HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenete

2019.12.12. 06:30 :: lowoa

2017. december 12. Itthon az Úr Jézus: „Drága gyermekeim! Isten nem hagy magából gúnyt űzni. Egy ideig tűrök, várok, türelmet tanúsítok, de végül megfizetek mindenkinek tettei szerint. Rettenetes az élő Isten kezébe kerülni, mert az Isten emésztő tűz. Igazságossága épp olyan mély és tökéletes, mint irgalmassága. Isten a szívek és a vesék vizsgálója. Ő látja minden ember gondolatát, szándékát. Számba veszi minden cselekedetét, és megfizet mindenkinek tettei szerint. A jókat, az igazakat megjutalmazza: örök élettel fizet bőségesen nekik. De a csalókat, a hazugokat, a gonoszokat az örök tűzre juttatja, ahol lesz sírás és fogcsikorgatás.

 

Gyermekeim! Óvakodjatok minden bűntől! Egyedül Isten törvényei világítsanak előttetek, mint világító fénysugár. Csak törvényeim megtartására igyekezzetek minden körülmény között. Legyetek szentek! Éljetek szüntelen készenlétben! Akkor megóvlak titeket minden szenvedéstől, még akkor is, ha a külső látszat ennek ellene mondana. Ha üldöznek és fenyegetnek benneteket, Én akkor is megajándékozlak titeket olyan lelki örömmel és békével, hogy semmibe vesztek minden külső körülményt. A szívetekben boldogan ismétlitek a nyolc boldogságot, amit a Hegyi Beszédben mondtam. Azért, mert örömötök oka és forrása Én vagyok, a Feltámadott, az Üdvözítő, a Krisztus, az Úr, az Örök Bíró. Minden reményetek Bennem van, ezért soha nem fogtok csalódni. De jaj annak, aki az emberekben bízik! Olyan, mint a homokra épült ház, amely az első vihar után összedől és romhalmazzá válik.

 

Kicsi gyermekeim! Hallgassatok figyelmeztetéseimre, váltsátok tettekre tanításomat, és akkor boldogok lesztek itt a Földön! Nagy lelki békétek lesz és elnyeritek az örök életet. Erre áldalak meg titeket, Szívem túláradó, végtelen szeretetével, megerősítő áldásommal ezekben a zavaros időkben az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

 

Szentírási megerősítsek: Márk 3, 28: „(Jézus:) Bizony mondom nektek.”

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr7013505535

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása