HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenete

2020.02.20. 01:22 :: lowoa

2018. február 20. Itthon az Úr Jézus: „Drága gyermekeim! Ti a töviskoronás Királyt és a keresztre feszített Áldozatot követitek. Csak úgy tudtok helyesen követni Engem, ha felveszitek tulajdonságaimat: az alázatot és a teljesen önátadott, engedelmes szeretetet az Atyának. Ha elfogadjátok, hogy ti is, mint Én, áldozattá kell, hogy legyetek, hogy kiengeszteljétek az isteni igazságosságot az emberiség bűnei miatt.

 

Nézzetek apostolaimra! Mind, egytől-egyig vértanúkká lettek. Kínhalált szenvedtek, és úgy adták az életüket Értem. Ez volt az ő tanúságtételük, mellyel bizonyították Irántam való végtelen szeretetüket. János, a szeretett tanítvány, már keresztem alatt vértanúvá lett, mert oly nagyon szenvedett a borzalmas látványtól, amit kínszenvedésem és kereszthalálom okozott neki, hogyha nem tartottam volna életben, belehalt volna a fájdalomba. Úgyszintén Édesanyám is. De őket más feladatra szántam. Alakuló Egyházamban Jánosomnak hirdetni kellett tanításomat, a Szeretet Evangéliumát; Szent Édesanyám pedig vezette és erősítette apostolaimat, igehirdető körútjaikra felkészítve őket. Lukács pedig egyenesen az ő szájából vette az Evangéliumot, az Angyali Üdvözletet, Édesanyám látogatását unokanővérénél, Erzsébetnél, Keresztelő Szent Jánost, aki már anyja méhében betelt Szentlélekkel, mert találkozott Velem, Aki jelen voltam Édesanyám szíve alatt.

 

Ti is, kicsi gyermekeim, vessétek alá magatokat szent akaratomnak! Fogadjátok el mindazt, amivel megbízlak benneteket! Én mindig veletek vagyok, és életetek minden pillanatát és körülményét irányítom, mert minden az Én örök, szent tervemet szolgálja. Ezért soha ne akarjatok mást, mint amit Én! Édesanyámmal együtt ismételgessétek minden élethelyzetben: „íme, az Úr szolgálója vagyok, legyen nekem a te akaratod szerint”. Amikor nehéz terhek súlyosbodnak rátok, és úgy érzitek, hogy már belehaltok az áldozatba, Velem együtt ismételjétek a Gecemáni-kertben kimondott imámat: „Atyám, ne úgy legyen, amint Én akarom, hanem ahogy Te.” Majd a Mennyben fogjátok meglátni engedelmességetek és hűségetek gyümölcseit: a megszámlálhatatlan megmentett sok lelket.

 

Gyermekeim! A zsidók sokan hittek Bennem azok után, hogy a három napos Lázárt föltámasztottam a sírból. De mondom nektek: sokkal nagyobb csoda egy bűnös lélek megtérése, mint Lázár feltámasztása, aki aztán újból meghalt. Egy megtért lélek ugyanis megmentette lelkét, és az örök halál helyett az örök életre megy a Mennybe. Mindezt a ti áldozataitok nélkül nem kaphatná meg.

 

Amikor keresztet kaptok és hordoztok, különösen veletek vagyok. Engem, itt a Földön, a kereszten lehet csak megtalálni. Amikor követtek Engem a keresztúton, az önmegtagadásban és a kereszthordozásban, akkor vagytok legszorosabban egyesülve Velem. Akkor és ott nem ti éltek többé, hanem Én élek bennetek. Így lássátok szenvedéseiteket, amelyek bőséges termést hoznak.

 

Gyermekeim! Az élet a Földön rövid. Gondoljatok arra, ha már meghaltok, soha többé nem tudtok szenvedni. Szent angyalaim szívesen lejönnének a Földre szenvedni, de nem tehetik. Nincs anyagi testük, szellemi lények, és ők az örök boldogság részesei. De ti, amíg e siralomvölgy lakói vagytok, azonosulhattok szenvedéseimmel, amelyben részesítem mindazokat, akiket erre választottam ki, és akik szeretnek Engem. Ezért soha ne zúgolódjatok, ha keresztet kaptok, vagy ha áldozatokat kérek tőletek. Gondoljatok életetek végére, amikor kirepül lelketek testetekből, és amikor meg fogtok állni ítélőszékem előtt. Lepereg előttetek egész életetek, és majd ezt halljátok Tőlem: „derék és hű szolgám, menj be Urad örömébe.”

 

Drága gyermekeim! Adjatok Nekem hálát mindennap minden percért és óráért, amit még itt töltötök, hogy lehetőséget kaptok a szolgálatra és a lélekmentésre. Így lássátok földi életeteket, amelynek minden mozzanatát kamatoztathattok, kincsekké változtathattok, ha elfogadjátok a keresztet, amivel meglátogatlak benneteket.

 

Nagyböjt van. Ilyenkor előtérbe kerül kínszenvedésem és kereszthalálom, a keresztút, amelyről elmélkedni szoktatok. Helyezzétek magatokat az Én helyembe, és kérjétek Tőlem, hogy méltóképpen kövessetek Engem egész életutatokon. Azért imádkozzatok, hogy maradéktalanul beteljesítsétek rátok vonatkozó örök, szent tervemet. Erre áldalak meg titeket, hűséges követőimet, Szívem önfeláldozó, minden emberi értelmet meghaladó, végtelen szeretetével az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

 

Szentírási megerősítés: Mk 4, 33: „(Jézus) hirdette nekik a tanítást.”

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr2713699510

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása