HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

Urunk Jézus Krisztus üzenete Anna Terézia által

2019.12.28. 07:13 :: lowoa

A Szűzanya imahadserege

 

2014. 12. 28. Szűzanya

„Drága Édesanyánk, mit kell tennünk, hogy elkerüljük a veszedelmeket?”

Gyermekeim, sajnos a veszedelem már elkerülhetetlen, mivel a világban lévő bűn teljesen elhatalmasodott. De ha velem egyesülve, megteszitek minden nap, amit kérünk tőletek, akkor megrövidülhetnek a borzalmak napjai. Velem együtt, szoros egységben kell haladnotok, és aki engem kikerülve akar boldogulni, az hamar csapdába fog esni. Imádkozzatok nagyon azokért, akik nem fogadnak el engem, mint Édesanyátokat, mint aki egyenesen tud Szent Fiamhoz vezetni titeket. Ti, gyermekeim, akik hűek vagytok a katolikus egyház tanításához, soha ne kételkedjetek anyai közbenjárásomban. Imádkozzátok a rózsafüzéreket, akkor nemcsak velem, hanem egymással is egységben maradtok. Ez egy óriási kegyelem, ami megtart benneteket a legnagyobb küzdelmek idején is. Bárhol imádkozzátok a rózsafüzért, és elmélkedtek azok titkain, megtapasztaljátok annak gyógyító-szabadító erejét. Ez egy rendkívüli kegyelem számotokra, mely megerősíti és stabillá teszi lelketeket. Éljetek vele és bátran imádkozzátok. Ha csak tehetitek, gyűljetek össze és bátran imádkozzatok, hogy a sátán és csatlósainak ereje meggyengüljön. Bízzatok bennem, mint édesanyátokban, mert ha kitartotok és állhatatosan imádkoztok minden nap, akkor rengeteg lélek megmenekül a kárhozattól. Számítok rátok és bízom bennetek, hogy megtesztek mindent a magatok részéről és engeditek magatokat vezetni általam. Édesanyátok.

2014. 12. 29. Szűzanya

Drága gyermekeim, édesanyaként szólok hozzátok. Ne engedjétek, hogy különféle megtévesztések félrevezessenek benneteket! Engedjétek, hogy minden problémátok megoldásában segítségetekre siessek! Hívjatok engem, mert nálam biztos utat találtok. Hozzátok elém gondjaitokat, hagyjátok nálam és meglátjátok, meg fogjátok találni a helyes lépéseket csupán azért, mert rám bíztátok egészen magatokat. Minden gondotokat imáitokban tárjátok elém. A Szentlélek vezetni fog benneteket, hogy helyesen és jól döntsetek. Találjátok meg sürgősen a közös hangot egymással a kiengesztelődésben, hogy jó döntéseitek lehessenek! Hozzon ez számotokra égből jövő újjászületést és megújulást lelketekben! Édesanyátok

2014. 12. 31. Jézus

Gyermekeim, Édesanyám megszervezte az Ő imahadseregét, és arra hívja fel a figyelmeteket, hogy kapcsolódjatok bele ebbe a közösségbe, amelyet most hozott létre. Ez egy olyan buzgó közösség, amelyben a tagok kivétel nélkül Édesanyám vezetésére hagyatkoznak. Mindenben figyelik az Ő utasításait prófétái által. Mennyire szeretné, ha ti is, drága engesztelő testvéreim, hallgatnátok szavára, mert csak így lesztek képesek egységben haladva küzdeni. Mindaz, aki teljesen Édesanyámra figyelve, rá hagyatkozik, az megkapja Atyámtól azokat az égköveket, melyek ragyogni fognak a mennyben. Tanuljatok meg nem ijedezni, hanem bízva-bízni, mert az Ő jelenléte beragyogja életeteket, és meg fogjátok tapasztalni küldetésetek célját! Ez által fog minden értelmet nyerni életetekben. Jézusotok.

Anna Terézia

http://engesztelok.hu/lelkielet/892-a-szuzanya-imahadserege

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr137036921

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása