HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

Urunk Jézus Krisztus üzenete Anna Terézia által

2020.01.01. 00:54 :: lowoa

 

A Szűzanya közbenjáró szerepe

2015. 01.01. Szűzanya
Gyermekeim, édesanyai szívem aggódik értetek, különösen azokért, akik még elzárják magukat az én segítségemtől. Sokat tehettek ezekért az emberekért.
Beszéljetek nekik édesanyai gondoskodó jelenlétemről. Vigyétek el hozzájuk végtelen szeretetemet, győzzétek meg őket arról, hogy Szent Fiam rám bízott benneteket. Nektek csak igent kell mondanotok rám, és én akkor megoltalmazlak benneteket, anyai palástommal betakarlak, hogy ne tudja az ellenség kivetni rátok a hálóját. Mert bizony nagy veszély fenyegeti azokat, akik önmaguk akarják élni az életüket. Imádkozzatok, hogy egyre többen felnyissák szemüket a kegyelemre, mely általam érkezik hozzátok! Boldog az a szív, mely megtapasztalja ezt a lehajló szeretetet. Bízzatok bennem és engedjétek át nekem minden ügyeteket! Édesanyátok
 
2015. 01. 02. Jézus
Gyermekeim, jöjjetek az Én feltárt szívem sebébe! Ott megnyugvásra találtok és biztonságot nyertek. Úgy jöjjetek hozzám, és úgy hozzatok oda másokat is, hogy Édesanyám Szeplőtelen Szívén át tegyétek ezt. Soha ne hagyjátok ki engesztelő felajánlásaitokból Szűz Anyám Szeplőtelen Szívét. Ha így tesztek, olyan biztonságos úton juthattok el Hozzám, amilyenen másképp nem tudnátok eljutni. Lehet, hogy szavaitokkal kimondjátok, hogy Szent Szívembe akartok belehelyezkedni, de ha kikerülitek a Szűzanyát, akkor a legnagyobb segítséget utasítjátok vissza. Hiszen Ő az, aki egyedül képes elvezetni titeket Hozzám teljes biztonságban. Ha nem így jártok el, akkor szívetek szándéka nem biztos, hogy beteljesedik, mert a gonosz lelkek, akiket ti nem láttok és nem érzékeltek, félre fognak vezetni titeket és nem juttok el olyan gyorsan hozzám. Figyelmeztessétek erre is testvéreiteket, és imádkozzatok, hogy egyre többen megértsék Édesanyám biztonságot nyújtó akaratát. Jézusotok.

Anna Terézia


http://engesztelok.hu/lelkielet/901-a-szuzanya-kozbenjaro-szerepe

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr676214321

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása