HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

AZ ÚR JÉZUS KRISZTUSNAK Mária Julianna által adott üzenete

2020.01.13. 01:09 :: lowoa

2014. január 13. Szentségimádáson Jézus…

 

 „Drága gyermekeim! Legyetek készen, mert mondom nektek, hirtelen fognak bekövetkezni a próféciák! Úgy lesz, ahogy a Szentírásban áll: Ketten fekszenek egy ágyban. Az egyiket felveszik, a másikat ott hagyják. Két asszony őröl a malomban. Az egyiket felveszik, a másikat ott hagyják. Ez azt jelenti, hogy akik készen állnak az üdvösségre, azokat beviszik a menyegzőre a szent angyalok. Akik viszont nincsenek készen, kinn rekednek a külső sötétségben. 

Gyermekeim! Láttatok már halottat. Amikor a lélek kiszáll a testből, a test mozdulatlan. Nem képes többé semmire, mert nincs benne élet. Mindenkinek Istentől meghatározott ideje van a földön. Isten mindenkinek ad időt és alkalmat a megtérésre, és a jócselekedetekre. De ti szabad akaratotokkal keresztülhúzhatjátok Isten rátok vonatkozó örök szent tervét, a saját kárhozatotokra. Isten ugyanis sokkal jobban tudja, mi válik a lelketek örök hasznára, és ezt meg is adja. De ha ti hátat fordítotok Neki, ne csodálkozzatok, ha boldogtalanok vagytok, és egyszer csak az örök kárhozatban találjátok magatokat. Már százszor megmondtam: Nálam nélkül semmit sem tehettek. Én vagyok a kapu. Csak Rajtam keresztül mehettek be az üdvösségre. Én vagyok a Megváltó, Aki az életemet adtam értetek, hogy aki hisz Bennem, örök élete legyen. A Legszentebb Eucharisztiában drága Szent Testemet és Véremet adom nektek, ami maga az örök élet. Felszentelt papokat adtam nektek, hogy gyónjátok meg bűneiteket, hogy feloldozást nyerjetek. Ha tiszta lélekkel fogadtok Engem a szívetekbe, rendkívüli kegyelmeket kaptok annak függvényében, hogy mennyire nyitjátok meg Előttem a lelketeket. Amikor befogadtok Engem, üresítsétek ki magatokat! Ne gondoljatok semmire, egyedül csak Rám figyeljetek! Akkor megtapasztaljátok kegyelmeimet. Minden lélek azt fogja érezni, amit Én az ő lelkében. Ha boldog vagyok, mert szeretettel fogadott, akkor ő is boldog lesz. Ha szomorú vagyok, mert bűnben fogadott, akkor ő is bánatot érez, vagy közömbösséget. Attól függően, hogy mennyire merült el a bűnben.” (Ha nagyon, akkor közömbös.) „Vannak, akik csupán eszköznek tekintenek Engem. Amikor befogadnak, Rám se figyelnek, csak vég nélkül sorolják siralmaikat, és kérik, hogy oldjam meg azokat. Az ilyen lélekben sem vagyok boldog. Istennek a Ráhagyatkozó kisded lélek kedves. A Miatyánkban ezt tanítottam: legyen meg a Te akaratod. Persze, ez nem azt jelenti, hogy nem lehet egyéni kérése valakinek, de mindig tegye hozzá: Uram, ne úgy legyen, ahogy én akarom, hanem ahogy Te. Én is így imádkoztam a Getszemáné kertben. Jóllehet Vérrel verítékeztem, és tele voltam félelemmel, mivel előre tudtam, mi vár Rám. Mégis vállaltam értetek, mert csak így jöhettek be az üdvösségre. Ti is vegyétek fel naponta a keresztet, tagadjátok meg magatokat, úgy kövessetek Engem, mert csak így lesz érdemszerző az életetek. Az idő lejár. A szenvedés elmúlik. De ha mindvégig kitartotok, az örök boldogság vár rátok. Sőt, lelkek sokaságát mentitek meg az örök életre, akik Velem egyesített szenvedéseitek és áldozataitok nélkül a kárhozatba hullanának. Így lássátok a szenvedést! Odaát a mennyben ezeknek fogtok a legjobban örülni, ha szeretettel vállaltátok a lelkekért. 

Gyermekeim! Vegyétek nagy kegyelemnek a Szentáldozást, és adjatok érte hálát! Fel nem tudjátok fogni, mennyit szenvedek a sok szentségtörő áldozó miatt, akiknek a lelkében a sátán az úr, és újra keresztre feszítenek Engem. Aki így fogad a szívébe, ugyanazt fogja szenvedni örökké, amit Én, az ő lelkében. Figyelmeztetlek benneteket! Csak tiszta lélekkel fogadjatok a szívetekbe Engem a Szentáldozásban! Aki így vesz magához, az az örök életet kapja. De aki bűnben, és hitetlenül, az örök kárhozatára veszi. Ezt minden áldoztatás előtt ki kellene hirdetni papjaimnak. Őket erről fogom számon kérni. Megáldalak titeket Szívem féltő szeretetével, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr426214322

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása