HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

AZ ÚR JÉZUS KRISZTUSNAK Mária Julianna által adott üzenete

2019.12.14. 06:33 :: lowoa

2012. december 14. Szentségimádáson Jézus:

„Drága gyermekeim! Az idő rövid. Most már meglátogatom ezt a földet. Készüljetek, mert ha ennyi sok figyelmeztetés eredménytelen, és nem akarnak megtérni, szakítani a bűnnel, akkor kiszolgáltatom őket a sátánnak, akit választottak maguknak a bűnösök, amikor elpártoltak Tőlem. Már sokszor megmondtam: ennek a bűnös emberiségnek az egyetlen menedéke az Én irgalmas Szívem, amely nyitva áll mindazok számára, akik bűnbánatot tartanak, de jaj azoknak, akik megátalkodottak maradnak, mert ők isteni igazságosságommal fognak szembesülni. Mi ez az igazságosság? A bűnök megbüntetése. Előttem nincs rejtve semmi. Nem Én büntetek. Minden bűn büntetésért kiált. Minden cselekedetnek következményei vannak. A jóknak jók, a rosszaknak rosszak. Ezért a cselekedeteitekből származó következményekért is jutalom vagy büntetés jár. Állandóan tartsátok ellenőrzésetek alatt a gondolataitokat! Ne álljatok szóba a sátánnal! Az elmétek mindig csak tiszta és szent dolgokon járjon! Ha így éltek, munkatársaimmá fogadlak benneteket. Rengeteg lélek megmentőjévé teszlek. De ha helyet adtok a szívetekben a bűnös gondolatoknak, akkor ellenfelem elbuktat benneteket, és a pokolra taszít, ha meg nem tértek.

Gyermekeim! Nagyon veszélyes a bűn. Ez maga a kárhozat. Falat emel Közém és közétek. Én mindig készen állok arra, hogy elhalmozzalak benneteket kegyelmeimmel, de ha ti elutasítjátok, Én tiszteletben tartom szabad akaratotokat. Ezért van tisztítótűz és pokol. Ezt nem Én alkottam. Ezt ti választottátok magatoknak. Ez a ti bűneitek következménye. A megátalkodott bűnösöké a pokol, a bűneiket megbánó embereké pedig a tisztítótűz.

Gyermekeim! Már annyit tanítottalak benneteket, hogy szentekké kellene, hogy váljatok, ha mindezt megfogadnátok. De sajnos süketek vagytok tanításom meghallására, és vakok vagytok csodáim meglátására. Pedig az egész teremtett világ magán hordozza Alkotója keze nyomát. Még egy kis virág is gyönyörű tud lenni, és egy kismadár milyen szépen tud énekelni. Egy ártatlan kisgyermek mosolya beragyogja a világot. Szeretetet ad, és szeretetre vágyik. És ti ezeket a drága ártatlan, védtelen magzatokat gyilkoljátok halomra?! Ezek az Én ajándékaim a számotokra, hogy bearanyozzák az életeteket. És ti eldobjátok, mint valami szemetet?! Vigyázzatok, minden bűn büntetésért kiált! Ha tisztán lépnétek házasságra, akkor a gyermekáldás bearanyozná, boldoggá tenné az életeteket. Értsétek meg: a gyermek nem teher, hanem az Isten áldása. Én ajándékozlak meg velük benneteket, hogy legyen jövőtök, és ha megöregszetek, legyen segítségetek. Ne aggódjatok a jövő miatt! Én gondoskodom rólatok, ha hittel kéritek. Csak az a baj, hogy nem kértek, és ti akarjátok megoldani gondjaitokat. Pedig ha Rám bíznátok magatokat, és átadnátok az életeteket Nekem, csodákat tennék az életetekben, és ti magasztalnátok Nevemet.

Drága gyermekeim! Az élet rövid. Éljetek szüntelen készenlétben, mert nem tudjátok sem a napot, sem az órát! A halál hirtelen jön. Egész életeteket arra kaptátok, hogy felkészüljetek rá. Minden nap imádkozzatok a jó halál kegyelméért! Ez azt jelenti, hogy mindig bűn nélkül éljetek, így készüljetek a Velem való nagy találkozásra, amikor meglátjátok egész életeteket, és számot adtok minden gondolatotokról, szavatokról, cselekedetetekről, és mulasztásaitokról. Az arra méltók elnyerik örök jutalmukat, akik pedig méltatlanok rá, de megbánták bűneiket, a tisztítótűzben adnak elégtételt. A megátalkodottak pedig az örök tűzbe, az örök szenvedésbe mennek. Ezek azok a balgák, akik a sátánnak hittek, ahelyett, hogy bűnbánatot tartva elnyerték volna az örök életet.

Gyermekeim! Nézzetek Rám, a keresztre! Nagy volt a lelketek ára! Én fizettem értetek elégtételt. Én vagyok a jó Pásztor, Aki az életét adta a juhokért. Nem vagytok a magatokéi. Nekem tartoztok minden gondolatotokkal, szavatokkal, cselekedetetekkel, egész életetekkel. Gondoljátok meg: minden bűnnel újra meg újra keresztre feszítetek Engem a lelketekben! És Én némán tűrjem? Nem. A figyelmeztetés ideje lejár, és Én megfizetek mindenkinek tettei szerint. Mondom nektek: térjetek meg, mert hamar eljön a számadás napja, amikor mindenkinél kiderül, hogy építménye mennyit ér. Mindenkit tűzzel sóznak meg. Készüljetek, mert nagy fenyítés vár erre a világra! Imádkozzatok! Imáitokra még sokan megtérhetnek, és enyhülhetnek a csapások. De sajnos, már el nem maradhatnak. Engeszteljétek Szívemet, melyet a ti bűneitekért döfött át a katona lándzsája! Irgalmas vagyok minden megtérő bűnöshöz. Meneküljetek irgalmas Szívembe addig, amíg még nem késő! Erre áldalak meg benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr806214416

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása