HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

Urunk Jézus Krisztus üzenete Mária Magdolna által

2019.12.15. 06:38 :: lowoa

Gyónás kegyelme

2017. 12. 15, Péntek

Bűnbánat szentségéről

 

1.) Egyik alkalommal azt láttam, hogy a gyóntatószéket több angyal körülvette. Amikor egy ember befejezte a gyónását és kilépett a gyóntatószékből, akkor az angyalok közül az egyik megkente Jézus drágalátos vérével az illető személy homlokát. Ez minden gyónó emberrel megismétlődött. Ekkor a Szentlélek Isten a következőt mondta nekem: „Mózes idején az emberek a húsvéti bárányok vérét ajtófélfáikra és szemöldökfáikra kenték, tehát maga a ház oltalom alatt állt. Ám Jézus Krisztus kereszthalála által az ártatlan és szent vér már a ti lelketek templomát védi és oltalmazza. Mindazok, akik gyakran áldoznak és gyónnak, lelkük megtisztul Krisztus Szent Vére által. Örülj, mert az ilyen lelkek elkerülik a csapások nagy részét, melyet Isten azoknak szán, akik ellene harcolnak.”

 

2.) Másik alkalommal azt láttam, hogy a gyóntatószékben középen maga Krisztus ült benn a pap oldalán. A vétkező ember feloldozásának pillanatában Jézus Szentséges Szívéből hatalmas fénysugarak áradtak ki. Ezek a fénysugarak egyre jobban és jobban növekedni kezdtek annyira, hogy a papot és végül a bűnbánó embert is befedte. Kívülről maga a gyóntatószék is fényben volt. Néhány perc után a fény lassan eltűnt és minden újra láthatóvá vált. Ez minden gyónó emberrel megismétlődött. Jézus: „Megmutattam neked, hogy milyen hatalmas az Én irgalmas szeretetem a bűnbánó ember iránt. A szentség kegyelme nemcsak a bűnbánó emberre, hanem magára a gyóntató papra is kiárad. Felszentelt szolgáimnak megadom a kegyelmet minden gyóntatás során, hogy irgalmasak legyenek a vétkező emberekhez úgy, miképpen Én is irgalmas vagyok hozzájuk. Természetesen az irgalom mellett fontos az igazságosság gyakorlása is, mert az irgalom és az igazságosság kéz a kézben jár. Bűnbánó gyermekeimnek pedig megadom a kegyelmet a bűn töredelmes elkerüléséhez és az irgalom gyakorlásához. Mindig legyetek készek a megbocsátásra. Csak akkor teljes a megbocsátásotok, ha mindennap gondolattal, szóval és cselekedettel elengeditek mások bűnét, mellyel titeket megbántottak. Szentséges Szívemet megnyitom minden gyónás alkalmával, és olyan kegyelmekkel halmozlak el titeket, amelyek megtartanak bennetek a keskeny úton. Ne feledjétek, amilyen mértékkel mértek, nektek is olyannal mérnek!”

 

3.) Harmadik alkalommal azt láttam, hogy minden ember (gyónásra készültek) vállán egy nehéz kereszt volt telis tele fekete foltokkal, ami a bűnöket jelképezte. A gyóntatószék fölött Jézust láttam a kereszten, és amikor a feloldozás pillanata elérkezett, Megváltónk drágalátos vére ráhullott a bűnbánóra. Miután az illető személy befejezte a gyónását és kilépett a gyóntatószékből, akkor egy hófehér fényben ragyogó kereszt volt a vállán. Jézus: „Bűneiteknek súlyos terhe van, ezt jelképezi a nehéz kereszt. Ám a feloldozás után megtisztulva és újult erővel hagyjátok el a gyóntatószéket. Keresztjeitekről leveszem a bűn terhét azáltal, hogy megbocsátok nektek, így könnyebbé válik kereszthordozásotok, melyet szeretetemmel édesítek meg számotokra.”

Mária Magdolna

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr5513645786

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása