HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

Az Úr Jézus üzenetei Mária Magdolna által

2019.12.31. 07:15 :: lowoa

A kegyelem forrása

2017. 12. 31, Vasárnap

Egy hatalmas és széles vízesést láttam magam előtt, amelynek forrásából bőségesen merítettek az emberek. Ám az idő elteltével a forrás elkezdett beszűkülni és csak egy kis szűk rés maradt belőle. Ez a szűk forrás soha nem apadt ki. A szűk forrásból többen meríteni akartak, de nem tudtak hozzájutni. Tudtam, hogy a lelkük súlyos és halálos bűnökkel volt terhelve. Ezek az emberek végül elhagyták a forrást. Csak kevesen maradtak ott, akiknek szíve tiszta volt és meríthetett a forrásból. Aztán a forrás fölött megjelent Jézus kitárt karokkal és láttam, hogy újra kiszélesedik. Viszont a víz vérré változott. Sokan megfürödtek benne, hogy egészen megtisztulhassanak.

Jézus: „Gyermekem, a hatalmas vízesés Egyházamat jelképezi. A kegyelem forrása a szentségekben rejlik. Mindazok, akik súlyos és halálos bűnben élnek kizárják magukat a kegyelemből. A kegyelem soha nem szűnik meg, amelyet Atyám szeretetének és az Én keresztáldozatomnak köszönhettek. Egyházamat egyre többen el fogják hagyni, mert nagy lett a hitehagyás az egész világon. Európa legtöbb nemzete megtagadja Istent. Íme, most láthatjátok igazán, hogy mit eredményezett: a humanizmus, a felvilágosodás, a liberalizmus, a kommunizmus és a modernizmus. Ezeknek az irányzatoknak a középpontjában az ember áll. De mi haszna van az embernek abból, ha az egész világot megszerzi is, de lelke kárát vallja? Mit is adhatna az ember cserébe a lelkéért?(Mt 16, 26) Egyedül csak Istenben találhatjátok meg életetek értelmét és célját. Vérré változott a víz, amely egyrészt keresztáldozatomra utal. Én minden csepp véremet kiontottam értetek, hogy örökké élhessetek. Az Eucharisztiára épül az Egyház és minden kegyelem. Másrészt jelenti a keresztények üldöztetését, ami immár Európát fogja érni. Ellenségem követői el fogják foglalni a keresztény templomokat és világnézetük terjesztésének érdekében senkivel sem lesznek toleránsak független attól, hogy ki milyen hitet gyakorol (kivéve, ha áttér közéjük). Számtalan áldozattal fog ez járni, akik között lesznek vértanúk is. Ne féljetek, mert ahol erős a hit, az imádság és az Isten iránti hűség, ott jelen lesz az Én oltalmam is!”


Mária Magdolna

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr3813652412

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása