HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

Urunk Jézus Krisztus üzenete Mária Magdolna által

2020.01.26. 02:28 :: lowoa

Ismét kérem a papokat, hogy mondjanak le a vagyonukról!

2019. 01. 26, Szombat

Az Úr megmutatta, hogy a magyar engesztelés közben imáink tömjénfüstként szállnak fel az égbe. Isten a kegyelmeket oly módon árasztja szét hazánkban és a világban, miként a szél fújja mindenhova a virág porait. Láttam, hogy akik az Eucharisztia előtt engesztelnek azok esetében a kegyelmek megsokszorozódnak, mert az engesztelő imák egyesülnek Krisztus engesztelő áldozatával.

Jézus: „A magyar nép még mindig nem tért meg egészen. Az engeszteléssel olyan kegyelmeket esdhettek ki Tőlem, amely egy ország jövőjét is meghatározhatja. Milyen nagy örömöt jelent Nekem, amikor a szentségimádás során az Eucharisztia előtt imádkoztok! Vágyódom arra, hogy egészen az oltár asztalára helyezzenek Engem a szentségimádás alatt, hogy még jobban érezhessétek a közelségemet. A tabernákulum zárt ajtajai miatt sokak figyelme elterelődik Rólam. Ha lehetséges, akkor legalább a tabernákulum ajtaját nyissátok ki. Azt akarom, hogy a tekintetek Felém irányuljanak. A tabernákulum olyan számomra, mint a börtön, ahol elzárnak Engem tőletek. Ahol csak lehet kérjétek meg a papokat arra, hogy a szentségimádások során gyakrabban nyissák ki a tabernákulum ajtaját. Minél jobban elrejtenek Engem, annál jobban megfeledkeznek az Irántam való tiszteletről és hódolatról. Egyre kevesebben vannak azok, akik még tudják, hogy kihez térnek be a templomba és ki előtt hajtanak térdet. Merjetek közeledni Hozzám, hiszen Én szelíd vagyok és alázatos szívű. Térjetek vissza a valódi hódolat gyakorlataihoz, amelyek egyre jobban elvesznek! A világi dolgok lassan beáramlottak a templomokba, de Én még mindig ugyanaz vagyok, mert Bennem nincs változás. Ahol engednek a változtatásoknak, ott csorbul a Felém való tisztelet. Imádkozzatok, hogy az emberek szíve vissza találjon Hozzám, a szeretet királyához.”

Hallottam később, ahogyan Jézus ezt mondja a magyar papok felé:

„Natália nővér idején azt kértem a papoktól, hogy osszák szét vagyonukat a szegények között vagy mások fogják elvenni tőlük, ami a halálukat is jelentette a háború idején. Most ismét felhívom a világi papokat és a szerzetespapokat arra, hogy mondjanak le a vagyonukról és idézzék fel magukban ígéretüket vagy hármas fogadalmukat, melyet az Én jelenlétemben tettek le. Ha nem mondanak le a vagyonról, akkor nemcsak az életük vész el, hanem a lelkük is. Felszentelt fiaimat felszólítom a cölibátus fontosságára, ami elengedhetetlen az Én követésemhez. Én cölibátusban éltem a földön, és ezt a példát kérem minden római katolikus paptól (kivéve a görög katolikus papokat). A Sátánnak célja a cölibátus felfüggesztése, amely jelzi a pap küldetését. Amint a cölibátust feloldják, onnantól kezdve elszakad az a szent kötelék, amely köztem és a papok között létre jött az ígéret vagy fogadalmak letételével. E szent kötelék olyan kapocs a papok számára, amely a nehéz időszakban a kegyelmek forrását jelenti. Lesznek papok, akik továbbra is hűek maradnak Hozzám, ám nagy szenvedéseken kell majd keresztül menniük, hogy állhatatosak maradhassanak.”

(Hármas fogadalmat csak a szerzetespapok tesznek, a világi papok csak a cölibátusra tesznek ígéretet.)

Mária Magdolna

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr1914611630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása