HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

AZ ÚR JÉZUS KRISZTUSNAK Mária Julianna által adott üzenete

2019.12.18. 06:35 :: lowoa

2008. december 18. Szentségimádáson Jézus
 
 „Drága kislányom! Elérkezett a vég, a türelmi idő vége. Már látszanak a jelek. A bűnök az égbe csapnak. Ellenfelem úgy beszőtte gyilkos hálójával a világot, hogy ki sem látszik belőle. Itt már csak egy nagy tisztítás segít, egy isteni beavatkozás. De még mielőtt ezt megtenném, adok egy utolsó esélyt az emberiség számára. Megmutatom nekik, hogy milyen pocsolyában hemperegnek. Megmutatom nekik lelkük bűzlő hulla állapotát, amelyet halálos bűnök szennyeznek koromfeketére. Gyermekem imádkozz! Nagyon komolyan mondom neked, rettenetesek lesznek azok a napok mindazok számára, akik a bűn szennyében élnek. Ti drága kislányom, akik engesztelő áldozatok vagytok e bűnös világ fenntartására, nagyon boldogok lesztek. A ti lelketek ragyogni fog a boldogságtól, mert meglátjátok a lelketekben világító, fénylő Istent, Akit hordoztok nap mint nap az imában, a jócselekedetekben, és a szeretetben. Megláttok a lelketekben Engem, Akit naponta, vagy hetente fogadtok a szívetekbe, és hagyjátok, hogy Én éljek általatok, és Én vezesselek benneteket. Ez titeket mennyei boldogsággal fog eltölteni, és úgy ragyogtok majd e bűnös nemzedék között, mint a csillagok. Vigyázzatok magatokra! Szüntelen őrködjetek lelketek tisztasága fölött! Sohase feledjétek: Minden az Én kegyelmem. Nekem adjatok hálát. Tőlem kérjetek segítséget. Nagyon – nagyon szeretlek benneteket, Véremen megváltott drága gyermekeim! Tudjátok meg, hogy a ti imáitokra kapják a világ fiai ezt a nagy kegyelmet. Azért, hogy megtérjenek. Szerető Szívem nem akarja, hogy akárcsak egy is elvesszen közületek. Nem tudjátok felfogni, milyen a pokol. Kimondhatatlan kínzó szenvedés, amely örökké tart. Vagyis soha nem lesz vége. Ti, amikor itt a földön szenvedtek, alig várjátok, hogy vége legyen. De az örökkévalóságban soha semminek sincs vége. Nincs a szenvedésnek, és nincs a boldogságnak. Az üdvözültek serege többek között ezért ad hálát Nekem, hogy örökké tartó életet és boldogságot szereztem nekik a keresztfán, amikor Magamra vettem bűneiket, és elégtételt adtam érte, és ezáltal megnyitottam számukra a mennyország kapuját. Ti is, drága kicsi gyermekeim, amíg a földön éltek, kövessétek nagy testvéreiteknek, a szenteknek a példáját. Legyetek állhatatosak Atyám törvényeinek a megtartásában, kitartóak a szenvedések türelmes elviselésében, áldozatosak a szeretetben, és akkor elnyeritek az örök boldogságot. Atyám úgy tekint rátok, mint az Én szolgáimra, akik a lelkek üdvén munkálkodtok, és ezért igen nagy megtiszteltetésben lesz részetek Atyám és az egész mennyei udvar részéről. Hagyjátok, hogy Én éljek és működjek általatok, és tartsatok ki ebben mindhalálig!
 
Most azokról beszélek neked, akik mindhalálig hűségesek Hozzám. Erről ismered fel őket: Fényhordozók. Lelkükben Én vagyok a Fény, a világ Világossága, Aki átsütök rajtuk. Kiárasztom rajtuk keresztül szeretetemet, jóságomat, derűmet és békémet. Általuk vigasztalom a szomorkodókat, segítem a szegényeket, jutalmazom a jókat, de elzárkózom a gonoszoktól. Általuk tanítom bölcsességre a rászorulókat. Kisdedek ők a lelkükben, mert Bennem bíznak, ezért Rám hagyatkoznak. Úgy, mint most te is. Figyelsz, és kérdezel. Uram, mit írjak, mert kizárólag a Te szavaidat akarom leírni, én semmi vagyok. Nagyon szeretlek ezért, és megjutalmazlak érte.
 
Nagyon közel van a próféciák beteljesülése. Éljetek szüntelen készenlétben! Tartsatok bűnbánatot! Gyónjatok, áldozzatok! Életetek minden pillanatában tegyétek meg akaratomat! Akkor beteljesítitek Atyám rátok vonatkozó örök szent tervét. Csak ez a fontos. Csak ezért imádkozzatok, hogy mindig felismerjétek, és megtegyétek Isten akaratát. Aki ezt megteszi, az nem élt hiába ezen a földön, mert Isten azért teremtette meg, hogy az Ő örök szent tervét végrehajtsa. Jaj annak, aki nem ezt teszi. Mondom neked: Sok verést kap. Büntetése annak függvényében zajlik, hogy mennyire ismerte fel Isten akaratát. Mindaz, aki ismeri az evangéliumot, de tettekre nem váltja, sok verést kap. Aki nem ismeri, és nem teszi, kevesebb verést kap. Azért kap büntetést, mert a lelkiismeret készteti a jóra, és vádolja, amikor rosszat tesz. Ezért mindig a jó mellett kell döntenie. Még ha az őserdő mellett születik is egy ember, és sohasem hallott Rólam, abban is szól a lelkiismeret szava, és szabad akarata szerint dönthet a jó vagy a rossz mellett. Ezért kapja a jutalmat, vagy a büntetést.
 
Mindaz, aki a megszentelő kegyelem állapotában él, boldog, és békességgel teljes. Bizalmát, reményét Belém veti, és Én mindig gondoskodom róla. Nem így a bűnösök, akik Lucifert követik, aki azt mondta: „Nem szolgálok Istennek.” Nem is nyerik el lelkük békéjét, és soha nem ismerik meg azt a tiszta szent örömöt, amit az Engem szolgáló, életszentségben élők élveznek. A bűnösök csak acsarkodnak, káromkodnak, erőszakoskodnak, de nem mennek semmire. Mindazt, amit a földön megszereztek, itt kell hagyniuk, és koldusan, üres kézzel távoznak el ebből a világból. Ha nem bánják meg bűneiket, az örök tűzre, ha megbánják, a tisztítótűzbe jutnak. Tudod kislányom, vannak lelkek, akiket mások imádkoznak be a tisztítótűzbe. Ezek a mennyben kicsiny fénypontok, akik az egész örökkévalóságon át azért hálálkodnak Nekem, és azoknak, akik imádkoztak értük, hogy nem kárhoztak el, hanem üdvözültek. Kérjetek Tőlem bátran, kérjetek sokat, mert minden kegyelmet megadok bizalommal teli imáitokra. Legfőképpen lelkeket kérjetek, mert ebben találom legfőbb örömömet, mert a lelkek üdvössége ad értelmet rettenetes kínszenvedésemnek a keresztfán.”

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr26214403

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása