HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

AZ ÚR JÉZUS KRISZTUSNAK Mária Julianna által adott üzenete

2020.01.05. 01:01 :: lowoa

2018. január 5. Szentségimádáson az Úr Jézus…

 

„Drága gyermekeim! Az óra itt van. Készüljetek! Soha nem látott világégés előestéjén álltok. Ezért azt mondom nektek: minden itt marad. Ne törjétek magatokat világi kincsek, értékek után! Egyedül a lelketeket készítsétek! Ezt kértem: legyetek tökéletesek, mint Mennyei Atyátok! Szüntelen imádkozzatok! Tisztuljatok meg a bűnbánat szentségében! Bízzatok irgalmamban! Papom által Én oldozlak fel benneteket bűneitek bilincseiből, amellyel a sátán kötözött meg. Kiszabadítalak benneteket bűnös kapcsolataitokból. Megtisztítalak titeket értetek kiontott Véremmel. De csak akkor tudom megtenni, ha együttműködtök kegyelmemmel. Ellene mondotok a sátán minden kísértésének. Lelketeket megtisztítva, Szentségeimhez járultok. Tiszta szívetekbe akarok térni. Azért, hogy Én legyek életetek központja és irányítója. Akkor megváltoztatom életeteket. Szentekké formállak benneteket. Célt és értelmet adok életeteknek. Ne féljetek ettől a változástól! Én csak attól fosztalak meg benneteket, ami a károtokra van. De mindazt megadom, ami a javatokat szolgálja, örök üdvösségetekre válik. Elsősorban szeressétek Istent úgy, hogy teljesítitek törvényeit. Szeressétek felebarátaitokat, mint magatokat. Bocsássatok meg szívből egymásnak! Mindaz, aki tettekre váltja szavaimat, befogadja az Én békémet és megtelik szíve örömmel.

Gyermekeim! Kérve kérlek benneteket! Váltsátok tettekre üzeneteimet! Az idő egyre fogy. Minden a ti üdvösségeteket szolgálja. Azt akarom, hogy ti is ott legyetek, ahol Én, és lássátok dicsőségemet! A döntés a ti kezetekben van. Mindent tudtul adtam nektek. Megáldalak benneteket Szívem túláradó szeretetével megerősítő áldásommal, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

 

Szentírási megerősítés: 1 Tim 4, 1. 5: „A Lélek világosan állítja” „Isten tanítása”

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr2013619250

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása