HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

Urunk Jézus Krisztus üzenete Mária Magdolna által

2020.01.06. 01:00 :: lowoa

Amit a kicsinyek közül eggyel tesztek, azt Velem teszitek!

2019. 01. 06, Vasárnap

Az Úr egy olyan szűk ösvényhez vezetett, amely ragyogó kövekkel volt kidíszítve. Ahogyan Őt követtem az úton láttam, hogy az út két oldalán olyan emberek közelednek felénk, akiket a társadalom megvet vagy egyszerűen nem foglalkoznak velük: súlyos betegségben szenvedő emberek, testi és értelmi fogyatékosok, árvák, öngyilkosságra hajlamosak, abortált magzatok, szegények, özvegyek, idősek, szenvedélybetegek. Ezek az emberek Krisztusra tekintettek egy kegyelem által és Benne találták minden vígaszukat. Az ösvény végül a Mennyország kapuihoz vezetett minket, és láttam, hogy ezek az emberek úgy lépnek be Isten országába, hogy közben egy pillanat alatt egészségessé váltak. Olyan volt, mintha a szenvedés minden jele hirtelen eltűnt volna, amiben nekik részük volt. Jézus azt mondta:

„Ezek az emberek megtapasztalták a szenvedés minden formáját. Haláluk pillanatában felismerték, hogy a szenvedés nem büntetés, hanem ajándék. Mindent felajánlottak Nekem és Én az üdvösséggel ajándékoztam meg őket. Láthattad kislányom, hogy a hegyi beszédemben elhangzott boldogságok hogyan teljesednek be. A Velem egyesített szenvedés nagy érdemszerzési lehetőséget ad sokak számára. A Mennyben nincsen betegség és szenvedés. Ott mindenki egészséges és fiatal, mert a lélek örökké él. Az utolsó ítélet napján a test is fel fog támadni és mindenki abban fog részesülni, amilyen életet élt a földön. Bizony mondom neked, hogy a Nagy Figyelmeztetés, a különítélet és az egyetemes ítélet során a mérce nemcsak a tízparancsolat lesz, hanem az irgalmasság testi-lelki cselekedetei is. Számtalan gyermekem megfeledkezik e cselekedetek gyakorlásáról pedig a szeretet lényege ezekben nyilvánul meg igazán. Amit a kicsinyek közül eggyel tesztek, azt Velem teszitek! Mindig legyetek a legkisebbek társaitok között. Ne titeket szolgáljanak, hanem ti szolgáljatok másoknak! Aki nem szolgál, az a Sátánt követi, aki megtagadta Atyám szolgálatát. Az alázatos lélek kész szolgálni, de nem ostoba módon, hanem józan értelemmel.”

Mária Magdolna

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr4814611616

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása