HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

AZ ÚR JÉZUS KRISZTUSNAK Mária Julianna által adott üzenete

2020.01.01. 00:55 :: lowoa

2016. január 1. Szilveszter éjszakáján itthon az Úr Jézus: „Drága gyermekeim! Egy új évbe léptetek, amely nagyon sok szenvedést rejt magában.

Kicsinyeim! Ezek az utolsó figyelmeztetéseim. Térjetek meg! Tartsatok bűnbánatot, mert az idő eljött. Ez azt jelenti, hogy beléptetek a nagy megpróbáltatás időszakába. Ítélet alatt áll most a világ. Addig térjetek meg, és imádkozzatok, amíg még időt és lehetőséget kaptok rá. Kicsinyeim nézzetek keletre! Rettenetes háború dúl. Az egész világot természeti katasztrófák sújtják. Az Egyház hirdessen bűnbánatot, és alakuljanak imacsoportok, hogy engeszteljetek a világ bűneiért, és leesdjétek Atyám irgalmát erre a bűneiben, szennyében, mocskában fetrengő világra.

Gyermekeim! Az idő eljött. Tanuljatok embertársaitok szenvedéseiből! Ti sem vagytok jobbak, mit ők. Ha nem tértek meg, ti is éppen úgy elvesztek, mint a többiek. Kicsinyeim a pokol létezik. Akkor is, ha nem hisztek benne. Térjetek meg Hozzám, tegyétek meg Isten törvényeit, és akkor nincs mitől félnetek. Ne bízzatok az anyagi javakban! Az nem tud megmenteni benneteket. Egyedül Bennem bízzatok, az élő Istenben, Aki meghaltam értetek a keresztfán, feltámadtam, és örökké élek. Én vagyok a ti örök életetek, ha hisztek Bennem, és megerősödtök a szentségekkel, amelyeket papjaim által szolgáltatok ki nektek. Már nincs több idő. Ne fordítsatok hátat még mindig Nekem! Értsétek meg: ha továbbra is a bűnt választjátok, el fogtok kárhozni. Ott lesz sírás és fogcsikorgatás. Olvassátok el az Evangéliumot! Váltsátok tettekre, amit abban kértem tőletek. Már nincs több idő. Tegyétek meg sürgősen, amit üzenek nektek! Szavaim igazak. Ha megfogadjátok, megmentitek a lelketeket. Én vagyok az igazság, az út és az élet. Csak Bennem és általam van üdvösségetek. Senki másban. Az életetek lezárul, és akkor már nem tudtok változtatni sorsotokon. Örökre eldől, hogy hová kell mennetek. Én nem vagyok személyválogató. Mindenkit megítélek cselekedetei szerint. Bár végtelenül irgalmas vagyok, de csak a megbánt bűnöket tudom megbocsátani. A megátalkodottakat örök vétek terheli. Ez is benne van az Evangéliumban. Máté 12, 31-32: „Bűnök a Szentlélek ellen. Azért azt mondom nektek: minden bűn és káromlás bocsánatot nyer, de a Lélek ellen való káromlás nem nyer bocsánatot. Aki az Emberfia ellen szól, bocsánatot nyer, de aki a Szentlélek ellen szól, nem nyer bocsánatot sem ezen a világon, sem a jövendőben.” Ez maga a megátalkodottság. A megismert igazság ellen való tusakodás.

Olvassátok az Evangéliumot, és váltsátok tettekre! Addig, amíg még nem késő. Már mindent tudtul adtam nektek. Vérkönnyeket sírok azok miatt, akik elkárhoznak, mert ellene mondanak üzeneteimnek, és ez által az Evangéliumnak is, amelyet szüntelenül ismételgetek nektek. Fogjátok fel végre: az ég és a föld elmúlnak, de az Én Igéim soha el nem múlnak. Szavaim lélek és élet. Örök élet mindazok számára, akik tettekre váltják. De örök halál azoknak, akik ellene mondanak, és a bűnt választják.

Kicsinyeim! Az idő lejár. Én az igazságot mondom nektek. Válasszátok az életet! Erre áldalak meg benneteket Szívem túláradó szeretetével, megerősítő áldásommal, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

Szentírási megerősítés: 1 János 5, 14-16. Könyörögjetek bizalommal! Az a bizalom él bennünk Iránta, hogy bármit is kérünk akarata szerint, meghallgat minket. Tudjuk ugyanis, hogy Ő sugallta mindazt, amit kérünk. Ha látja valaki, hogy testvére vétkezik, de nem halált hozó bűnnel, könyörögjön érte, hogy visszakapja az életet. Ez arra áll, aki nem halált hozó bűnnel vétkezett. Van halált hozó bűn is. Ilyennél nem mondom, hogy könyörögjön érte.”

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr928226252

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása