HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

AZ ÚR JÉZUS KRISZTUSNAK Mária Julianna által adott üzenete

2020.02.02. 02:38 :: lowoa

2016. február 2. Szentségimádáson az Úr Jézus: „Drága, édes, kicsi gyermekeim! Nagyon – nagyon szeretlek benneteket. Szent Véremet ontottam, az életemet adtam a ti üdvösségetekért.

Kicsinyeim! Ne féljetek! Én veletek vagyok minden nap, a világ végezetéig. Bízzatok Bennem még jobban! Ne keseredjetek el! A derűt soha ne engedjétek ki a lelketekből. Higgyetek Nekem! Én minden rosszból jót hozok ki. Az Istent szeretőknek minden a javukra válik. Szeressetek viszont Engem! Szeressetek még jobban! Adjátok át az életeteket Nekem! Nélkülem semmit sem tehettek, De Velem együtt mindenre képesek lesztek.

Gyermekeim! Ez a világ most vajúdik. Olyan, mint a szülni készülő asszony. Egyik természeti katasztrófa a másikat éri. Nagyon rosszak a kilátások. Rengeteg a reményt vesztett ember. Ez azért van, mert csak ebben a világban reméltek, és nem Bennem. Ezeknek mind meg kell történnie. A Szentírásban benne van.

Szent Pál apostol ezt kétezer évvel ezelőtt megírta a 2Tessz 2,1-12 levélben.

Krisztus eljövetelének előzményei.

1Van még egy kérésünk: Urunk, Jézus Krisztus eljövetelét és vele való egyesülésünket illetően ne veszítsétek el rögtön józanságotokat, 2és sem lelki kinyilatkoztatás, sem állítólag tőlünk eredő mondás vagy levél ne ijesszen meg benneteket, mintha az Úr napja már küszöbön állna. 3Semmiképpen meg ne tévesszen valaki titeket, hiszen előbb be kell következnie az elpártolásnak, és meg kell mutatkoznia a bűn emberének, a kárhozat fiának, az ellenségnek, 4aki mindenek fölé emelkedik, amit Istennek és szentnek neveznek. Sőt, Isten templomában foglal majd helyet, és istennek akar látszani. 5Nem emlékeztek, hogy minderről beszéltem nektek, még amikor nálatok voltam? 6Tudjátok azt is, mi késlelteti föllépésének idejét. A gonoszság titka már munkálkodik, 7csak annak kell még az útból eltűnnie, ami még késlelteti. 8Akkor majd megjelenik a gonosz, de Urunk, Jézus elsöpri szája leheletével, és megsemmisíti jövetelének tündöklésével. 9Megjelenését a sátán erejéből mindenféle feltűnő tett, jel és hamis csoda kíséri, meg mindenféle gonosz csábítás is, 10azok vesztére, akik elkárhoznak, mert nem voltak fogékonyak az igazság szeretetére, ami üdvösségükre szolgált volna. 11Azért szolgáltatja ki őket az Isten a kísértés hatalmának, hogy

higgyenek a hazugságnak. 12Így azok, akik nem hittek az igazságban, hanem a gonoszságban telt kedvük, mind ítéletet vonnak magukra.

Máté 24, 23-44.

Az álmessiások.

23Akkor, ha valaki azt mondja: Íme, itt a Krisztus vagy amott! – ne higgyétek. 24Álpróféták és álkrisztusok fognak fellépni, és nagy jeleket és csodákat visznek végbe, hogy megtévesszék, ha lehet, még a választottakat is. 25Lám, előre megmondtam nektek. 26Ha tehát azt mondják nektek, hogy kinn van a pusztában, ne menjetek ki; hogy a házban rejtőzködik, ne higgyétek el! 27Amint a villám napkeleten támad és napnyugatig látszik, olyan lesz az Emberfiának eljövetele is. 28Ahol a hulla van, oda gyűlnek a keselyűk.

A Megváltó megjelenése.

29Mindjárt e gyötrelmes napok után a Nap elhomályosul, a Hold nem világít, a csillagok lehullanak az égről, és az egek erői megrendülnek. 30Akkor feltűnik az égen az Emberfia jele, és a mellét veri a föld minden népe, mert látja, amint az Emberfia eljön az ég felhőin, nagy hatalommal és dicsőséggel. 31Elküldi angyalait hangos harsonaszóval, s összegyűjtik a választottakat a szélrózsa minden irányából, az ég egyik szélétől a másikig.

Felhívás az éberségre.

36Azt a napot és órát azonban nem tudja senki, az ég angyalai sem, a Fiú sem, csak az Atya. 37Az Emberfiának eljövetelekor úgy lesz, ahogy Noé napjaiban történt. 38A vízözön előtti napokban ettek-ittak, nősültek, férjhez mentek egészen addig, amíg Noé be nem ment a bárkába, 39s jött a vízözön, és el nem ragadta mindnyájukat. Ugyanígy lesz az Emberfiának megjelenésekor is. 40Akkor, ha ketten lesznek a mezőn, az egyiket fölveszik, a másikat otthagyják. 41Ha két asszony őröl a malomban, az egyiket fölveszik, a másikat otthagyják. 42Legyetek hát éberek, mert nem tudjátok, melyik órában jön el Uratok. 43Gondoljatok erre: Ha a ház ura tudná, hogy melyik órában jön a tolvaj, bizonyára virrasztana, és nem engedné, hogy házába betörjön. 44Legyetek hát készen, mert az Emberfia abban az órában jön el, amelyikben nem is gondoljátok!

Mk13, 5-23.

Jeruzsálem pusztulásának előjelei.

5Jézus így válaszolt: „Vigyázzatok, nehogy valaki félrevezessen titeket! 6Sokan jönnek az én nevemben, s azt mondják, hogy én vagyok. És sokakat megtévesztenek. 7Ha majd háborúkról hallotok és háborús hírek terjednek, ne ijedjetek meg. Ezeknek be kell következniük, de még nem jelentik a véget. 8Nemzet nemzet ellen, ország ország ellen támad. Némely vidéken földrengés és éhínség támad. De ez még csak a kezdete lesz a gyötrelmeknek. 9Vigyázzatok majd magatokra! Bíróság elé állítanak, és a zsinagógákban megostoroznak benneteket. Aztán miattam helytartók és királyok elé hurcolnak, hogy tanúságot tegyetek előttük rólam. 10Előbb azonban hirdetni kell az evangéliumot minden népnek. 11Ha majd elvezetnek benneteket és átadnak a bíróságnak, ne törjétek a fejeteket, hogy mit feleljetek, hanem azt mondjátok, ami akkor megadatik nektek. Mert nem ti fogtok beszélni, hanem a Szentlélek. 12Halálra adja majd testvér a testvért, apa a gyermekét, a gyerekek meg szüleikre támadnak, és a vesztüket okozzák. 13A nevemért mindenki gyűlölni fog benneteket. De aki végig kitart, az üdvözül.

Jeruzsálem pusztulása.

14Amikor majd látjátok, hogy a pusztulás undoksága ott áll, ahol nem volna szabad – aki olvassa, értse meg! –, akkor, aki Júdeában lesz, fusson a hegyekbe. 15Aki a tetőn lesz, ne jöjjön le, ne menjen be a házba, hogy elvigyen magával valamit otthonról. 16Aki a mezőn lesz, ne forduljon vissza elhozni a köntösét. 17Jaj, a várandós és szoptatós anyáknak azokban a napokban! 18Imádkozzatok, hogy ne télen következzék ez be. 19Mert olyan szorongatott napok jönnek, amilyenek még nem voltak ezen az Isten alkotta világon a kezdet óta, és nem is lesznek. 20Ha Isten nem rövidítené meg ezeket a napokat, nem menekülne meg egyetlen élőlény sem. De a választottak kedvéért, akiket ő választott ki, megrövidíti ezeket a napokat.

Álmessiások.

21Akkor, ha valaki azt mondja: »Nézzétek, itt van a Krisztus vagy ott van!« – ne higgyétek. 22Álkrisztusok és álpróféták lépnek fel, jeleket és csodákat művelnek, hogy ha lehet, még a választottakat is félrevezessék. 23Vigyázzatok, mindent előre megmondtam nektek.

De csak annyi történhet meg, amennyit Isten megenged. Ha csak ebben az életben reménykedtek Bennem, szerencsétlenebbek vagytok minden embernél. A Mennyország és az örök boldogság nem itt van. Azt ne itt keressétek! Én előre mentem, és helyet készítettem nektek Atyám házában, ahol sok hely van. Higgyetek Nekem! Örök életetek, halálotok pillanatában kezdődik el. Az örök boldogság a síron túl van. Ebben higgyetek! Vágyakozzatok Hozzám, Szent Színem látására! Minél inkább életszentségben éltek, annál jobban vágytok átlépni a halál küszöbét, amelyen túl az örök boldogság vár rátok. Így imádkoztam értetek: Atyám, azt akarom, hogy akiket Nekem adtál, ott legyenek, ahol Én, és lássák dicsőségemet! Ó, ha csak egyetlen pillanatra bepillanthatnátok az örök hajlékba, minden szenvedést zokszó nélkül elviselnétek, csak hogy elnyerjétek azt, amit Atyám öröktől fogva azoknak készített, akik Őt szeretik.

Drága kicsinyeim! Éljetek életszentségben! Éljetek szeretetben! Akkor nincs mitől félnetek. Bármelyik pillanatban is csap le rátok a halál, berepültök az örök hajlékba, ahol vég nélkül fogtok örvendeni a szentek és a szent angyalok megszámlálhatatlan seregében. Ne féljetek attól, ami erre a világra következik! Ezeknek mind meg kell történni, mert ez a világ fertelmesen bűnös. A saját könnyeiben és vérében kell megtisztulnia. A kereszt mindig az emberek megtérésére van. De utána, ha megtisztult ez a világ, fölemeltetik Isten dicsőségébe. Íme újjáalkotok mindent. Bízzatok Bennem! Kérjétek, hogy jöjjek vissza az ég felhőin dicsőségemben, és alkossam meg az új világot, az ezer éves béke uralmát. Kötözzem meg a sátánt, aki tévútra vezette az embereket.

Kicsinyeim! Legyetek szentek! Bárkiből lehet szent, akárhol és bármilyen körülmények között is legyen, csak hallgasson mindig a lelkiismerete szavára, amely Isten szava, és imádkozzon hittel! Akkor meghallgatásra talál.

Gyermekeim! Én veletek vagyok minden nap, a világ végezetéig. Aki Engem hív, ahhoz lehajolok, Magamhoz ölelem, életszentségre vezetem, és megadom neki az örök boldogságot. Jöjjetek Hozzám mindnyájan! Én felüdítelek titeket, és bevezetlek Atyám házába. Erre áldalak meg benneteket, Szívem túláradó szeretetével, megerősítő áldásommal, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.

Drága gyermekeim! Most hozzátok szólok, akik távol vagytok Tőlem. Hívlak titeket! Térjetek meg Hozzám, mert az idő vészesen fogy, nagyon – nagyon rövid. Bármikor véget érhet életetek, és akkor már késő. A halál mindent lezár. Utána már nem tudtok változtatni. Most lépjetek az igaz ösvényre, hagyjátok el a hazugság útját, ami ellenfelem csapdája, és az örök kárhozatra visz. Az igazság útja az Evangélium, az Én tanításom, ami az örök fény birodalmába, a Mennybe, az örök boldogságba vezet.

Kicsinyeim! Ne higgyetek a sátánnak! Ő az örök vesztes, a hazugság atyja, aki örök kárhozatotokat akarja. Egyedül Én szeretlek titeket. A keresztfán az életemet áldoztam a ti üdvösségetekért. Engem kövessetek! Csak Nekem higgyetek! Ne álljatok szóba a sátánnal! Kérve kérlek benneteket, térjetek meg Hozzám, Üdvözítő Istenetekhez! Velem boldogok lesztek már most itt a Földön, és a Mennyben örökké. Vérkönnyeket sírok azok miatt, akik örökre elvesznek. Felfogni nem tudjátok, mit jelent: örök kárhozat. Rettenetes kínszenvedés, ami örökké, szakadatlanul ismétlődik. Emberi szavakkal nem lehet leírni, mi a pokol.

Gyermekeim! Véremen megváltott kicsinyeim! Térjetek meg Hozzám, Megváltó Istenetekhez! Azonnal, még ma, mert a következő pillanat bizonytalan, hogy rendelkezésetekre áll-e. Vegyétek halálosan komolyan figyelmeztetéseimet! A döntés a ti kezetekben van. Megáldalak benneteket Szívem túláradó szeretetével, megerősítő áldásommal, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

Ima a Szentlélek által: „Így imádkozzatok a bűnösökért: Drága jó Jézusom! Értünk kiontott drága Szent Véredre, rettenetes kínszenvedéseidre és kereszthalálodra kérlek, mentsd meg a lelkeket! Ragadd ki őket a sátán markából! Rejtsd el őket irgalmas Szívedbe! Mosd meg őket értük kiontott drága Szent Véreddel, és így vezesd őket a Mennyei Atya Legszentebb Színe elé!

Drága Jézusom! Te mindent megtehetsz. Akadályozz meg minden bűnt, semmisíts meg minden bűnre vezető alkalmat! Indítsd a bűnösöket, hogy undorodjanak minden bűntől! Egyedül Hozzád vágyakozzanak, Aki megváltottad őket a keresztfán!

Drága Szent Jézusom! Tégy minket szentekké, hogy méltóképpen fogadjunk Téged a Legszentebb Eukarisztiában, tiszta szívünkbe!

Drága Szent Jézusom! Könyörögve kérlek, üdvözíts minden embert! Ámen.”

Az Úr Jézus: „Erre az imára nagyon sok lélek fog üdvözülni.”

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr168361508

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása