HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

Urunk Jézus Krisztus üzenete Mária Magdolna által

2020.01.01. 00:59 :: lowoa

A Szűzanyának felajánlott gyermekek különleges kegyelemben részesülnek

2019. 01. 01, Kedd

Láttam a Szűzanyát, ahogyan minden szülő és gyermek mellett jelen van a világban. Ő szüntelen imádkozik a szülőkért, még akkor is, ha a szülők nem vallásosak és nem imádkoznak. A Szűzanya minden gyermeket vezet és nem engedi el a kezüket annak ellenére sem, ha ők nem az Isten felé haladnak. Mennyei Édesanyám így szólt:

„Gyermekem, Isten azt akarta, hogy ne csak az Ő szeretett Fia édesanyja legyek, hanem az Egyház és az emberiség édesanyja is. Én minden gyermek életét Szeplőtelen Szívemen viselem és imádkozom a szülőkért, hogy gyermekeiket Isten tetszése szerint neveljék. Én nem teszek különbséget vallásos és bűnös gyermekeim között. Mindenkit egyenlőképpen szeretek és mint édesanya segíteni akarok nektek az Istenhez vezető úton. Vannak emberek, akik csak a haláluk után ismernek fel engem, mint édesanyjukat. A tisztítótűzben szenvedő lelkek már tudják, hogy létem számukra Isten legnagyobb ajándéka. Az abortált magzatok megvigasztalódnak karjaimban, mert édesanyai szeretetemmel pótolom földi édesanyjuk szeretetét. Szeretett Fiam minden ember édesanyjává tett engem, és reám bízott titeket, mint gyermekeimet a vallástól és bűntől függetlenül is. A szülők által nekem felajánlott gyermekek különleges kegyelemben részesülnek, amit az életük folyamán már tapasztalni fognak. A felajánlással a gyermekek élete rám lesz bízva. Az ilyen felajánlás nagy örömöt jelent számomra, mert a gyermek élete fölött nem kaphat hatalmat a Sátán. Akik felnőttként önként kezeimbe helyezik az életüket, azok fölött a Gonosz hatalma megtöretik. Gyermekem, nagy buzgósággal terjeszd az emberek felé a nekem való felajánlás nagy kegyelmeit, amit Isten azoknak készített, akik hozzám, mint édesanyjukhoz fordulnak.”

(A gyermekeket vagy önmagunkat felajánlhatjuk a Szűzanyának saját szavakkal vagy egy adott imával saját tetszés szerint. A gyermekek felajánlása oly értékes, hogy még a kisebb-nagyobb baleseteknél is tapasztalható Szűz Mária oltalma. Ezt saját életem alapján tanúsítom.)

Mária Magdolna

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr9814611612

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása