HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenete

2020.02.07. 01:51 :: lowoa

 

 

2016. február 7. Szentségimádáson az Úr Jézus: „Drága gyermekeim! Az idő rövid. Készüljetek! Hamarosan elhurcolnak és megölnek titeket. Mindezt azért teszik veletek, mert azt hiszik, hogy ezzel szolgálnak Istennek.

 

Gyermekeim! Ne féljetek! Valljatok meg Engem ez előtt a gyilkos nemzedék előtt! Aki mindvégig kitart, az üdvözül.

 

Gyermekeim! Mindenki meg fog állni ítélőszékem előtt, és számot kell adni tetteiről. Én pedig kinek-kinek megfizetek a szerint, hogy jót vagy gonoszat cselekedett. Akkor is, ha nem hisz benne. Ez a Szentírás.

 

Kicsinyeim! Elmélkedjetek kínszenvedéseimen! Mekkora árat fizettem a ti lelketek üdvösségéért. Mekkora elégtételt adtam a ti bűneitekért. Tisztuljatok meg, értetek kiontott Véremben! Bánjátok meg és gyónjátok meg bűneiteket! Ne kövessetek el bűnt, mert minden bűn büntetésért kiált. A Mennybe csak a szentek jöhetnek be. Tudjátok, mi az életszentség? Isten törvényeinek a megtartása. Más szóval: a főparancs betartása. Ez pedig a szeretet. Szeretni annyit jelent, mint örülni annak, hogy a másik ember van, és áldozatokat hozni érte, önzetlenül. Ma az emberek zöme éppen ezt nem teszi. Bűnben élnek, és csodálkoznak, hogy nem boldogok.

 

Gyermekeim! A boldogság Én vagyok. Itt, a Földön, és a Mennyben is. Tudjátok, mi a boldogság? Az, hogy van Gondviselő Mennyei Atyátok, Aki szeret titeket, és a Mennyben örök hajlékot készített nektek. Ezt fejezi ki a nyolc boldogság.

 

Máté 5, 3-12. 3„Boldogok a lélekben szegények, mert övék a mennyek országa. 4Boldogok, akik szomorúak, mert majd megvigasztalják őket. 5Boldogok a szelídek, mert övék lesz a föld. 6Boldogok, akik éhezik és szomjazzák az igazságot, mert majd eltelnek vele. 7Boldogok az irgalmasok, mert majd nekik is irgalmaznak. 8Boldogok a tiszta szívűek, mert meglátják az Istent. 9Boldogok a békességben élők, mert Isten fiainak hívják majd őket. 10Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa. 11Boldogok vagytok, ha miattam gyaláznak és üldöznek benneteket és hazudozva minden rosszat rátok fognak énmiattam. 12Örüljetek és ujjongjatok, mert nagy lesz a mennyben a jutalmatok! Így üldözték előttetek a prófétákat is.”

 

Kicsinyeim! Ne bízzatok a vagyonban, mert ez bálványimádás! Egyedül Istenben bízzatok! Minél jobban bíztok, annál több kegyelmet kaptok. Ezért nem kell megdolgozni, mert pénzbe sem kerül. Pusztán rá kell hagyatkozni Istenre, és át kell adni Neki az életeteket, és a gondjaitokat. Ennél egyszerűbb nincs, mint az Istenbe vetett hit és bizalom. Tanuljatok a kisgyermekektől! Ha nem lesztek olyanok, mit ők, nem jöhettek be a Mennybe. Atyám azoknak készítette országát, akik Őt szeretik. Ez pedig az Ő törvényeinek a megtartása.

 

Gyermekeim! Hagyjátok magatokat szentté formálni! Ti nem tudtok szentekké válni. Egyedül Isten tud titeket szentekké formálni. Hajoljatok meg az Ő teremtő keze alatt, mint az agyag, megmunkálója keze alatt. Ez azt jelenti, hogy nem zúgolódtok, hanem elfogadtok mindent. Jóért és rosszért egyaránt hálát adtok. Szikla szilárd hittel hiszitek, hogy Isten minden rosszból jót hoz ki, mert Ő Mindenható. Ő csupán a ti válaszotokra vár, mert tiszteletben tartja szabad akaratotokat. Ha együttműködtök kegyelmével, szentek lesztek, és üdvözültök. De ha külön utakat jártok, könnyen elkárhozhattok.

 

Gyermekeim! Az óra itt van. Döntéshelyzetben vagytok. Mindig döntenetek kell, hogy jót, vagy gonoszat akartok-e cselekedni. A gonoszsággal a sátánt szolgáljátok. Ha jót tesztek, azzal a felebarátban Istent szolgáljátok, Aki örök boldogsággal jutalmaz meg érte.

 

Kicsinyeim! Imádkozzatok! Kérjétek magatokra és másokra a Szentlelket, hogy Ő ragyogja be az életeteket. Ő vezessen, és az Isteni Fényben mindig mutassa meg nektek a jó irányt, ami az örök életre vezet. Erre áldalak meg benneteket, Szívem túláradó szeretetével, megerősítő áldásommal, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

 

A Szentlélek: „Ima megbocsátó irgalomért.”

 

„Jézus, Te ott függsz a keresztfán. Onnan kiáltasz, szomjazom! Az én nyomorult, bűnös lelkemre szomjaztál, és mindazokéra, akik a világ végéig fognak élni. Könyörgök minden emberért, akik még nem ismernek Téged, és keresik a boldogságot az élvezetekben, és függőségekben tobzódnak. A sátán csapdájában vergődnek, és nem találnak kiutat.

 

Jézusom Te mondtad: „Az aratni való sok, de a munkáskéz kevés.” Küldj munkásokat az aratásba! Most azokért imádkozom, akik nem jutnak el a templomba. Kérlek, küldj hozzájuk igehirdetőket, akik lelki táplálékot adnak nekik, akik fényt gyújtanak számukra a sötétben, és megismertetnek velük Téged, a világ Világosságát. Ó, Jézusom, kérlek, adj nekik hitet, reményt és szeretetet! Ezt a három Isteni erényt, ami által nem veszhetnek el.

 

Jézusom! Te vagy a világ Világossága. Te hoztad el nekünk az örök élet Igéjét. Te váltottál meg bennünket a keresztfán. Kérünk Téged, add meg a kegyelmet, hogy minden lélek megismerjen és szeressen Téged, és engedelmeskedjen törvényeidnek. Ámen.”

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr28415916

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása