HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

AZ ÚR JÉZUS KRISZTUSNAK Mária Julianna által adott üzenete

2019.12.16. 06:33 :: lowoa

2011. december 16. Szentségimádáson Jézus:“Hamar eljön az óra, amikor megítélem a világot. Most még alusznak, de felrázom őket csipkerózsika álmukból. A Nagyfigyelmeztetés itt van már az ajtó előtt. Hamarosan belép a világba. Mindenki meglátja egész életét, minden cselekedetét. A jók még jobbak lesznek, és nagyon fognak örülni. A rosszak megtérnek, és hálát fognak adni ezért a nagy kegyelemért Istennek. De lesznek megátalkodottak, akik nem térnek meg. Ők lesznek a ti üldözőitek, és minden baj okozói. Imádkozzatok ezekért a megátalkodottakért, hogy minél kevesebbet tudjanak ártani nektek. A sátán tehetetlen lenne, ha az emberek nem állnának szóba vele. Egyházam példaképül adja elétek a szenteket. Egyik sem állt szóba a sátánnal, pedig ugyancsak kísértette őket, szinte folyamatosan. Tanuljatok a szentektől! Ti se álljatok szóba a gonosszal, és így ti is megdicsőítitek az Én Nevemet. Belőletek is szenteket formálok, és mindörökre boldogokká teszlek benneteket.

Ha eljön a Nagyfigyelmeztetés, sokan fognak érdeklődni az igaz hit iránt. Nektek, akik hisztek Bennem, és követtek Engem, kell őket tanítani, Hozzám vezetni. Akkor hirtelen sok munkátok lesz, de Én megadom nektek hozzá az erőt és a bölcsességet, hogy sokakat tanítsatok az igaz hitre. Már most készüljetek fel! Olvassátok az Evangéliumot, és tanuljátok meg, hogy könyv nélkül tudjátok idézni, ha kérdeznek benneteket.

Az idő rövid. Jól osszátok be! Az első helyen Én álljak az életetekben! Akkor semmiről sem maradtok le. A világi dolgokkal ne foglalkozzatok! Úgyis itt marad minden. Engem hordozzatok a szívetekben! Értem lángoljatok! Engem hirdessetek! Én a tietek maradok mindörökké. Engem nem veszítetek el. Én vagyok az igazgyöngy, Akiért érdemes lemondani mindenről. Én vagyok az igazi boldogság, Aki az egész örökkévalóságon át boldoggá teszek minden üdvözült lelket. Engem szeressetek, és állítsatok az első helyre, akkor Bennem fogjátok egymást szeretni önzetlen, tiszta, igaz szeretettel. Ne felejtsétek el a főparancsot: Szeresd Uradat, Istenedet teljes szívedből, a felebarátot pedig úgy, mint magadat. Te állsz az utolsó helyen. Ha így élsz, akkor nem leszel önző. Ha adakozol, azt Én százszorosan adom vissza neked, mert Engem nem lehet felülmúlni a bőkezűségben, és a gondoskodó szeretetben.

Ó, mily csodálatos lesz az új világ! Valóságos földi paradicsom. Azért, mert a szeretet lesz az úr köztetek, mint az első keresztények korában. De sajnos, csak kevesen fogják megérni. Azért, mert nem fog mindenki megtérni. Már most imádkozzatok üldözőitekért, hogy ne tudjanak ártani nektek. Ha ezt mégis megengedem, az azért lesz, hogy véretek kiontása árán is megvalljatok Engem, a Megfeszítettet, Aki az életemet áldoztam a ti üdvösségetekért. Minden hűséges vértanúmnak örök boldogsággal fizetek meg. Én is megvallom őket Atyám és szent angyalai előtt, és mindörökké ragyogni fognak Atyám országában, miként a csillagok. Legyetek hűségesek Hozzám mindhalálig!

Erre áldalak meg titeket kicsi gyermekeim az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr1006214411

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása