogy takarjalak be benneteket drága Szent Véremmel, amelyet a bűnösökért ontottam a keresztfán. Így tehetetlen lesz veletek a sátán. 

Kicsinyeim! Annyira szeretlek benneteket, hogy az életemet adtam oda értetek. Mindnyájatokkal együtt szeretnék lenni a mennyben mindörökké! Csak rajtatok múlik, hogy valóra válik-e vágyam. Mindazt, aki Hozzám jön, nem küldöm el. Tőlem csak a bűn választ el. Szakítsatok a bűnnel! Csatlakozzatok Hozzám, és Én minden kegyelmet megadok, hogy üdvözüljetek. Erre áldalak meg benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr396214474

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása