HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenete

2020.02.07. 01:47 :: lowoa

2012. február 7. Szentségimádáson Jézus:

 

“Drága kislányom! Az idő oly rövid, mint egy sóhaj. Sas szárnyakon szállnak a napok és az órák. Pillanatokon belül megérkezik a Nagyfigyelmeztetés. Sok gyermekem várja készenlétben, de még mindig sokan, nagyon sokan vannak, akik nem akarják meghallani üzeneteimet. Nem hisznek benne, mert nem tetszik nekik a tartalma. Azt hiszik, hogy az élet ezen a világon csupán az élvezetekről szól, és nehezen veszik tudomásul, hogy van számonkérés, és vannak törvények, amelyeket a magasságbeli teremtő Isten szabott az embereknek, hogy ezek szerint éljenek. Mert ha nem, úgy súlyos következményei vannak mind az egyén, mind a világ számára. Sajnos sok gyermekem süket és vak, és úgy éli az életét, mintha nem lenne Isten és törvény. Azt teszik, ami nekik jólesik. Nem ismerik az önmegtagadást, az áldozatot és a keresztek elfogadását és türelmes hordozását. Pedig erre hívtam meg minden követőmet, és csak az ilyen lelkeknek ígértem meg a mennyet: ahol Én vagyok, ott lesz a szolgám is.

Gyermekeim! Az idő már nagyon rövid. Lezárul ez a korszak. Egy új következik, amely semmiben sem fog hasonlítani a mostanihoz. Készüljetek! Ítélet jön most erre a világra. Még ennél is súlyosabb, mint ami eddig látható és megtapasztalható volt. Térjetek meg mindnyájan és imádkozzatok! Akkor enyhíthetitek a csapásokat, sőt el is maradhatnak, mint egykor Ninivében. De ehhez mindenkinek meg kell térni.

Gyermekeim! Ne halogassátok kérésem teljesítését, mert mondom nektek: ezek az utolsó figyelmeztetéseim. Ha nem lesz foganatja, akkor más eszközökhöz nyúlok. Megfenyítem ezt a világot, de ennek nagyon súlyos következményei lesznek. Ne mondjátok, hogy fenyegetlek benneteket! Inkább szálljatok magatokba, és magatokon kezdjétek el a megtérést! Gondoljatok Fatimára! Édesanyám megmondta, ha nem tér meg a világ, akkor egy még súlyosabb világháború következik. Sajnos az Ő szavát se vették komolyan. Be is következett a prófécia. Most még súlyosabb lesz a büntetés, ha nem tértek meg. Az emberiség kétharmada fog kipusztulni nagyon rövid idő alatt. Akkor már nem lesz idő a megtérésre. Mindenki azt a helyet kapja, amit cselekedeteivel kiérdemelt. Ez lesz örök lakóhelye: mennyország vagy pokol.

Ti, akik elolvassátok és elfogadjátok üzeneteimet, imádkozzatok a bűnösökért, hogy ne kárhozzanak el! Legalább életük utolsó pillanatában térjenek meg, hogy ne vesszenek el mindörökre. Intéseim nagyon-nagyon, halálosan komolyak. Én jót akarok nektek. Az örök életet kínálom fel nektek. Ne utasítsátok vissza, nagyon kérlek benneteket!

Ti olyanok vagytok, mint a réten a virágok. Ma virítanak, de holnap már elszáradnak, és soha többé nem gyönyörködik bennük senki. Az élet itt a földön nagyon-nagyon rövid. Kizárólag arra kaptátok, hogy felkészüljetek az örök életre, és jócselekedeteitek árán elnyerjétek azt. Térjetek vissza Hozzám a bűnös élvezetekből! Én nagy lelki békét és igazi boldogságot adok nektek. Aki Bennem hisz, meg nem szégyenül. Aki Engem követ, meglátja dicsőségemet. Aki Engem szolgál, azt megtiszteli az Atya.

Erre áldalak meg titeket drága gyermekeim az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr566214237

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása